asikwikt 24.01.12, 18:04 Kupilam dzisiaj buty Bearpaw (w stylu Emu) i moge ewentualnie je zwrocic do 14 dni. Mam wiec do Was pytanie czy ktoras z Was ma takie i jak sie sprawują na sniegu i czy są cieple, nie przemakaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Buty Bearpaw jakie opinie 24.01.12, 18:56 kupiłam dla córki w grudniu model emma,w środku nie ma prawdziwego futra-o czym pisali na stronie.dodatkowo piety sie juz troche wykoslawiły. drogie nie były ale chyba nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Buty Bearpaw jakie opinie 24.01.12, 18:58 aha ciepłe sa do tej pory no ale mrozów przeciez nie było. i na sniegu ostatnio ciut przemokły. Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt Re: Buty Bearpaw jakie opinie 24.01.12, 22:29 halo ale tam nie mialo byc futra tylko owcza wełna Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Buty Bearpaw jakie opinie 25.01.12, 00:15 podobno wlasnie w srodku jest welna. Nie mielismy, ale w USA sprzedaja je dobre i duze sklepy, wiec chyba sa warte zakupu Na snieg, deszcz tego typu buty sie nie nadaja, nawet po impregnacji wkoncu przemakaja. Za to na duze mrozy sa idealne Odpowiedz Link Zgłoś
kartunz Re: Buty Bearpaw jakie opinie 25.01.12, 09:03 A ja uzytkuję juz drugi sezon. Są mega ciepłe i nie przemakają, a impregnowałam je tylko raz. Pranie też zniosły bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Buty Bearpaw jakie opinie 25.01.12, 09:31 córka poszła w nich do szkoły wiec sprawdze wieczorem, ale na pewno na metce maja napisane ze z zewnatrz to zamsz krowi ,wkładka sheepwool a ocieplenie czyli całe wnetrze buta to akryl. pisze o tym tanszym modelu emma który mamy, byc moze te drozsze sa z wełna. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do paliwodaj 25.01.12, 09:39 to chyba ty pisałas w jakim wątku ze kupiłas buty ukala. znalazłam na amazonie i na zappos .róznią sie metką z tyłu buta. czy któres z nich to podróbki czy sa dwie rózne wersje-orientujesz sie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt Re: do paliwodaj 25.01.12, 13:16 kupilam model Bearpaw Meadow www.planetshoes.com/reviews/bearpaw-meadow-tall/14594 kolor czekoloda Tylko błagam powiedzcie mi posiadaczki tych butow jak mam je zaimpregnowac i czyscic Na amerykanskiej stronie jest jakis specjalny preparat hmm Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt Re: do paliwodaj 25.01.12, 13:17 aha , byty kupilam na wyprzedaży z 380 PLN na ,,,, 89 Pln Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: do paliwodaj 25.01.12, 19:27 te Ukala maja taka metke z tylu , ale jest na niej Ukala by Emu Australia, nie tylko Ukala. Tych butow nie zwrocilam w terminie i zostaly, corce kupilam Emu stinger tez w okazyjnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do paliwodaj 26.01.12, 11:27 impregnat do zamszu kupisz w kazdym sklepie niemalze,w deichmanie, w ccc,innych.ja mam ecco a teraz tez taki zestaw oryginalny do czyszczenia ugg-ów.wszystkie sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś