Gość: Gość IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.02.12, 11:45 Rozumiem, że targetem tej bielizny jest grupa nastolatek do 14 roku życia, bo te modelki kobiet nie przypominają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Kampania Oysho Spring 2012 IP: *.elartnet.pl 02.02.12, 13:22 czy kobieta, która jednak posiada biust, znajdzie w tej kolekcji coś dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
petitebetise Re: Kampania Oysho Spring 2012 02.02.12, 14:25 Hmmm chyba ktoś zapomniał, że kobiety są nimi także z powodu piersi, a ta bielizna jest owszem ładna, ale chyba adresowana do nastolatek? ---------------------------- Polub nasz fanpage www.facebook.com/Laime.Klinika.Urody.Krakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Kampania Oysho Spring 2012 IP: *.171.131.178.static.crowley.pl 02.02.12, 14:45 Hehe bardzo mi się podoba właśnie jak pod takimi zdjęciami zaraz piszą komentarze zakompleksione zazdrośnice które mają tzw "kobiece kształty" i uważają że właśnie ich zwałki są piękne bo to jest kwintesencja kobiecości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ai Re: Kampania Oysho Spring 2012 IP: *.maxnet.biz 02.02.12, 15:44 Aha,super to wg komentujących poniżej ja np.mimo moich 28 lat, szczupłego ciała i niewielkiego biustu kobietą nie jestem tak? Od kiedy bycie kobietą wyznaczane jest wielkością biustu? Sorry,ja wolę mieć mały ale naturalny.. A bielizna całkiem, całkiem-szkoda że nie w innych kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kampania Oysho Spring 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 16:09 @Luk, to nie licytacja, mierzysz innych swoją miarą? ) @ai, nie ma potrzeby brać do siebie wpisów innych osób, kobiecość ma różne oblicza i kształty - nie dziwię się, że ładną bieliznę chciałyby nosić dziewczyny o nieco bardziej bujnych kształtach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsd Re: Kampania Oysho Spring 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 18:44 Naucz się postępować ze swoim partnerem/partnerką www.twoj-partner.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: Kampania Oysho Spring 2012 IP: *.play-internet.pl 07.02.12, 22:37 Hm, zero sensownej konstrukcji. Polecam lekturę balkonetka kropka pl. Nie tylko dziewczynom z dużym biustem. Odpowiedz Link Zgłoś