mmala6 18.03.12, 18:14 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? a konkretnie chodzi mi o letnie adidaski Superfit rozm. (chyba) 24. Póki co znalazłam tylko w Butyku.pl za ponad 160zł, wolałabym wydać mniej.... I jeszcze letnie Geoxy, rozm 32-33. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkara Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 18.03.12, 20:51 W Bydgoszczy np. w sklepie geox są przecenione niektóre modele. Ceny nawet od 107zł. Jak masz gdzieś w pobliżu myślę, że warto zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
paramecium Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 18.03.12, 20:53 Jakiś czas temu było dużo superfitów w tk maxx, ceny poniżej 100zl. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 18.03.12, 20:58 dzięki. to może komuś we Wrocławiu rzuciły się w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
eny79 Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 18.03.12, 21:15 Dwa dni temu kupiłam w TK Maxxie (Renoma) chłopiece sandałki skórzane Superfit rozm 25, za jakies 60 pln , jeśli dobrze pamiętam. Były tez rozmiary 24 i 26. Na sportowe nie patrzyłam, bo wczesniej kupiłam tam Timberlandy w tej samej cenie, ale wydaje mi się, że były jakies dziewczece Superfity, tyle ze chyba większe rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 18.03.12, 21:32 Może się czepiam, ale właśnie mąż kupił córce w u biegłym tygodniu superfity w TK MAXX. I były jakieś takie twarde, nie wiem dlaczego. Znam buty tej firmy, bo kupowałam ich już wiele dla swoich dzieci. A dodatkowo jeszcze w sandałkach tego samego modelu córka chodziła w ostatnie wakacje. Mąż później jeszcze sprawdzał inne buty - też superfity i mówił, że też jakieś takie sztywne. Nie mówię, że to jakieś podróby, ale może przechowywanie obuwia ma jakiś wpływ na buty. Sama nie wiem co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 18.03.12, 21:45 a może kwestia modelu? ja szukam konkretnie tych: minibuty.pl/superfit-60023105-p-117.html przetestowane na starszym synu Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 18.03.12, 22:13 Napisałam wcześniej, że ten sam model sandałków córka miała w ubiegłym roku. Tylko kolor inny. Poza tym te, które mąż widział w TK Maxx wyglądały jakby przeleżały gdzieś z kilka lat. Cena owszem była bardzo atrakcyjna, ale zwróciliśmy je do sklepu. Zastanawiam się, czy z innymi butami też tak jest. Nie kupowałam jeszcze żadnych butów w TK maxx, teraz dopiero zaczęłam zwracać uwagę na różne okazje. No ale te superfity mnie zastanawiają. Może miałam pecha? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 18.03.12, 22:23 to faktycznie dziwne. Może faktycznie przeleżały parę lat ale co się mogło stać w tym czasie z podeszwą? dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
eny79 Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 19.03.12, 08:58 Obejrzałam te moje i podeszwa jest normalna, taka jak zawsze. Z kupowaniem w Tk jest podobnie jak w lumpeksie - towar na pierwszy rzut oka jest ok, a potem okazuje sie ze ma jakiś feler, np buty mają różny odcień. Ostatnio oglądałam tam kurtkę dla młodszego i w ostatniej chwili zauważyłam, że ze rękawy były różnej szerokości. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 22.03.12, 12:17 Dokładnie, w TKMaxxie towar jest z jakiegoś powodu - nie kupiono go w sprzedaży regularnej, zamaist wyrzucić (bo często jest niepełnowartościowy), dano do tikeja. Kiedyś była super kurtka (męska, wiosna-jesień) - 350 zł. Jakaś skandynawska, naprawdę świetna. Wszystkie egzemplarze miały felerne szwy - tak, jakby jakiś początkujący krawiec spartolił całą partię. Cena "ich" 599, "nasza" 349 - no ale po co komu kurtka za 3,5 stówy, której nie można zapiąć, bo cały przód się marszczy i ma falbanki? Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: dorga1 19.03.12, 10:05 a czy Ty przypadkiem w Bydgoszczy byłaś? Nie wiesz czy są jakieś balerinki i sandałki dla dziewczynki r. 25? Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: dorga1 19.03.12, 11:07 Pisałam o Krakowie. I w dodatku nie ja tam byłam, tylko mąż, On niestety nie zauważa nic ponadto co go interesuje w danym momencie Pisałam o sandałkach rozm. 30, balerinki też były, ale nie wiem jaki rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 znalazłam Superfity 20.03.12, 10:34 na butyku jest promocja, przesyłka darmowa (w obie strony), oraz -15% na wszystko, więc adidaski superfit kosztowały mnie 135zł. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: znalazłam Superfity 20.03.12, 11:41 a trzeba miec jakiś kod na ten rabat? Które buty kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: znalazłam Superfity 20.03.12, 11:47 a jesli kupilas te, ktorych szukalas (z dziurami po bokach), po 159 cena wyjsciowa, to powiedz, prosze, czy one sie nadaja na pulchna stope z wysokim podbiciem i jak u nich z rozmiarowka (bo nie pamietam juz jak to bylo w malych rozmiarach, a wiem, ze wieksze - 32, 33 sa mniejsze niz ecco) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: znalazłam Superfity 20.03.12, 12:31 tak, te z dziurkami za 159. Mój starszy miał dwie pary parę lat temu ale on nie ma pulchnej stopy. Wydaje mi się jednak że mogłby być, bo chyba dość mocno zaciągałam mu rzepy. Janka, nie pamiętam jak z rozmiarówką a nie mogłam dojść bo wszędzie podają inne. Zamówiłam więc 23 i 24, jedne na pewno będą dobre, myślę, że bardziej 23 ale głowy nie dam (młody ma nogę ok 14cm). Więc wychodziłoby że jednak wieksze od ecco bo w kozaczki 23 młody już nogi nie włoży. Ale w ecco też jest różnie z rozmiarówką, bo chyba mimicy są większe. Janka, przesyłka w obie strony za darmo, więc nic nie ryzykujesz i nic nie tracisz a w butyku zawsze wszystko szybko załatwiają. Podejrzewam, że będę miała te buty jutro Kod: wiosna2012 Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: znalazłam Superfity 20.03.12, 21:57 Dzieki zastanowie sie, bo takie niskie mamy juz adidasy, najbardziej to bym chciala takie wyższe, jak te za male mimic, ktore mam (nadal, bo jeszcze nie wystawilam) ale z moich doswiadczen wynika, ze superfit sa mniejsze. Kupilam w zeszlym roku synowi sandaly superfit - 32 (polbuty ecco noisl wtedy 31) i były za male, musialam brac 33, a jesienią ecco nosil 32... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: znalazłam Superfity 20.03.12, 22:49 zobaczymy, dostałam info, że paczka wysłana, więc jutro będą u mnie. Mój młody śmiga teraz w wyższych barren cośtam z deichmanna jak na buty za 39zł i na śmiganie na laurfadzie to są super. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Mmala 20.03.12, 23:24 mmala6 napisała: > zobaczymy, dostałam info, że paczka wysłana, więc jutro będą u mnie. Mój młody > śmiga teraz w wyższych barren cośtam z deichmanna jak na buty za 39zł i na śm > iganie na laurfadzie to są super. o, super! to daj znac, prosze... bo nigdzie nie moge znalezc info o długosci wkladki w tym modelu (tez zamowilam dwa rozmiary, ale jeszcze nie placilam... w mivo nie ma zadnego rozmiaru - a oni tam maja dokładne pomiary; inne modele maja rózne długości wkladki w tym samym rozmiarze, więc nadal nic nie wiem) Mmala, a jak w butyku ze zwrotem kasy? Rzeczywiscie trwa to do dwoch tygodni? A tak w ogole to nie wiedzialam, ze to sklep spod wro Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 20.03.12, 23:48 ja w butyku zrobiłam sporo transakcji (dla siebie oczywiście, nie dla dzieci) chyba mniej więcej tyle samo kupiłam, co zwróciłam zwrot kasy na pewno nie jest później niż po dwóch tygodniach, nie pamiętam dokładnie ile, bo musiałabym pogrzebać w historii zakupów i potem w historii przelewów na koncie ale szybko. Oni w ogóle są szybcy zmierzę jutro i dam znać. Te buciki są super i prawie się zapłakałam jak starszy syn wyszedł z rozmiarówki Dla niego poluję na geoxy ale coś nie chcą być tańsze, wrrr. p.s. mam już białe łóżko piętrowe Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mmala 21.03.12, 18:59 Janka, 23 mają 15cm, 24 -16cm. Zostawiam 24 bo tam jest jeszcze lekkie zawinięcie przy pięcie, 23 są na styk. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Mmala 21.03.12, 19:07 wiekie dzieki eksperesowa przesyłka! ale az centymetr roznicy? sporo... w ecco mimic jest pół cm między numerami Chyba dobre będzie 25, bo potrzebujemy tak ze 16,5 cm Kuszą mnie jeszcze sandały dla młodzieży, ale mam juz tyle zamrozonej kasy w butach, ze nie wiem, czy ryzykowac. A sobie kupilabym baaardzo kolorowe bronxy na lato Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 na szafie malucha te superfity ktoś ma za 105 zl 21.03.12, 22:12 nowe w rozmiarze 27 wkładka 17,7 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: szukam promocji na Superfity i Geoxy:-) 22.03.12, 12:08 minibuty.pl/superfit-60023354-p-116.html Takie jak te były w TKMaxxie po 79,99 zł, ale widziałam tylko ostatnią parę, rozmiar 23. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Dzęki, Superfity już mam, szukam Geoxów 22.03.12, 13:32 A, Geoxów nie było. Widać wszystko z nimi w porzo Odpowiedz Link Zgłoś
tuszeani Gdzie w Wawie salon firmowy Geoxa? 22.03.12, 21:03 Jak w temacie, czy gdzieś poza Factory jest jakiś salon firmowy? Jakoś nie mogę namierzyć w necie. Ewentualnie, gdzie konkretnie szukać tych rabatów 40%? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Gdzie w Wawie salon firmowy Geoxa? 22.03.12, 22:32 Jest w Arkadii, ale nt. promocji nic nie mogę powiedzieć, bo nie sprawdzałam. Z tym, że asortyment nie powala, a sklep jest i dla dzieci i dla dorosłych (obu płci) - odzież i obuwie.b Odpowiedz Link Zgłoś