Dodaj do ulubionych

Balerinki z Pumy

24.03.12, 11:09
Dziewczyny proszę o opinię - chcę sobie kupić balerinki z Pumy żeby były wygodne do chodzenia, jako , że 150 zł to dlamnie znaczna kwota zwracam się o opinię czy warto?

o coś takiego:
allegro.pl/balerinki-puma-speed-princess-303462-02-roz-39-i2227061301.html
Obserwuj wątek
    • b.brzozowska1 Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 11:57
      też mi się podobają więc podłączam się pod pytanie smile
      • mmala6 Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 14:11
        mój syn ma Pumy, podobne tylko czarne i pełne. Jego koledzy z zerówki mają białe. Wszystkie-białe i czarne, wyglądają KOSZMARNIE, z tym że białe bardziej koszmarniewink ten przód momentalnie się zdziera. U mojego syna tak nie widać ale na białych adidasach są po prostu czarne czubki. Oczywiście, należy wziąć poprawkę że to chłopaki a nie dorosła kobieta ale te Pumy to chyba mój najgorszy zakup butowy dla dzieci (i jeszcze adidasy z CCC). Po miesiącu noszenia ten 'doszyty' czubek puścił w szwach, reklamowałam. Zszyli razem z ...wkładką wewnętrznąwink Buty bardzo się rozczłapują. Mój syn naprawdę nie wykańcza butów, a na te Pumy patrzeć nie mogę, na pewno do jesieni nie dotrwają, to jedyne pocieszenie.
        • kasiol81 Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 15:49
          miałam i nie polecam uncertain mam dość szczupłą stopę a mimo to buty się rozczłapały po miesiącu używania, w ogóle fajne są póki nowe, im więcej założeń robią się takie jak zwykłe lacze,skóra jest marnej jakości cienka i bardzo giętka...dla porównania głównie kupujemy nike i dzieciom i sobie, wszystkie wrzucam do pralki i wyglądają ciągle jak nowe,tych bym się nie odważyła, jakość mizerna.
          • mlubik Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 17:23
            ja mam takie : www.redplanet.pl/produkt,2984,,Balerinki_Puma_Ferrari_Espera_III_NU_white_NOWOSC.html
            tylko wersję białe z granatowymi dodatkami i nie polecam - bo choć skórzane to mnie obcierają sad a mam juz chyba ze 2 lata sad porazka-rzadko w nich przez to chodzę
            • malami34 Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 17:39
              Buuuuuuuu. To jakie kupic sobie do chodzenia - jadę na weekend gdzie będzie 3 dni intensywnego zwiedzania a nie mam takich butów co by mnie nie "obgryzły"- CO KUPIĆ???????????
              • asikwikt Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 18:52
                ja mam czarne, tez na nie dlugo chorowalam. To jedyne buty w ktorych mi sie nogi pocą.
              • afroddytta Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 20:35
                Może z ecco, ja mam takie img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/22/96/19/2222961938_2 kupiłam nowe na allegro chyba za 50 zł, ale są różne rodzaje.
    • marcelina4 Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 19:58
      nie wiem co z tymi butami pumy jest nie tak, ale ja np. pełne buty tej marki i faktycznie ponad dwa lata od zakupu i obcierają, masakra normalnie żeby buty sportowe raniły stopy do krwi! nie polecam, sama tez nigdy juz sobie tej marki nie kupię
    • basiek-79 Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 20:30
      Mam takie buty tylko czarne, niestety musiałam zakupić rozmiar wieksze niż noszę a i tak są na styk. Noszę je rzadko, nie są zbyt wygodne. Ja polecam coś w rodzaju sportowym balerinek z Salomona, nie wiem czy są jeszcze w sklepach, ale one były super wygodne.
      • nika1310 Re: Balerinki z Pumy 24.03.12, 20:52
        ja tez sie skusilam i tez masakra!! Sa strasznie wąskie w palcach i mimo ze nigdy nie mialam z innymi butami klopotow tak te sa jakies za male, za waskie, nie odpowiadaja rozmiarowi, stopa w nich jest wymęczona, nieudany zakup!
        • anyx27 Re: Balerinki z Pumy 25.03.12, 13:57
          Mam obie pary ze zdjęć. Zdecydowanie Ecco są lepsze, lżejsze, wygodniejsze, stabilne, nie poci się w nich noga.

https://s.onlineshoes.com/images/br011/205411_366_45.jpg

https://www.olimpolsztyn.pl/allegro/olimpout/puma/puma_30231507_b.jpg

• sylki Re: Balerinki z Pumy 25.03.12, 18:50
      Ładne są, ale ten model trzeba mierzyć.
      Ogólnie mam szczupła stopę, rozmiar Pum noszę 38, natomiast ten model jest jakiś dziwny,
      38 i 38,5 są za małe, a 39 niby ok na długość, ale strasznie rozczłapane.
      Na dodatek rzep, a raczej pasek z rzepem jest mega krótki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka