Dodaj do ulubionych

pufa typu sako

22.05.12, 13:45
ma ktoś może pufę w takim stylu allegro.pl/pufa-worek-sako-sit-pufka-gratis-xxxl-prezent-pn-i2334735576.html, jesteście zadowoleni- chciałam do synka do pokoju kupić zamiast zwykłego fotela- dzieciaki lubią takie wspinaczkismile myślałam o pokryciu z materiału - nie żadna eko-skóra, warto to kupić?
Obserwuj wątek
    • matyldamoja Re: pufa typu sako 22.05.12, 13:46
      link nie wszedł - allegro.pl/pufa-worek-sako-sit-pufka-gratis-xxxl-prezent-pn-i2334735576.html
      • mamusiajaska Re: pufa typu sako 22.05.12, 14:11
        moje chłopaki (8 i 3,5 roku) mają takie: www.pufy.pl/Futoyo%20XL-594.html
        bardzo lubią na nich siedzieć, oraz niestety skakać na nie, rzucać się. kupiliśmy z nylonu, bo bardziej nam się kolory podobały, ale teraz czeka nas reklamacja. Nylon puścił na szwach i ogólnie materiał nie wytrzymał. Teraz kupiłam bratankowi większą pufę - taką :www.pufy.pl/Futoyo%202XL-595.html z ekoskóry. Mam nadzieję, że wytrzyma dużowink)
    • kornnella Re: pufa typu sako 22.05.12, 15:33
      Mamy tą drugą linkowaną
      www.pufy.pl/Futoyo%202XL-595.html
      od 2 lat i jest ok. Trzeba tylko po jakimś czasie uzupełnić wypełnienie. Wcześniej miałam materiałową niestety rozerwała się i poszła do reklamacji. Wymienili na nową a ja w drodze kompromisu po dopłacie wymieniłam na większa i ekoskórę. Faktycznie jest trwała. Materiałowej nie polecam
    • afork Re: pufa typu sako 22.05.12, 18:52
      moje dzieci (2 i 5,5) uwielbiają. My również jak i większość naszych znajomych-zawsze jest walka o to, kto na niej usiądzie.
      Mamy Miuka www.miuki.pl/product.php?id_product=9 , kupiony okazyjnie na Westwing
    • inia25 Re: pufa typu sako 23.05.12, 09:04
      materiału nie polecam, bo dzieciaki uwielbiają rzucać sie na te pufy. Nie wiem czemu, ale wszystkie dzieci, które do nas przychodzą muszą zaliczyć rzut na pufę a dopiero potem iśc sie bawić smile
      mamy 2 szt z ekoskóry i jedna malutka materialową.
      Dzieciaki uwielbiają. My jeszcze bardziej. Do oglądania TV jest idealna big_grin
    • mama_amelii Re: pufa typu sako 23.05.12, 09:21
      Moja młodsza córka bedzie miała takie pufki w pokoju(projektantka nam poleciła i wydaje mi się,że to będzie fajna atrakcja,no i siedziska dla koleżanek)
      www.ecopuf.pl/p,Smart,97.html
      albo takie
      www.ecopuf.pl/p,Pufy-Classic,15.html
      Starsa córka ma pompowany fotel,który kupiliśmy w Biedronce za 49zł i jak powietrze się spuszcza to powstaje worek sakobig_grin
      Teraz w Carrefurze sa pufy piłki różne kolory i wielkości-mała 55cm 59zł,większa 80cm-99,99,no i duża 100cm za 149zł
      htmlimg1.scribdassets.com/8lgbllrxkw1m5t26/images/26-ebc12fb53e.png
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka