Dodaj do ulubionych

Lalki - proszę o opinie

06.11.11, 18:46
Proszę o Wasze opinie o lalkach: Natalka z misiem, CHOU CHOU zaopiekuj się mną. Wpisałam temat w wyszukiwarkę, ale akurat o nich nic nie znalazłam.
Obserwuj wątek
    • kj32 Re: Lalki - proszę o opinie 07.11.11, 07:43
      up
      Może ktoś ma te lalki i podzieli się informacjami o nichsmile
    • eedytkaa Re: Lalki - proszę o opinie 07.11.11, 09:25
      ja też chetnie skorzystam smile
    • mtraszka Re: Lalki - proszę o opinie 21.11.11, 20:35
      CHOU CHOU nawet niezła jest ale zalatuje chińszczyzną.
      Jestem natomiast pod wrażeniem lalek Antonio Juan. Kupiłam ostatnio małej Rudą Pieguskę na all i poprostu rewelacja.
      • barbie09.07 Re:Antonio Juan 21.11.11, 20:41
        o właśnie maiałam zakładac watek o lalkach Antonio Juan. A czy one zamykają oczki? Czy ta pani lalka ma materiałowy brzuszek czy jest cała z vinylu?
        • mtraszka Re:Antonio Juan 22.11.11, 20:13
          barbie09.07 napisała:

> o właśnie maiałam zakładac watek o lalkach Antonio Juan. A czy one zamykają oc
          > zki? Czy ta pani lalka ma materiałowy brzuszek czy jest cała z vinylu?

Akurat laleczka, którą ja wybrałam ma brzuszek z materiału a rączki i nóżki z winylu.
          Ale są różne. Do sąsiadki dzisiaj doszła laleczka i jej jest cała z winylu.
          Oczek nie zamykają ale oczka wyglądają jak prawdziwe. Jestem pod ogromnym wrażeniem (sąsiadka również). Obie kupowaliśmy na all u "dostawa24"
          • barbie09.07 Re:Antonio Juan 22.11.11, 21:18
            Od dłuższego czasu "podglądam " aukcje na allegro z tymi lalkami. Tylko ciągle nie mogę się zdecydować którą wybrać:p No i teraz Pani upewniła mnie w przekonaniu,że warto kupić, bo cena idzie w parze z jakością smile Dziękuję. Zastanawiam się miedzy bobasami z łysymi główkami ( chłopiec albo dziewczynka, tez nie wiem confused) Albo "starsza" lalą z kitkami. Ruda pieguska cudna.
            • rafaleczka Re:Antonio Juan 23.11.11, 11:13
              podbijam, bo również wpadły mi w oko lalki,
              szczególnie te:
              Tekst linka
              Tekst linka
              Tekst linka
              Tekst linka
              Tekst linka

mam taki sam dylemat czy zamówić bobasa łysego czy "starszy" model... dodam, że dla 3 latki chcę kupic

i czy one wymagają barerii?

• barbie09.07 Re: Lalki - proszę o opinie 23.11.11, 19:25
      podnoszę watek do góry, by nie zginał w " tłumie "
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka