Dodaj do ulubionych

Crocs.pl - oj nieładnie ......

13.03.12, 19:39
Zamówiłam kozaki z 20% zniżką i promocyjną darmową dostawą. Przysłano mi maila, ze przykro im, ale nie ma mojego rozmiaru, więc zamówienie anulują, ale na przeprosiny dają mi 50% zniżki na 1 parę butów. Zadowolona chciałam zamówić, a tu nieprzyjemna niespodzianka, bo promocyjna darmowa dostawa (trwa do jutra) nie jest przy rabacie 50%akceptowana i trzeba zapłacić 44 zł za przesyłkę. Przyznam, że poczułam się mega rozczarowana.
Obserwuj wątek
    • mita7 Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 13.03.12, 19:54
      To zamów jakieś dodatkowe, żeby przesyłka była gratis . Odsłania u nich jest chyba bezpłatne, odbiera kurier gratis
      • agata9991 Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 13.03.12, 20:17
        mnie też wkurzają, nie chcą mi zaakceptować visy mBanku, ciągle wysakuje jakiś błąd, w mBanku mówią, że z ich strony jest wszystko ok, że ze sklepu nawet nie wysyła się zapytanie, co oznacza, że bład po ich stronie. Zadzwonić do nich nie można, na maile nie odpisują. Zniechęcają klientów na maksasad
        • angie07 Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 14.03.12, 08:37
          mi też nie przeszła visa z m banku.
          • agaward Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 14.03.12, 09:17
            Mnie wczoraj bez problemu przeszła Visa mbanku, ta z paywave. Ona jest do płatności internetowych. Używam jej na ryanair, easybus, booking itp. A macie limity internetowe dobrze ustawine na karcie?
            • agata9991 Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 14.03.12, 12:23
              też mam tą z paywave, limity ustawione prawidłowo, no nie mam pomysłu dlaczegosad
              • dora1211 Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 15.03.12, 10:24
                A ile czasu czekałyście na przesyłkę?? Kupiłam córce buty 8 marca?
                • mama_pyzuni No właśnie - czy ktoś dostał przesyłkę.. 15.03.12, 11:22
                  ... albo chociaż informację o realizacji zamówienia??
                  Miałam na koncie założoną blokadę na środki związane z zamówieniem na crocs.pl
                  dziś blokada wygasła, pieniądze wróciły z powrotem na konto, nie mam żadnej informacji ze sklepu nt. braków w zamówieniu czy tym podobnych... Zamówienie składałam również 8 marca.
                  Napisałam do nich maila, ale zaczynam obawiać się czy w ogóle buty przyślą sad
                  • majarzeszow Re: No właśnie - czy ktoś dostał przesyłkę.. 15.03.12, 11:26
                    tez zlozyam zamowienie 8 marca, wczoraj dostalam na maila e-fakture, wystawiona w finlandii. paczki na razie nie.
                    • listopad2009 Re: No właśnie - czy ktoś dostał przesyłkę.. 15.03.12, 12:35
                      Widze, ze w pl duzo drozsze crocsy...
                      Ja kupowalam na stronie .eu w zeszlym roku to przyszly mi szybko - za 2 dni mialam je u siebie, moze za 3, na pewno nie wiecej. I skorzystalam z darmowej przesylki - wtedy chyba 30 lub 40 euro.

Widze, ze na www.crocs.eu po 29,99 EURO - u nas 159 zl.. Plus jeszcze 44 zl przesylki.
                      Przeciez to rozbojw bialy dzien. Wysylaja z innego kraju niz w PL, moze doliczaja jeszcze koszty ewentualne zwrotu....
                      • mama_pyzuni Re: No właśnie - czy ktoś dostał przesyłkę.. 15.03.12, 13:02
                        Z promocją -20% i przesyłką gratis nie wychodziło tak źle, ceny regularne są faktycznie wysokie.
                  • pia_ Re: No właśnie - czy ktoś dostał przesyłkę.. 15.03.12, 13:17
                    Mi ściagneli z konta za kozaki, co to ich nie mieli, wysłali maila, ze anulowano zamówienie i zrobia zwrot na karte. Do dnia dzisiejszego nie mam zwrotu, a płaciłam 9 marca.
                    • mama_pyzuni Re: No właśnie - czy ktoś dostał przesyłkę.. 15.03.12, 13:23
                      Dostałam odpowiedź, że zamówienie jest "w transporcie" .
                      • majarzeszow Re: No właśnie - czy ktoś dostał przesyłkę.. 15.03.12, 13:57
                        przed chwila dzwonil kurier, ze mi paczke przez plot przerzuca, nic innego nie zamawialam, wiec to na pewno crocsy. zamawialam 8 marca. na maila dostalam tylko fakture, potem zadnych informacji typu "w transporcie"
                • clakier Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 15.03.12, 13:11
                  ja składałam zamówienie 9 marca - dziś odebrałam przesyłkę
    • agata9991 Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 15.03.12, 13:12
      ja już crocs.pl mam gdzieś, znalazłam model, którego szukałam na spartoo.pl, wysyłka gratis co prawda od 240zł, ale dorzuciłam sobie Caymany dla córki za 68zł i załapię się na darmową wysyłkę, do tego za newsletter dają 20zł, za facebook 30zł, a Pani na infolinii podpowiedziała jeszcze inną możliwość-zapisać datę urodzin, tak, żeby się obchodziło jutro, to wyślą 40zł zniżkismile. Zatem czekam do jutra, zobaczymy, jeśli się uda, będę miała crocsy, które próbowałam zamówić na crocs.pl 20 zł drożej, ale za to jeszcze crocsy dla córki lub do odsprzedazy na allegrosmile
      A... i mają kilka różnych rodzajów płatnoścismile
      • patatajowa Re: troche rozczarowana jestem :( 15.03.12, 17:00
        bo zamawiałam dla syna takie i przysłali mi model bez paska na noge-a w opisie tego modelu nie ma słowa ze paska nie ma....
        https://images.crocs.com/is/image/Crocs/standard/Chopice-Lime-Baya-Slide-Kids-_12067_320_ALT100.jpg
        dla siebie takie i ten kolor navy/pearl to w rzeczywistosci jest taki brzydki jakby zszarzały lub wyblaknięty granat-na pewno nie taki intensywny jak na fotce.
        https://images.crocs.com/is/image/Crocs/standard/Outlet-Navy-and-Pearl-Translucent-Clog-_11174_464_ALT100.jpg
        dobrze chociaz ze jibbitzy dla dzieciaków fajne smile
        • pia_ Re: troche rozczarowana jestem :( 15.03.12, 18:42
          Z kolorami to zawsze niewiadoma, ale te croscy dzieciece bez paska to bym reklamowała. Ja napisałam do nich maila w sprawie dziwnych cen - było 179 a w koszyk wskakiwało 199 i po kilku dniach odpisali, ze to pomyłka i ceny zmieniono na 179.
        • beakarp Re: troche rozczarowana jestem :( 15.03.12, 19:37
          na stronie crocks.eu doczytałam, że od rozmiaru 29 nie mają paska: www.crocs.eu/crocs-baya-slide-kids/12067,en_ES,pd.html?cid=430&cgid=boys-footwear
          • patatajowa Re: troche rozczarowana jestem :( 15.03.12, 20:48
            a ja zamawiałam z crocs.pl i tam na stronie nie ma nigdzie takiej informacji.
            no nic pobawie sie w odsyłanie bo klapki synowi nie potrzebne sad
            • patatajowa Re: rozczarowana jestem teraz jeszcze bardziej :( 15.03.12, 20:55
              www.crocs.pl/crocs-baya-slide-kids/12067,pl_PL,pd.html?cid=320&cgid=boys-footwear
              na crocs.eu ten model za 16.99 E -czyli x4,14 to wychodzi ok.70 zł.a na crocs.pl 89 -no biznes życia dla nas sad
              czy po otwarciu srtony .pl mozna jescze zamawiac i wysyłaja z .eu?
              • patatajowa Re: rozczarowana jestem teraz jeszcze bardziej :( 15.03.12, 21:12
                aha i jeszcze jedno pytanie -moze głupie-kontakt przez strone crocs.pl w jezyku polskim czy angielskim? bo chyba nie norweskim ?wink
                • mama_pyzuni Re: rozczarowana jestem teraz jeszcze bardziej :( 15.03.12, 22:23
                  Pisałam maila, odpisali szybko i po polsku wink
            • majarzeszow patatajowa 16.03.12, 07:49
              a jki masz rozmair tych klapek ? ja potrzebuje J2 lub J3, a ze my z jednego miasta, to mzoe sie dogadamy smile moj syn potrzebuje na basen, ze starych wyrasta.
              • patatajowa Re: patatajowa 16.03.12, 09:04
                niestety mam J1.te buty sa strasznie "nieforemne" jakies i szerokie jak moje granatowe.próbowalam wlasnie wypełnic formularz zwrotu ale nic z tego bo u nich status zamówienia jeszcze "w trakcie realizacji:" a ja buty juz mam sad
                napisałam maila ,zobaczymy jak szybko odpowiedza.
                a buty jak na foto,granat jeszcze jasniejszy w realu.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/yd/mbmx/bA1HbcXTiHzLLNBtyX.jpg
                • majarzeszow Re: patatajowa 16.03.12, 09:08
                  kurcze, szkoda, ze nie chociaz J2, bo mi szerokosc nie przeszkadza - na basen maja byc, a mialy atrakcyjna cene sad no nic, dobrze, ze chociaz zapytalam.
                  • angie07 dziwna rozmiarówka 16.03.12, 18:43
                    zamówiłam córce 2 pary crocsów obie w tym samym rozmiarze 11. Dziś przyszły jedne dobre, z drugich wystaje lekko palec poza buta ( bo są bez palców). Nie mogłam uwierzyć, mierze jeden do drugiego na gołe oko widać 2 cm różnicy. Jestem zła bo nie mogę już zamówić po promocyjnej cenie i nie wiem dlaczego robią takie buble.
    • sanka03 Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 18.03.12, 15:30
      oj tak nieładnie...do mnie przyszło zamowienie niekompletne!
      zamawiałam 2 pary butów - przyszła jedna tańsza - dziecięce buty które i tak musiałabym zwrócic bo były bez paska , nie wczytałam sie moj bład zerknłęam na zdjecie na ktorym jak byk wystawili model z paskiem ech
      nie przyszły męskie , zero informacji na maila że moze juz nie ma czy cos - w paczce faktura , gdzie są obie pary
      na szczęscie zawsze sprawdzam paczki przy kurierze - odmówiłam więc przyjęcia wróciło do nich
      piszę maila jak się sprawa ma - zero odpowiedzi! ponad 200zł u nich na koncie...
      zerkam na stronę na te męskie buty - wyprzedane!
      oj nie popuszczę - nie dostałam zadnej informacji , dostałam za to fakturę na 2 pary butów z jedną parą tylko w paczce
      Bojkotuje sklep wink
    • mama_pyzuni Re: Crocs.pl - oj nieładnie ...... 22.03.12, 17:04
      Podnoszę wątek, bo dostałam dziś przesyłkę z Crocsami.
      Wczoraj przyszedł mail z fakturą wystawioną przez Crocsa finlandzkiego, na kwotę 244,03.
      Jakież było moje zdziwienie, gdy dziś na koncie zobaczyłam obciążenie na 252,88 (CROCS DEN HAAG NL).
      Skąd taka różnica, niby to "tylko" niecałe 9 zł, ale nie mam pojęcia dlaczego??? Tym bardziej, że blokada na karcie, na poczet tej transakji wynosiła wcześniej 244 zł i na dodatek wygasła tydzień temu (pieniądze wróciły na konto i byłam pewna, że zostanę poproszona o ponowne dokonanie płatności...) A tu okazuje się, że sklep Crocs pobrał sobie pieniądze na dodatek w innej kwocie!!!
      Macie pomysł jak to się mogło stac???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka