anciax 18.02.08, 16:01 Gdzie jesteś? Brakuje mi Twoich słów! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoosha Re: Anoosha 22.02.08, 12:32 Jestem tutaj! Troche mnie nie bylo, bo zajmowalam sie tematem "pracy zycia". Zajelo mi to pare ładnych miesiecy, ale sie udalo! Łatwo nie było, przyjemnie też nie. Było warto się pomęczyć i postresować. A o czym byś chciała pogadać? :-) Chętnie wysłucham! Kurcze ... fajnie byc potrzebna :-) dziękuję Ci bardzo! Odpowiedz Link
anciax Re: Anoosha 23.02.08, 16:40 Tak ogólnie brakuje mi Twoich postów. Powoli tracę przyjaciół. Może oni nigdy nie byli prawdziwymi przyjaciółmi... A Ty zawsze mądrze piszesz. Cenię Twoje zdanie choć nie zawsze zgadzam się z nim. Zawsze Cie czytałam i nagle ukuł mnie brak Twojej osoby na FDDA. Myślałam, ze ulotniłaś sie tak jak wszyscy i już więcej Cie nie będzie. Cieszę się, ze jesteś! Odpowiedz Link
anoosha Re: Anoosha 24.02.08, 22:32 Byłam obecna, choć nie pisałam. Czytałam posty i zaglądałam na FDDA. Jednak nie miałam tak naprawdę zbyt wiele do powiedzenia, a chyba wtedy lepiej się nie odzywać. No i wcielałam w życie moje marzenie o super pracy, więc mnie to trochę pochłonęło. Co do przyjaciół, ja też coś podobnego przeżywam od pewnego czasu, ale nie odczuwam przykrości, że moi "przyjaciele" odchodzą. Dla mnie to tylko oznaka tego, że zmienia się moja mentalność. Obserwuję, jak zmienia się moje podejście do ludzi, jak były ukształtowane moje wyobrażenia o relacjach z ludźmi i o przyjaźni ... I ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na przyjaźń i nie wiem niestety, co to jest. Nie miałam gdzie się tego nauczyć i robię to teraz. A moje dotychczasowe relacje pozostawiają wiele do życzenia, więc pozwalam życiu "się dziać", obserwuję, przebudowuję moje przekonania, na nowo się uczę budować związki (choć powoli mi to idzie), pozwalam starym związkom odchodzić, pozwalam sobie odchodzić od starych związków, jeśli mnie przy nich nic nie trzyma i póki co mam nadzieję, że te najpiękniejsze jeszcze przede mną. Nie wiem, jak to jest mieć dobre i wspierające relacje z ludźmi, ale chcę wierzyć, że poza światem, który znam od dziecka, istnieje lepszy z dobrymi ludźmi i że pewnego dnia ja też tam dotrę. Dobrej nocki i kolorowych snów życzę :-* Odpowiedz Link