tylkoty0 01.11.11, 18:03 www.foto.toysi.pl/tor01/3mini.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylkoty0 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 02.11.11, 16:33 nikt nie miał? Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 04.11.11, 20:10 na fotce wyglada fajnie ale ciekawe czy ten plastik jest wytrzymaly czy zaraz rozpadnie sie to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
lilu5 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 04.11.11, 22:27 my mamy podobny tyle że firmy ELC z dinozaurami - bardzo fajny, świetna jakość wykonania, ten mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 lilu 05.11.11, 08:13 gdzie można go kupić?ile kosztuje? ma jakieś małe autka do jeżdzenia po tych torach? Odpowiedz Link Zgłoś
lilu5 Re: lilu 05.11.11, 14:05 hej, ja kupiłam ten zestaw w Mothercare ale już dawno temu, nie wiem czy jeszcze takie są i ile teraz kosztują, w zestawie jest ten samochodzik widoczny na zdjęciu, jest na baterie i świecą mu się światła, można było dokupić inne samochody, my mamy jeszcze jeden - fajna zabawa jest jak się ścigają, jak samochód przejeżdża przez tunel spadają te szare kulki/kamienie i samochód je pcha przed sobą, w części ze "szlabanami" wyskakuje mały dinozaur z jajka, a duży po przeciwnej stronie się porusza, elementy można dowolnie łączyć. Popytaj w Mothercare lub w sklepie ELC - zestaw nazywa się dino adventure set. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: lilu 05.11.11, 15:18 można ją kupić w Polsce? ja znalazłam www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Dino+Adventure+Set ale nie wiem jak kupić Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 05.11.11, 15:38 mój mały oszalał na punkcie tej zabawki powiedz proszę czy można w Polsce kupić a może wiesz gdzie?możesz podać link do strony? a może Wam się znudziła i zechcielibyście odsprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 05.11.11, 15:51 A tego z linku Twojego nie chcesz kupić? Ciekawe czy tez ma jakies efekty itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 05.11.11, 16:16 mój zakochał się w tych dinozaurach jeszcze te efekty- bomba nie wiesz gdzie dostane ta zabawę? Odpowiedz Link Zgłoś
lilu5 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 05.11.11, 21:23 Popytaj w sklepach Mothercare, w tych co mają dział z zabawkami (w W-wie największy wybór jest chyba na Górczewskiej), może jeszcze mają ten zestaw. Przez internet raczej nie kupisz nigdzie w PL, a sklepu ELC z Galerii Mokotów już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 06.11.11, 20:41 ja skusiłam się na taki: allegro.pl/rajd-safari-270-czesci-2-auta-terenowe-dodatki-i1914813866.html razem z wieloma innymi szczęśliwcami zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 07.11.11, 00:29 Napisz koniecznie jak wrażenia! Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 07.11.11, 08:59 Wyglada ciekawie, napisz wrazenia jaka jakosc i czy warto. Rowniez jestem zainteresowana takim torem. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 07.11.11, 07:38 A tak z ciekawości dla jakiego wieku to kupujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 rajd safari 07.11.11, 12:45 www.krasta.pl/product-pol-2859-Rajd-SAFARI-270-czesci-2-auta-TERENOWE-Dodatki.html gdzie można go kupić? u tego własciciela sie wyprzedały Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: rajd safari 07.11.11, 22:15 zapytaj sprzedawcę, może jeszcze będzie miał, tory poszły szybko bo była oferta na kupony allegro na citeam... Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: rajd safari 09.11.11, 23:26 nie jeszcze, kupony były w citeam teraz w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
little.mary123 Re: elastyczny tor samochodowy-prosze o opinie 16.11.11, 22:22 Nie wiem jak wygląda tor z ELC ale Rajd Safari jak dla mnie jest OK, Fisher Price to nie jest ale wygląda bardzo fajnie, dzieciom się podoba, na pewno to "coś innego", polecam. Odpowiedz Link Zgłoś