monikaj21 19.12.11, 13:47 Nie jestem w temacie ale wydaje mi się, że to dobra cena gruper.pl/x.php/1,12503/Cala-Polska-TM-Toys-innowacyjna-konsola-My-Life.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_amelii Re: Konsola My Life za 65 zł 19.12.11, 14:14 hmmm pewnie dobra,bo ja kupiłam za 150zł(czeka na córkę od Mikołaja).Tutaj nie wiadomo,czy będzie odpowiednia ilość osób,ale spróbuję,a co mam jeszcze jedną 5 latkę do obdarowania np od Zajączka Wielkanocnego Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Konsola My Life za 65 zł 19.12.11, 14:42 jakby nie wystarczyło to w carrefourze w piątek widziałam po 100, chociaż po wczorajszej niedzieli minus 40 to nie wiem czy zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Konsola My Life za 65 zł 19.12.11, 17:46 Ja widziałam dziś w pobliskim sklepie z zabawkami za 176 zł, a w realu powyżej 200! (całkiem niedawno) - więc na pewno warto. Ale ceny z netto za tę konsolę jeszcze nikt nie przebił - 49,99 Już niedostępna - kupiłam w cenie wyprzedażowej ok.2 miesiące temu. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Konsola My Life za 65 zł 19.12.11, 20:02 Czy waszym córkom też tak szybko zużywają się baterie w tej konsoli? Mojej po niespełna 2 dniach używania konsola zaczęła się wyłączać i koleżanka powiedziała, że to wina słabych baterii (były włożone nowe enregizer). Przy takim tępie zużycia nie zarobię na baterie Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: Konsola My Life za 65 zł 21.12.11, 08:46 Ja kupiłam na allegro, tylko anglojęzyczna ( licytacja za 93 zł) z 4 kartami i torebką na konsole. Wiec tu cena super. Mam pytanie do posiadaczek. Córka nie może wydostać się od lekarza ( w grze) trzeba tam kupić lekarstwo i je zazyc. Wiemy jak kupić ale jak je zażyć??? Znalazłam w necie ze trzeba wejść w menu główne i nacisnąć serduszko. Ale nie wiem za bardzo o co chodzi. Proszę o pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: Konsola My Life za 65 zł 21.12.11, 15:28 Podbijam watek. Dziewczyny a może podpowiecie mi jak skontaktować się z osobami w tego wątku ( które mają tą konsolę ), jeśli nie aktywowały profilu- nie mogę wysłać im info ( albo nie umiem). Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: Konsola My Life za 65 zł 25.12.11, 21:32 Podbijam Może,ktoś może mi pomoc ? Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do blackglass 26.12.11, 13:06 Na konsoli jest duży przycisk-serduszko. Trzeba go klilknąć i potem naciskać strzałkę w prawo 2 razy, aż będzie taki inwentarz (małe krateczki w których mogą być kupione przedmioty). Naciskamy A, wybieramy lekarstwo (też przyciskiem A) i jest zażyte Mam nadzieję, że zadziała - pisała to moja córka Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: do blackglass 31.12.11, 00:26 grabasik napisała: > Na konsoli jest duży przycisk-serduszko. Trzeba go klilknąć i potem naciskać st > rzałkę w prawo 2 razy, aż będzie taki inwentarz (małe krateczki w których mogą > być kupione przedmioty). Naciskamy A, wybieramy lekarstwo (też przyciskiem A) i > jest zażyte > Mam nadzieję, że zadziała - pisała to moja córka Teraz znalazłam, bardzo dziękuje. U nas problem polega na tym, ze mimo, że wydaje mi się, ze kupiłam lekarstwo nie ma go w tych krateczkach Oszaleje z tą gra Buziaki dla córki za pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś