Dodaj do ulubionych

GEOX w dobrej cenie

05.06.12, 10:00
Na all, głównie dla chłopców, ale dla dziewczynek też, geoxy, bartki od 129zł, trzeba wpisać w wyszukiwarce geox okazja wyprzedaż. Ja akurat w naszym rozmiarze nic nie znalazłam, ale może ktos skorzysta. Ceny jak na nowe trzewiki i półbuty jak najbardziej ok.
Obserwuj wątek
    • alkara Re: GEOX w dobrej cenie 05.06.12, 14:54
      ceny naprawdę fajne, ale zdjęcia fatalne sad nic nie widać.
      • iwek33 Re: GEOX w dobrej cenie 05.06.12, 20:05
        Dzięki, skorzystałam smile ( buty pooglądałam w necie na innych stronach, bo zdjęcia faktycznie ciemne, ale ceny bardzo atrakcyjne )
    • anpes Re: GEOX w dobrej cenie 05.06.12, 20:20
      A znajdziecie mi te na lepszym zdjeciu bo jakos szukam, szukam i nic? Na jesien chyba powinny byc dobre?

allegro.pl/buty-geox-roz-37-okazja-wyprzedaz-i2367536382.html
      • iwek33 Re: GEOX w dobrej cenie 06.06.12, 19:21
        anpes napisał:

> A znajdziecie mi te na lepszym zdjeciu bo jakos szukam, szukam i nic? Na jesien
        > chyba powinny byc dobre?
        >
        > allegro.pl/buty-geox-roz-37-okazja-wyprzedaz-i2367536382.html

To bardzo fajny model, moi chłopcy je mieli, sprzwdził się w 100%
        Zerknij na tę stronę:
        www.sarenza.pl/buty-geox-dla-dzieci?ectrans=1
        To chyba te:
        www.sarenza.pl/geox-b-savage-d-s403-p0000037816
    • janka39 sandały GEOX nr 33 06.06.12, 01:30
      a propos butow geox w dobrej cenie... Kupilam na limango za 104 zl (plus 5 zl za pobranie) swietne sandalki dla chlopca. Zeby trafic z rozmiarem wzielam dwie pary. No i mniejsze bede odsylac... Moze ktoras z Was potrzebuje? Nr 33, model strada, takie jak te, ale brązowe www.paradopary.pl/strada-3
      Chcę za nie tylko tyle, ile zapłaciłam plus koszty przesyłki smile. Jak nikt się nie zgłosi, to za kilka dni odsyłam
    • sdec Timberland r. 32 06.06.12, 08:36
      Dzięki za wiadomość - może coś wpadnie w oko.
      Może ktoś jest zainteresowany sandałkami Timberland dla chłopca r 32 - 20 cm?
      Mam do odsprzedania.
      • mamuska561 Re: Timberland r. 32 06.06.12, 10:20
        a dasz jakies fotki i cene to może bym dla syna kupiła
        • sdec Re: Timberland r. 32 06.06.12, 10:56
          https://e-timberland.pl/files/picture/31/65/86-1/buty,sandaly-i-klapki,timberland-power-play-sandal,68105-big.jpg
          https://e-timberland.pl/files/picture/31/65/86-3/buty,sandaly-i-klapki,timberland-power-play-sandal,68105-big.jpg
          https://e-timberland.pl/files/picture/31/65/86-2/buty,sandaly-i-klapki,timberland-power-play-sandal,68105-big.jpg
          Sandałki są na gwarancji, jakoś przeholowałam w tym sezonie z sandałkami smile
          Cena 97 zł z wysyłką. To taniej niż kupiłam, więc warto smile
          • dixi Re: Timberland r. 32 06.06.12, 11:08
            mam te same w rozmiarze 30, kupiłam za duże, dokupiłam mniejsze a te leżą w szafie i sama nie wiem czy odsprzedać czy trzymać na następny sezon, bo fajne smile
            jakby ktoś chciał mi pomóc w podjęciu decyzji, to zapraszam big_grin

w temacie - geoxy kupiłam, dzięki za info smile
            • sdec Re: Timberland r. 32 06.06.12, 11:13
              Ja bym trzymała, u mnie jakoś tak wyszło, że mam 5 par w tym samym rozmiarze i to wszystko sandałki, więc jest to o wiele za dużo, gdyby te były w rozmiarze większym pewnie zostawiłabym na przyszły rok. Teraz mam już na jesień i zimę buty i jestem zadowolona, że nie muszę szukać.
          • sdec Re: Timberland r. 32 06.06.12, 11:08
            Proszę o kontakt na mail: sylwiad2812@poczta.onet.pl
    • szmytka1 Dostałyście buty? 09.06.12, 19:54
      I jak wyszło z długością wkładek, one są prawidłowo pomierzone? Nigdy jeszcze nie kupiłam butów geox, więc nie mam pojęcia jak z rozmiarówką tam jest.
      • ktozajalzyzyrafe Re: Dostałyście buty? 09.06.12, 20:13
        Ja jeszcze nie dostałam, ale znam buty Geox i te długości wkładek podane na aukcjiach nie są prawdziwe - popatrz sobi ena tabele rozmiarowe GEOX - one są bardzo dokładnie pomierzone wink
        • iwek33 Re: Dostałam :-) 11.06.12, 19:28
          Jestem bardzo, bardzo zadowolona z zakupu, dziękuję autorce wątku za sygnał o sprzedaży smile
          Buty Geox w rozmiarze 35, które zamówiłam mają wkładkę 22 cm ( identycznie podane jest na aukcji) z tym, że jest to długość tej jasnej części wkładki, gdzie leży stopa. Jeśli mierzyć całą wkładkę razem z wygięciem na piętę, to ma 22,5 cm.
          Buty śliczne!
          • szmytka1 Jak liczyć zapas przy wkladce z zagięciem? 11.06.12, 19:37
            Ja mam kłopot z wkładkami z zagięciem, teraz czaję się z zakupem zimowych, nie trafiłam podczas akcji "ecco za 100 zl" ogłoszonej przez krasulas he he
            Wytłumaczcie jak dobrac rozmiar do takiej wkładki, przy płaskich biorę buty z zapasem 1 cm, a tu jak ten zapas liczyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka