Dodaj do ulubionych

zegarek dla dziecka

02.08.12, 14:41
Dziewczyny! Wy wiecie wszystko to może i tu się uda smile
Wymyśliłam sobie dla syna, który właśnie idzie do szkoły, aby w ramach prezentu kupić mu zegarek na rękę. Ale chciałabym taki, żeby można było zmienić w wyświetlaczu sposób podawania godziny, tj. raz tarcza klasyczna ze wskazówkami ale i cyfry.
Macie może linki do takich zegarków.
Możecie coś polecić dla takich młodych ludzi?
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: zegarek dla dziecka 02.08.12, 16:27
      mój syn też by chciał i też mu obiecaliśmy, że dostanie. On się nie zna na tarczy klasycznej, więc wolę zegarek elektroniczny. Na razie mamy na oku taki Casio:

allegro.pl/zegarek-casio-lw-200-4-kolory-dzieciecy-i2512274636.html

• renata28 Re: zegarek dla dziecka 02.08.12, 17:26
      Nie wiem, jak Twój syn radzi sobie ze znajomością zegarka, ale jeśli potrzebuje treningu to polecam flik-flaka. Kupiłam córce na urodziny i to było to smile
      Wrzucam przypadkowego linka, ale ceny sa w zasadzie wszędzie takie same. Ja w w końcu kupiłam stacjonarnie.

www.e-watches.pl/kat,198-zegarki_flik_flak.html?gclid=CLyf_f6fybECFUFO3wodtVoA4Q
      • tusia-mama-jasia Re: zegarek dla dziecka 02.08.12, 20:59
        A gdzie można zobaczyć na żywo te flik-flaki? No i gdzie kupić poza netem?
        • inx123 Re: zegarek dla dziecka 02.08.12, 21:12
          moja przez netwink nauczyła się czytać klasyczną tarczę na flik-flaku właśnie....też planuje jej na rozpoczęcie szkoły kupić...smile
        • renata28 Re: zegarek dla dziecka 05.08.12, 18:38
          W Lecrelcu na Ursynowie. Jest chyba jeden sklep z zegarkami, prawie vis a vis cukierni. Trafiłam tam przypadkiem, kiedy próbowałam zdecydowac sie, który sklep internetowy jest janbardziej wiarygodny smile
          www.eleclerc.pl/
      • barbie09.07 Re:Renata-28 03.08.12, 12:51
        A gdzie można stacjonarnie kupić taki zegarek? Szukam dla moje 8,5 letniej siostrzenicy. Myślę,ze będzie fajnym prezentem.
        • inx123 Re:Renata-28 03.08.12, 13:05
          barbie09.07 napisała:

> A gdzie można stacjonarnie kupić taki zegarek? Szukam dla moje 8,5 letniej sios
          > trzenicy. Myślę,ze będzie fajnym prezentem.

tego nie wiem.....ja z tych leniwych co przez net zamawiająwink
    • majarzeszow Re: zegarek dla dziecka 02.08.12, 21:14
      goraco polecam flik-flaki ! syn tez sie nauczyl czasu wlasnie na nim i do dzisiaj niego korzysta. na dodatek wie, ze elektroniczny to tylko na piekarniku sie wyswietla, a "prawdziwy" na klasycznej tarczy. super na nauke !
    • magnollia3 Re: zegarek dla dziecka 02.08.12, 21:38
      Rok temu kupiłam 7-latkowi zegarek Timex:
      www.minuta.pl/p,zegarek-damski-timex-marathon-t5k502,431893.html
      Bardzo mu się podoba i o dziwo dopiero dzisiaj doczytałam, że jest damski smile
    • maussa Re: zegarek dla dziecka 03.08.12, 13:09
      Ja też polecam flik-flak'a . Kupiłam w necie ale są tam gdzie są stoiska swatch'a .
      • klara_0204 flik-flak 05.08.12, 18:48
        Super trwały, wiele wzorów do wyboru.
        bardzo polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka