Dodaj do ulubionych

Automat do pieczenia chleba z programem glutenfree

03.01.12, 12:18
jak w tytule musze kupić automat do pieczenia chleba z programem glutenfree ze względu na diete synka i prosze doradzcie mi jakiej firmy automat wypieka najlepiej wypieka chleb bezglutenowy
Obserwuj wątek
    • ika_pop Re: Automat do pieczenia chleba z programem glute 03.01.12, 14:57
      my mamy automat z lidla kupiony chyba w sierpniu ale dość często sie powtarzają, mąż też bezglutenowiec i właśnie w nim pieczemy chleb i jest ok, ma program bezglutenowy
      • oliwia244 Re: Automat do pieczenia chleba z programem glute 03.01.12, 16:09
        ale czad! nie wiedziałam, ze te maszyny tak mogą.

błagam o linki do takich wypiekaczy.
        • aleksandra1977 Re: Automat do pieczenia chleba z programem glute 03.01.12, 16:46
          korzystam, choc juz teraz sporadycznie, z automatu Moulinexa - mimo, ze nie ma programu do pieczenia pieczywa bezglutenowego, to tez sobie radzi - przydawal sie poczatkowo, gdy zaczynalam "przygode z pieczeniem pieczywa".
          Ten z Lidla wyglada tak: www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_17572.htm
          • ika_pop Re: Automat do pieczenia chleba z programem glute 03.01.12, 17:09
            znalazłam tylko coś takiego, mamy taki tylko czarny allegro.pl/automat-do-chleba-silver-crest-i2029974791.html to nie moja aukcja smile
    • s_alander Re: Automat do pieczenia chleba z programem glute 03.01.12, 17:28
      mam wypiekacz MORPHY RICHARDS 48319, który polecam, ma 19 programów i między innymi Gluten Free
    • mamgabi Re: Automat do pieczenia chleba z programem glute 03.01.12, 22:20
      Od 3 lat mam Moulinex z programem gluten free, kupiony na allegro. Jakość chleba zależy od mąki. Najlepsza jest firma Schaer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka