Dodaj do ulubionych

Które lepsze,solidniejsze

06.07.12, 05:34
łóżko pietrowe-wygladają prawie identycznie--to z jyska ciut delikatniejsze sie wydaje--waga też mniejsza bo 42 kg,a z ikei 67
z ikei
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90161772/
czy z jyska

www.jysk.pl/4/751/3103912/a/catalog
Obserwuj wątek
    • idid Re: Które lepsze,solidniejsze 06.07.12, 07:32
      Moim zdaniem cięższe jest bezpieczniejsze, nie poleci jak ktoś bedzie na nie wchodził.

Kiedyś kupiłam zwykłe drewniane łóżko w Jysk, nigdy tego więcej nie zrobię mając porównanie do Ikei - cena podobna, a wykonanie w Ikei o niebo lepsze. Sami musieliśmy dorabiać dziurki, żeby złożyć łóżko, części nie były spasowane. Kosztował nas ten zakup dodatkowo dużo nerwów.
    • ola.otiska Re: Które lepsze,solidniejsze 06.07.12, 10:30
      Ja napewno nie polecam z Jysk, tymbardziej takiego łóżka. My kupilismy w jysk drewniany stół z 4 krzesłami, wiem, że to co innego niż łóżko ale te ich meble są jak zabawkowe. Po pół roku dwa krzesła są tak rozklekotane, że trzeba je rozkręcic i skrecic na nowo z klejem, bo inaczej nic z nich nie bedzie. Kolezanka kupila stolik z krzeslami do kuchni i tez niezbyt zadowolona, ma obawy czy jesli nie siedzie ktos o znacznej wadze, to sie po prostu nie rozpadnie.
      Nie wypowiem sie na temat lózka z Ikei ale łózka dla dzieci z jysk napewo nie polecam.
      • monia111175 Re: Które lepsze,solidniejsze 08.07.12, 20:52
        no to wbiłyście mi klina--bo juz boky podrukowałam do jyska--peybecki naszykowane----ale jak nie ma zalet chyba nie zaryzykuje--choc podjede luknąć
        wle solidniejsze--tym bardziej ze spac będą 16 i 4 latek
        • aanaugi Re: Które lepsze,solidniejsze 08.07.12, 22:49
          Tylko nie jysk - wybacz ale jak dla mnie to szajs do kwadratu, ostatnio też oglądałam łóżeczka piętrowe i jak weszłam i zobaczyłam co mają do zaoferowania to boki zrywałam ze śmiechu, łóżeczka drewniane rozklekotane z jakimiś wystającymi zadziorami, szuflada na pościel nie dała się wysunąć, metalowe też jakieś takie mało stabilne mi się wydawały- niby to wszystko wystawka ale tym bardziej mnie to zniechęciło. Zasięgnęłam opinii u znajomych, którzy kupili w jysku meble i każdy odradził tam zakupy. Więc dla dobra moich dzieci kupiłam łóżeczko w firmie regionalnej, która specjalizuje się w takich łóżeczkach i jak na razie jest ok.
        • monia111175 Re: Które lepsze,solidniejsze 08.07.12, 23:43
          kurde co za literówki mi weszłysmile
          ale ok--juz mnie wszyscy sprowadzili na ziemie
          jyska nie biore
          jednak ikea
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka