Dodaj do ulubionych

Jezdzik Chicco czy Smoby?

13.12.11, 10:36
Witam zastanawiam sie nad jezdzikiem dla syna 8 miesiecznego zastanawiam sie nad chicco lub smoby o takie allegro.pl/promocja-chicco-auto-quatro-4w1-chodzik-jezdzik-i1985544865.html smoby allegro.pl/smoby-bubble-go-iii-ballade-confort-jezdzik-bialy-i1976429914.html.
Obserwuj wątek
    • best-marzenka Re: Jezdzik Chicco czy Smoby? 13.12.11, 11:36
      Bardzo prosze o odpowiedzi
    • gwen_s Re: Jezdzik Chicco czy Smoby? 13.12.11, 12:40
      ja mam ten sam problem, ale z racji ceny chyba sobie smoby daruję...
      Chicco ma znajoma i jest rewelacyjny, mocny, stabilny i w miarę duży, dziecko ma 3,5 roku i spokojnie na nim jeździ bez podciągania nóg pod brodę.
      • ursgmo Re: Jezdzik Chicco czy Smoby? 13.12.11, 12:59
        Wybrałabym chicco . Miałam dwa i każdy przetrwał spokojnie ok 3 lat w całości , nie raz zostawiony na deszczu wciąż wyglądał jak nowy , grał , nie pordzewiał .
        • best-marzenka Re: Jezdzik Chicco czy Smoby? 13.12.11, 15:11
          Dzieki za odp
          A czy chicco jest lepszą firmą od smoby i robi solidniejsze jezdziki.

Juz raz dla pierszego syna zamówiłam traktorek na pedałach z smoby był on cieszki i syn nie umial ujechac chce wydać na jezdzik ale zeby był solidny.

• best-marzenka Re: Jezdzik Chicco czy Smoby? 13.12.11, 16:29
            Jednak zdecydiwałam na Chicco
            • vanilyasky Re: Jezdzik Chicco czy Smoby? 13.12.11, 16:42
              mojej chrześnicy kupiłam taki jeździk: stiv.pl/p23,lazik-little-tikes-dla-dzieci.html
              była bardzo zadowolona,jest mocny i nieźle radzi sobie na nierównym terenie
              • best-marzenka Re: Jezdzik Chicco czy Smoby? 13.12.11, 22:38
                Fajny tylko Mój Tobaszek jeszcze nie chodzi od kolo miesiaca dopiero siedzi wiec na tamten jeszcze by był zamały
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka