minkapinka 28.10.11, 11:15 szukam prostej sukienki dla siebie, nie z akrylu, długośc do kolan lub trochę nad. Widziałyscie gdzies takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 11:20 Jaka ma byc konkretnie? Jestem maniaczka takich sukienek, ktore nosze jako tuniki do rurek jeansowych badz materialowych, bardziej eleganckich. Ostatnia nabyta tydzien temu w simple Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 11:22 aaa, oprocz simple, gdzie w tym roku jest spory wybor, na bank maja tez w solarze, wczesniej zwykle tam kupowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 11:37 ja chcę prosta, cos w rodzaju swetra, ale do rajstop, więc nie moze byc taka krótka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 11:44 Z dlugim rekawem? Jesli tak, to mam w szafie ok 10 sztuk . Do kolan, albo 5 cm przed i nie krotsze, takie dlugie swetrasy i nadal nosze do spodni, lubie tak Ale nie wykluczam wystapienia w takim cudzie i kryjacych czarnych rajstopach np w wigilie A ostatnio kupilam sobie wiazany kardigan do pol lydki! Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 11:49 a co nosisz na taki długi cardigan? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 11:55 Plaszcz, taki troche za kolano. Odrobine wychodzi, ale ja tylko do garazu i z garazu, wiec mi nie robi problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Nalzlam cos w tym stylu w Promod 28.10.11, 11:48 www.promod.fr/robes/robes-habillees/robe-en-maille-ceinturee-beige-R3200054050.html www.promod.fr/robes/robes-habillees/robe-en-maille-ceinturee-marine-R3200054014.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Nalzlam cos w tym stylu w Promod 28.10.11, 11:52 Dokladnie! Ja pod taka podobna czarna (dzis na sobie) mam zalozona biala koszule i czarne materialowe rurki z kantem, jak na konia oraz kozaki i tak wedruje do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Nalzlam cos w tym stylu w Promod 29.10.11, 13:42 Te sa fajniutkie. Mam z Promodu 2 czy 3 dzianinowe tuniko-sukienki. Swietnie sie nosza zima. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Nalzlam cos w tym stylu w Promod 29.10.11, 13:46 tez taki mi się wydaje, bo sa cienkie i pod szyją fajnie wygladaja. Wybralam się wczoraj na przeglad sukienek, przymierzyłam 10 i zadna mnie nie zauroczyła - za grube, za krótkie, słaby materiał itd. Przejadę się do Promod. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: Nalzlam cos w tym stylu w Promod 29.10.11, 14:19 Daj znac czy fajne, zwlaszcza ta zalinkowana bezowa tez mi sie spodobala. Niestety nie mam w poblizu sklepu Promod wiec zostaje tylko internet. Ciekawi mnie tez ich rozmiarowka, podobno wypada wieksza niz na metce. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Nalzlam cos w tym stylu w Promod 03.11.11, 09:43 Mierzyłam wczoraj, sukienka fajna, ale dośc krótka, wiec się jeszcze zastanawiam. Rozmiarowo normalna. Sukienek było bardzo mało. Odpowiedz Link Zgłoś
amulka1987 Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 11:34 Też się chętnie dowiem, ubóstwiam te cuda, córkę już zaopatrzyłam- w Smyku jest kilka fasonów. Szukam dla siebie prostej, ewentualnie jakiś nadruk, dopasowana... Widziałam w Tally Weil sliczne, ale tak mi dzieciaki szalały , że wyszłam wkurzona. W sieciówkach jeszcze gdzies znajdę? Acha i w house widziałam , ale dla mnie odpada , bo był nadruk kobiety w czapce z wielkim pluszowym odstającym pomponem- była tez opcja z dyndającym szalikiem Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 12:14 Boden ma Jak ja je kocham www.boden.co.uk/en-GB/Womens-Dresses.html#nav Odpowiedz Link Zgłoś
net.sandra Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 12:27 Jak można zostać posiadaczką tych sukienek Boden? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 12:32 Boden wysyła do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
bursz olimpia? 28.10.11, 13:11 Witam, tez się przymierzam. Czy wśród Waszej bogatej kolekcji znajdują się wyroby olimpii? www.olimpia.com.pl/kolekcja/kolekcja/index.htmlDziękuję. pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: olimpia? 28.10.11, 13:42 bursz napisała: > Witam, > tez się przymierzam. > Czy wśród Waszej bogatej kolekcji znajdują się wyroby olimpii? Mojej nie. Od 16 lat dzianiny kupowlam tylko w Simple i Solar. W tym roku dolaczyl do nich Tommy Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Re: olimpia? 28.10.11, 18:19 Też je uwielbiam, to mój styl Sweterkowe do grubych rajstop, cieńsze do rurek, tregginsów i legginsów ) Olimpii nigdy nie miałam, głównie Solar, czasem Reserved (te zwykle dostaję w prezencie) Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: olimpia? 28.10.11, 18:32 Równiez nosze, ale tylko z dekoltem, odpada golf czy fason pod szyje bo fatalnie w takich wygladam, wiec mam bardzo duzy problem z kupnem. Oczywiście przede wszystkim sprawdzam sklad dzianiny (akryl, wiskoza odpada), potem fason - niestety dekolt + tunika z długim rekawem z dobrej dzianiny = praktycznie niemozliwa kombinacja do zdobycia, dlatego czesc tunik mam z krotkim rekawem czy rekawem 3/4. Sprawdź: Simple, Solar, Benetton. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 28.10.11, 22:15 W bonprixie jest ostatnio sporo dzianinowych sukienek, przeważnie akryl albo akryl z bawełną, ale np. ta i ta są bawełniane. Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 29.10.11, 16:54 Świetne te dzianinowe sukienki . Czy bardzo " przyklejają się " do rajstop ? Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Swetrowa/dzianinowa sukienka dla mamy 29.10.11, 18:52 a jaki jest idealny skład takiej dzianiny? Mam jedną sukienę z Solara-100% wełny i oprócz tego, że gryzie, to zmechaciła się starsznie. Sprawdziłam ubrania córek, tuniki z Nexta, jedna 100% akryl po kilku latach nadal wygląda super, podobnie druga z Nexta 85% akryl, 15% wełna też całkiem ok, ale chyba najlepiej wyglądają użytkowane tuniki dzianinowe z HM-100% bawełny. Mamy jeszcze jedną tunikę no name 100% akryl i ta wygląda rzeczywiście tragicznie. Od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś