Dodaj do ulubionych

Walizki Trunki?

10.07.12, 12:16
Poszukuję opinii o walizkach Trunki (klik)
Wizualnie podobają mi się szalenie, wydają się też być praktyczne pytanie tylko czy tak jest w rzeczywistości. Cena nie jest przerażająca ale warto zastanowić się kilka razy zanim wyda się każdą złotówkę wink
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Walizki Trunki? 10.07.12, 12:23
      Skorzystaj z wyszukiwarki, o walizkach Trunki było tu dużo postów.
      • matyldamoja Re: Walizki Trunki? 10.07.12, 12:39
        moje dzieci mają - szału nie ma
        • pati44 Re: Walizki Trunki? 10.07.12, 21:09
          Moja córka ma, rewelacja w podróżowaniu sąmolotem. Sama sie pakuje, zna swój limit bagażu a po,lotnisku mogę ją holowac. I jeszcze jest z tego fun.
          • pasik Re: Walizki Trunki? 10.07.12, 21:32
            szukaj w wyszukiwarce wątek założyłam w zeszłym roku, od tego momentu mnóstwo osób kupiło.
            U nas się sprawdza wszelkie wyjazdy- samolot, babcia czy namiot- ma swój bagaż.
            uczy pakowania a przy okazji rodzic pociągnąć może

No i ludzie się obracajątongue_out
    • miss_sunday Re: Walizki Trunki? 11.07.12, 14:54
      Moja córka uwielbia tą walizkę. Nawet w odwiedziny do znajomych pakuje tam swoje zabawki. Sama ją ciągnie (zazwyczaj tylko w jedną stronę). Jak wracamy to już ja ją ciągnęwink
    • kanna Re: Walizki Trunki? 11.07.12, 15:01
      Niepotrzebny bajer
      • sylwina76 Re: Walizki Trunki? 11.07.12, 15:55
        Wyszukiwarka wink Temat pojawia się przynajmniej raz w miesiącu. Moje dzieci uwielbiają Trunki, bardzo udany zakup, jeden z naszych hitów.
        • esperanza79 Re: Walizki Trunki? 11.07.12, 20:20
          kupilam ja pol roku temu na heatthrow, w ciemno - nie znajac marki i nie sprawdzajac w necie opinii, bo tak bardzo mi sie spodobala (model dinozaur). moja 3-latka byla zaaachwyyyycoooonaaa, teraz kazdy wyjazd - nawet weekendowy - nie przechodzi bez tej walizkiwink i oczywiscie w walizce podrozuja zabawki, a nie ubrankawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka