Dodaj do ulubionych

Biedronka nowy katalog

14.11.11, 11:05
gazetka.biedronka.pl/g17,wiecej_pomyslow.html
może komuś się przyda smile
Obserwuj wątek
    • afork Re: Biedronka nowy katalog 14.11.11, 11:45
      ooo, dzięki smile
    • mieeke Re: Biedronka nowy katalog 14.11.11, 11:47
      szału nie masad
      • amarulla Re: Biedronka nowy katalog 14.11.11, 12:00
        dokładnie. kolejny katalog, z którego nic mi do nikogo nie pasuje wink wiekowo, płciowo, zainteresowaniami ;/
        • sonrisa06 Re: Biedronka nowy katalog 14.11.11, 15:15
          Dziękuję, mnie się przydała ta informacja. Interesują mnie gry, będę na nie czatowała smile
          • alkara Re: Biedronka nowy katalog 14.11.11, 15:35
            Farmer za 45zł to bardzo dobra cena smile
            • jked79 Re: Biedronka nowy katalog 14.11.11, 16:49
              Która z tych gier byłaby najbardziej odpowiednia dla czterolatka, skłaniam się ku loch ness?
              • magda-lenka78 Re: Biedronka nowy katalog 14.11.11, 19:35
                w tym roku znów żadnego zaskoczenia, wadery - jak dla mnie były super ale na zajączka a nie teraz, jedynie to puzzle giganty z tomkiem, bobem albo kubusiem - zapoluję smile
              • bgm13 Loch ness Granny- opinie 15.11.11, 09:27
                Moze ktos juz ma? Napiszcie prosze czy warto? Czy lepiej zakupic Superfarmera?
                • blizniaki14 Re: Loch ness Granny- opinie 15.11.11, 09:37
                  No dla mnie też nic ciekawego, tym bardziej,że prezenty już właściwie mam smile
                  zastanawiam się nad tym skuterem śnieżnym, tani,ale czy dobry będzie? za moich czasów mówiło się na to "nartosanki" wink
                • tzka Re: Loch ness Granny- opinie 15.11.11, 09:39
                  Mamy Seper Farmera. Naprawde jest super. smile Wciagajaca gra, nieco sytrategii, duzo smiechu. Do tego b. ladnie wykonana. Polecam. Dla starszych dzieci, niz 4 latka, oczywiscie.
                  Od 4 lat jest Loch Nesss, ktorej nie znam akurat. Warto przeczytac opisy na www. granna.pl czy w netowych sklepach z grami.
                  • tzka Re: Super Farmer 15.11.11, 09:42
                    Supwer Farmer jest od 7 lat, dla 4-latka nie nadaje sie jeszcze. Probowalysmy grac z corcia wraz z synkiem (obecnie 4,5-letni) i nie byl w stanie. Jedynie bawil sie zetonami i pieskami-figurkami.
                    • fifiak Re: Super Farmer 15.11.11, 19:09
                      Czy może ktoś oglądał lalkę bobasa w tym roku? Czytałam pozytywne opinie z poprzednich lat i zastanawiam się nad zakupem dla córeczki. Nie wiem tylko czy to te same lale. Interesuje mnie mniejsza lala około 30cm. Miałam zamiar kupić Baby Born z buteleczką 811320 (około 55zł), MY FIRST BABY ANNABELL (ok.66zł), a MINI NEW BORN BABY (ok.50zł) - ceny z allegro. Nie widziałam tych lal w świątecznych gazetkach mi dostępnych. Teraz nie wiem, która lepsza. Ta biedronkowa mówi i ma zestaw ubranek, a cena atrakcyjna. Chciałam zabawkę do 70zł, bo córka lalkami bawi się okazjonalnie. Mamy Agatkę 43cm i jest problem wsiąść ją pod pachę do auta czy na wakacje stąd pomysł nowego zakupu.
                      • pchlepsotki83 Re: Super Farmer 15.11.11, 19:49
                        My mamy z tamtego roku, taką właśnie "Agatkę" 43 cm -fajna, przeżyła. i ma się dobrze w rękach mojego 5 letniego niszczyciela. W tym roku to jest całkiem inna lala, widziałam ją w sklepie i ładnie wyglądała, ale nie macałam. Wydaje mi się ze podobne mogły być jakieś 3 lata temu, wtedy były w takim plecaczku z różnymi akcesoriami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka