upartamama 11.01.12, 09:56 ktoś ma i może go polecić? Miałam już kiedys termometr do ucha i czoła i powiem szczerze że był kompletnie bezużyteczny. Jakich wy termometrów używacie do pomiary temp. u dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Termometr bezdotykowy ThermoFlash LX-26 11.01.12, 10:02 mam ten termometr. Polecam. Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Termometr bezdotykowy ThermoFlash LX-26 23.03.12, 13:29 Podnosze temat. Czy ten termometr jest wart swojej ceny? Chodzi mi o to czy jest tak dokładny jak go opisują? Mam już termometr do czoła i ucha ale jest beznadziejny - pomiary kompletnie niemiarodajne, bardziej przybliżone niż precyzyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwi_151180 Re: Termometr bezdotykowy ThermoFlash LX-26 23.03.12, 13:50 według mnie to jeden z lepszych termometrów, przerabiałam już kilka i ten naprawdę się sprawdza, pozostałe to był koszmarne chociaż cenowo niewiele tańsze, tego termometru używa też nasz pediatra w gabinecie i mówi ze jest całkiem dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: Termometr bezdotykowy ThermoFlash LX-26 23.03.12, 13:57 Mam, i jestem zadowolona. Używają go w szpitalu klinicznym /lezałam po operacji, to przyuważyłam/ i w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś