Dodaj do ulubionych

Co jest teraz na topie u 10-11 latków?

12.11.11, 20:58
Czy się interesują? Szukam pomysłu na prezent...
Obserwuj wątek
    • edyta0 Re: Co jest teraz na topie u 10-11 latków? 13.11.11, 18:30
      podpowiecie?
      • mamaaoli Re: Co jest teraz na topie u 10-11 latków? 13.11.11, 19:36
        Niektórzy chłopcy lubią mini deskorolki, na których jeździ się palcami i akcesoria do nich:

allegro.pl/tech-deck-deskorolka-zestaw-9-szt-fingerboard-i1883430931.html
        allegro.pl/fingerboard-rampa-mini-deskorolka-schody-i1912601448.html
        Potrafią na nich wyczyniać prawdziwe cuda, cieszą się też popularnością na allegrom więc to byłby chyba trafiony prezent.
        • edyta0 Re: Co jest teraz na topie u 10-11 latków? 13.11.11, 22:10
          Rok temu to bylo hitem, teraz juz mniej...
    • czekoladkamilka13 Re: Co jest teraz na topie u 10-11 latków? 13.11.11, 22:27
      Mój niespełna 12 latek uwielbia (od dłuższego już czasu) wszelkie książki o II Wojnie Światowej.
      Jeśli chodzi o gry -LEGO STAR WARS
      • pasik Re: Co jest teraz na topie u 10-11 latków? 14.11.11, 09:30
        z książek II wojna światowa historia regionu, podróżnicze
        szkołą przetrwania- oprzyrządowanie na wyjazdy...książka Beara Gryllsa
        gry komputerowe- strategiczne

lego już nie są hitem, a szkoda bo tez marnie u mnie z pomysłami.
    • tanika01 Re: Co jest teraz na topie u 10-11 latków? 14.11.11, 10:04
      lego Power Rangers
      piłkę do nogi (firmową)
      gra SIMS
      latający helikopter
      sterowany robot
      gry/quizy (podobno fajne są quizy z Martyną Wojciechowską)
      • maaszymka A dla dziewczynek coś? 14.11.11, 12:43
        To ja się podepnę pod wątek. Prezentu szukam dla dziewczynki 12 lat. Kompletnie nie wiem co jest teraz na topie uncertain Prezent do 100 zł.
        Widziałam jakieś zestawy do smaodzielnego robienie perfum, mydełek itp. nadaje sie coś takiego, czy to dla młodszych dzieci?
        • nellyssima Re: A dla dziewczynek coś? 14.11.11, 12:49
          Dla 12 letnich dziewczynek wszystko związane ze Zmierzchem lub Justinem Bieberem. Dla mojej chrześniaczki kupiłam jelly watch i film justin bieber never say never.
          • rosarioflores Re: A dla dziewczynek coś? 14.11.11, 14:57
            U nas szkolnym hitem są bransoletki lilou. Dziewczynki je uwielbiają i kolekcjonują. Ceny już od 60 zł. Wszystko z sową - poduszki, koszulki, kolczyki. O, kolczyki, ale dziwne, np, suwaki, pączki z lukrem. Fajne są w sklepie Diva, moja 11-latka z koleżankami często tam coś sobie wybierają.
            • maaszymka Re: A dla dziewczynek coś? 14.11.11, 21:13
              O jelly watch sama mam to może być dodatkowo wink
              A to sowa to jakas konkretna jest czy "byle by sowa była"?
              Divy u nas nie ma nigdzie w pobliżu, ale może coś podobnego we Flo znajdę?
              • rosarioflores Re: A dla dziewczynek coś? 14.11.11, 22:14
                O Flo zapomniałam, też na topie. A sowy w tym stylu:
                tu poduszka
                ohdeer.pl/poduszka-sowa-rozowa.html
                tu czapka
                joannakula.files.wordpress.com/2011/07/gusi-m2.jpg
                Bywają bluzki, swetry, kolczyki, plakaty.
                • renatusia24 Re: A dla dziewczynek coś? 15.11.11, 09:10
                  Ja też muszę dla dziewczynki 13 latki kupić drobiazg na mikołajki i wpadła mi w oko bransoletka na all, co myślicie?

allegro.pl/stylowa-bransoletka-hit-dowolna-dlugosc-zapraszam-i1934102472.html
                  podkreślam, że to ma być faktycznie drobiazg

pozdrawiam
                  • m_india Re: A dla dziewczynek coś? 15.11.11, 09:47
                    Ta bransoletka wygląda jak gumka do włosów założona na rękę. Okropna.
                    W moim regionie o sowach nic nie słychać ani nie widać, a na taką fajną czapkę to mi 12-letnia córka powiedziała, że nie jest dzidziusiem, żeby takie zwierzątko na głowie nosić.
                    Także zależy od dziecka. Bransoletki to fajny pomysł, ale coś konkretnego i jeszcze ta cena za takie coś. Tragedia.
                    • edyta0 my tu gadu gadu a co dla chłopców? 15.11.11, 10:19

• maaszymka Re: my tu gadu gadu a co dla chłopców? 17.11.11, 20:23
                        Dla chłopców widziałam gdzies roboty, które trzeba sobie samemu złożyć. Może cos komputerowego?- jakis fajny pendrive? Ostatnio na topie sa tez helikoptery sterowane. Ja mojemu co prawda ponad 30L chłopcu, w zeszłym roku kupiłam pendrive- brelok i o dziwo juz rok ma, a tak co tydzien trzeba było nowy wink W sumie facet 10 L czy 30 to prawie zadna róznica wink
                    • magda79pn Re: A dla dziewczynek coś? 17.11.11, 20:37
                      ja dla dziewczynki 11 lat chcę kupić torebkę listonoszkę nike lub adidas, chyba czarną bo nie wiem jaką ma kurtkę więc tak będzie najbezpieczniej i chyba dam jej do tego 100zł niech sobie coś kupi (nie mam więcej pomysłów), ale nie ukrywam że też myślałam o jakieś bransoletce, może charms?
                      • magda79pn Re: A dla dziewczynek coś? 17.11.11, 20:39
                        jeszcze mi się przypomniało, że rok temu bardzo cieszyła się na płyty z piosenkami karaoke smile
                        • iwonka_81 Chłopiec 12 lat 17.11.11, 21:51
                          Wracam do chłopaków, muszę kupić jakieś dwa upominki dla 12 - latków, myślałam o kuli - labiryncie, myślicie, że może być, czy to dla młodszych:

allegro.pl/labirynt-kula-zabawka-addictaball-srednia-6-i1887730155.html
                        • maaszymka Re: A dla dziewczynek coś? 17.11.11, 22:17
                          Aaaa to może znajdę torbę listonoszkę z sową :]
    • pratoka Re: Co jest teraz na topie u 10-11 latków? 17.11.11, 22:02
      Gry komputerowe - są niesmiertelne smile
      Ale jesli już inwestucjesz w nie to radziłabym gry rozwijające, najlepiej takie, gdzie m usisz wstać z krzesła, aby poruszyć postacią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka