Gość: Dyzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:21 Od kilku dni usiłuję kupić zwyczajny (zdawałoby się) płyn do higieny intymnej, a tu kicha. Czyżby jakimś tajnym rozporządzeniem wycofono z obrotu ten siejący zgorszenie kosmetyk??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 03:46 Podobno kobiety zachodzily w ciaze po uzyciu,to moze dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 08:46 Siermiężnie ma być. Poleca się szare mydło. Bo to i taniej, i nie pachnie tak przyjemnie. I kupując, nie wypowiada się nieprzyzwoitego słowa "intymność". Mniej okazji do grzechu :P I niech was prowadzi Ociec Dyr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Co ten PiS wyprawia???!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 29.08.06, 08:54 U mnie jest w osiedlowym Lewiatanie, nawet kilka rodzajów. Sugerujesz, ze wzorem lat kryzysowych powinnam wykupić hurtowo? Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 09:14 Jeżeli nie chcesz przejść na sare mydło, to wykup. Tylko może lepiej nie płacić kartą (nie wiem, czy w Lewiatnie można?); będziesz bepieczniejsza - trudniej będzie cię znaleźć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati28 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! IP: 217.153.76.* 29.08.06, 09:31 Myć się w okolicach intymnych juz nie wolno zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia nr 278/125 z dnia 15.08.06 ( Monitor Polski nr 16 poz.88 ). Mycie się tam oznacza bowiem dotykanie się w miejscach intymnych co jest grzechem ciężkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 09:39 Dzięki za info :) Będę musiała zjrzeć. A czy piszą coś o zakazie kąpania się nago? Polecam lekturę Boya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Co ten PiS wyprawia???!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 29.08.06, 09:41 Ajajaj! To może i zapasik takich róznych ze skrzydełkami albo i bez, bo może się okazać, ze naturalne metody indiańskie, czyli suszenie mchu, nam grozi? Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 09:45 Takich różnych ze skrzydełkami lub bez, można by nakupić na zapas. Jeśli jednak któraś z pań preferuje tampony, to lepiej niech zmieni preferencje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Co ten PiS wyprawia???!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 29.08.06, 10:08 Masz łeb! Że też o tamponach zapomniałam! Odpowiedz Link Zgłoś
zefir1600 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 10:26 Ja natomiast mam trochę odwrotny problem. Wczoraj zabrakło mi zwyczajnego mydła i żel do kąpieli też się skończył. Wymyłem się więc cały płynem do higieny intymnej. Wszystko, było ok' piana super, zapach pierwsza klasa. I tylko jak myłem twarz to dopadło mnie dziwne pytanie; czy to jest godne, czy aby wypada, czy przypadkiem nie grzeszę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Co ten PiS wyprawia???!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 29.08.06, 10:38 Zefir, na wszelki wypadek już przed pierwszym piątkiem wal do spowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 11:46 Zefir, EWa dobrze radzi. Grzeszysz. Bardzo grzeszysz. I po kiego było TO kupować?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zefir1600 Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 21:09 Wiem, wiem i zrozumiałem com uczynił. Aby to zmazać z siebie kupiłem dziś płatki mydlane i moczyłem się w wannie 3 godzinki. Już nigdy tak nie postąpię, a na dodatek będę już zawsze kąpał się w majtkach. Odpowiedz Link Zgłoś
metalwrona Re: Co ten PiS wyprawia???!!! 29.08.06, 10:27 Niedługo będzie można wykupić tylko na allegro, w katalogu "dla dorosłych". Pewnie nawet tylko używane... A tak w ogóle miesiączka to przecież kara od Boga za skuszenie mężczyzny, więc podpaski i tampony to wykroczenie przeciw planowi boskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś