Dodaj do ulubionych

Buty Bearpaw jakie opinie

24.01.12, 18:04
Kupilam dzisiaj buty Bearpaw (w stylu Emu) i moge ewentualnie je zwrocic do 14 dni.
Mam wiec do Was pytanie czy ktoras z Was ma takie i jak sie sprawują na sniegu i czy są cieple, nie przemakaja?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Buty Bearpaw jakie opinie 24.01.12, 18:56
      kupiłam dla córki w grudniu model emma,w środku nie ma prawdziwego futra-o czym pisali na stronie.dodatkowo piety sie juz troche wykoslawiły. drogie nie były ale chyba nie polecam.
      • patatajowa Re: Buty Bearpaw jakie opinie 24.01.12, 18:58
        aha ciepłe sa do tej pory no ale mrozów przeciez nie było. i na sniegu ostatnio ciut przemokły.
        • asikwikt Re: Buty Bearpaw jakie opinie 24.01.12, 22:29
          halo ale tam nie mialo byc futra tylko owcza wełnasmile
          • paliwodaj Re: Buty Bearpaw jakie opinie 25.01.12, 00:15
            podobno wlasnie w srodku jest welna. Nie mielismy, ale w USA sprzedaja je dobre i duze sklepy, wiec chyba sa warte zakupu
            Na snieg, deszcz tego typu buty sie nie nadaja, nawet po impregnacji wkoncu przemakaja.
            Za to na duze mrozy sa idealne
            • kartunz Re: Buty Bearpaw jakie opinie 25.01.12, 09:03
              A ja uzytkuję juz drugi sezon. Są mega ciepłe i nie przemakają, a impregnowałam je tylko raz.
              Pranie też zniosły bardzo dobrze smile
              • patatajowa Re: Buty Bearpaw jakie opinie 25.01.12, 09:31
                córka poszła w nich do szkoły wiec sprawdze wieczorem, ale na pewno na metce maja napisane ze z zewnatrz to zamsz krowi wink,wkładka sheepwool a ocieplenie czyli całe wnetrze buta to akryl.
                pisze o tym tanszym modelu emma który mamy, byc moze te drozsze sa z wełna.
            • patatajowa Re: do paliwodaj 25.01.12, 09:39
              to chyba ty pisałas w jakim wątku ze kupiłas buty ukala. znalazłam na amazonie i na zappos .róznią sie metką z tyłu buta. czy któres z nich to podróbki czy sa dwie rózne wersje-orientujesz sie moze?
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/yd/mbmx/tRaKjCHBQmGH9ZFP6B.jpg
              • asikwikt Re: do paliwodaj 25.01.12, 13:16
                kupilam model Bearpaw Meadow
                www.planetshoes.com/reviews/bearpaw-meadow-tall/14594
                kolor czekoloda
                Tylko błagam powiedzcie mi posiadaczki tych butow jak mam je zaimpregnowac i czyscic
                Na amerykanskiej stronie jest jakis specjalny preparat hmm
                • asikwikt Re: do paliwodaj 25.01.12, 13:17
                  aha , byty kupilam na wyprzedaży z 380 PLN na ,,,, 89 Pln smile
                  • paliwodaj Re: do paliwodaj 25.01.12, 19:27
                    te Ukala maja taka metke z tylu , ale jest na niej Ukala by Emu Australia, nie tylko Ukala.
                    Tych butow nie zwrocilam w terminie i zostaly, corce kupilam Emu stinger tez w okazyjnej cenie
                • patatajowa Re: do paliwodaj 26.01.12, 11:27
                  impregnat do zamszu kupisz w kazdym sklepie niemalze,w deichmanie, w ccc,innych.ja mam ecco a teraz tez taki zestaw oryginalny do czyszczenia ugg-ów.wszystkie sa ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka