matyldamoja 26.06.12, 11:20 mam pytanie - czy materace są jakoś zwinięte - zapakowane, że nie muszę dostawczym po niego jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanula5 Re: materac z ikei 26.06.12, 11:33 To chyba zależy jaki. Piankowe są zwinięte w rulon i zapakowane w folie. Chyba coś takiego nie uda się ze spręzynowym. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: materac z ikei 26.06.12, 19:17 dokładnie tak jest: piankowe są zwinięte a sprężynowe na płasko jadą iza Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: materac z ikei 26.06.12, 19:46 iberka napisała: > dokładnie tak jest: piankowe są zwinięte a sprężynowe na płasko jadą > a w życiu, piankowe czy sprężynowe są zwinięte w rulon Dwa miesiące temu byłam po łóżko i materac, lekko się zdziwiłam, ale sprężynowy był zwinięty Odpowiedz Link Zgłoś
abc1313 Re: materac z ikei 31.08.12, 00:32 a czy mogłabyś mniej więcej określić jaki wymiar był takiego zrolowanego materaca- jeśli kupowałaś sprężynowy. Chodzi mi o to jaka mogła być średnica takiego rulonu- tak mniej więcej (na stronie Ikea nie piszą) bo zastanawiamy się czy jest szansa przywieźć autem dwa takie materace naraz Odpowiedz Link Zgłoś
mariannamm Re: materac z ikei 31.08.12, 09:14 Trzeba zobaczyc na stronie dokladnie model i zadzwonic na magazyn oni powiedza czy jest zrulowany czy nie.Moze tez byc na stronie napisane, wiem, ze kiedys cos takiego sprawdzalam. Czesc jest w zrolowanych paczkach wysokosc na szerokosc materaca a obwod gdzies okolo 60cm, moge sie mylic o kilka cm. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: materac z ikei 31.08.12, 09:20 lat temu kilka podwojny 160 cm wiezlismy dostawczakiem-był w calości w kartonie i folii.jaki-nie pamietam bo to nie dla nas był. 2 tyg temu kupiony dla syna nowy piankowy-90 cm-zapakowany w rulon.taki spokojnie wrzucisz na tył nawet nie musi byc kombi Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: materac z ikei 31.08.12, 09:27 Przykro mi, ale nie pamiętam, wiem że nie zajmował dużo miejsca, a zakupów mieliśmy po dach Odpowiedz Link Zgłoś
progress04 Re: materac z ikei 31.08.12, 10:45 Nasz piankowy (wys 10 cm po rozłożeniu) miał średnicę (zwinięty w rulon) jakieś 30 cm max. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: materac z ikei 31.08.12, 13:13 Na stronie ikei jest zawsze informacja, jakie są wymiary paczki, w przypadku materacy podają, czy jest zwinięty w rulon. Odpowiedz Link Zgłoś