tempera_tura 17.11.11, 13:46 Wiem że uzytkowniczki forum kupowały taki na all. Bardzo proszę o odzew jak z jakością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylkoty0 Re: Tor elastyczny samochodowy? 18.11.11, 08:30 podłączam się do pytania bo też jestem zainteresowana zakupem tej zabawki ale nie wiem czy warto? jak się tory spinają czy zabawka zaciekawi 4 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Tor elastyczny samochodowy? 18.11.11, 09:06 Nie wiem czy o taki chodzi (ja mam hot wheels)- badziew- samochodzik nie bardzo jeździ, tory sie rozpinają. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Tor elastyczny samochodowy? 18.11.11, 09:21 mamy taki jak nizej na foto+ jeszcze jakiś starszy podstawowy kupiony dawno temu. badziew okropny, tory sie rozpinaja, to autko sie wlecze jak ślimak, ta reklama w tv była chyba przyśpieszona 200% stoi od urodzin i sie kurzy, w użyciu tylko kilka razy było. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Tor elastyczny samochodowy? 18.11.11, 10:29 allegro.pl/elastyczny-tor-samochodowy-2-auta-na-baterie-i1936868610.html Chodzi o coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa_ja Re: Tor elastyczny samochodowy? 18.11.11, 12:16 Synek w Akademii Nauki często bawi się tym torem: allegro.pl/elastyczny-tor-samochodowy-auto-na-baterie-film-i1926281699.html wczoraj kupiłam go i lokalnej hurtowni za 30 zł i jesteśmy zadowoleni. Nie ma co liczyć na extra jakość, ale fajny pomysł z tą elastycznością, bo można robić różne drogi. Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Tor elastyczny samochodowy? 18.11.11, 21:52 A my mamy ten tor ze zdjęcia, co wkleiłaś i jesteśmy zadowoleni. Żeby zrobiły dwa pełne kółka rozpędzamy autka na torze a jak chcemy trzy, to na podłodze i wkładamy na tor. A autka same w sobie też bardzo fajne-można bawić się nie tylko na torze. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Tor elastyczny samochodowy? 18.11.11, 21:58 To mam do Ciebie prosbę Mozesz zmierzyć rozstaw kół (szerokość razem z kołami)? Odpowiedz Link Zgłoś