Dodaj do ulubionych

Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpowiedz

02.07.04, 16:05
Mam okazję kupić bebe confort allegro. Wózeczek jest roczny, niezniszczony.
Jednak nie ma w nim nic, ani daszka, ani folii
przeciwdeszczowej. "Goła"parasolka. Czy cena 200zł jest odpowiednia? Na co
zwrócić uwagę przy zakupie? Pomóżcie mi proszę, bo jeszcze nigdy wózków
parasolek nie kupowałam, a chciałabym, żeby dziecku było wygodnie.
Obserwuj wątek
    • flowers_22 jeszcze jedno pytanie 02.07.04, 16:13
      czym się różni allegro od allegro plus?
      • mlodamama20 Re: jeszcze jedno pytanie 02.07.04, 16:49
        allegro plus to spacerowka z daszkiem z jedna raczka do prowadzenia i
        palakeim.za 300zl kupisz nowy wozek.tak wiec 200 to raczej duza cena.potarguj
        sie.a ostateczny wybor zostawiam Tobie.
        • flowers_22 Re: jeszcze jedno pytanie 02.07.04, 16:56
          a ja widziałam na www.bajama.pl bebe confort allegro za 469zł (chyba).
          Czy o taki ci chodzi? 300zł-jeśli to ten sam to spora różnica. Dzięki
          • pinik Re: jeszcze jedno pytanie 02.07.04, 17:28
            Hej,

nie wiem, w jakim wieku jest twoje dziecko. ja bym dziecku ponizej dwoch lat
            tego wozka nie kupila. Uwazam, ze daszek jest konieczny (ochrona przed sloncem,
            deszczem, wiatrem). Palak tez dobra rzecz. chyba, ze ma byc to wozek z ktorego
            sporadycznie korzystasz, bo dziecko glownie chodzi.

Jesli nie, to raczej kupilabym nowa parasolke taco (kolezanka ma i b. chwali)
            za 280 zl niz to uzywane allegro. Sama mam allegro plus smile
    • pinik Re: Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpo 02.07.04, 21:12
      cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15470&item=3733921756&rd=1&ssPageName=WDVW
      • flowers_22 Re: Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpo 02.07.04, 21:31
        Bardzo dziękuję. Macie rację, ze dla malucha bez daszku i bez pałąka to nie
        jest wózek wygodny. A dokupienie daszku się nieopłaca przy tej cenie.
        A ile kosztuje allegro plus w Polsce? Nie mogę znaleść stronki z ceną.
        Dzięki.
    • flowers_22 Re: Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpo 02.07.04, 21:42
      Widziałam na angielskiej stronie jak wygląda allegro plus. Jest super, ale nie
      ma ceny. Czy bardzo jest drogi?
      • hipopotam3 Re: Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpo 02.07.04, 22:12
        200 złotych za używany to raczej wygórowana cena widziałam je chyba po ok 250,
        natomiast allegro + to już chyba wydatek powyżej 500. Moim zdaniem brak budki
        to jeszcze nie jest dramat jeśli traktujemy ten wózek jako typowo przewozowy bo
        zawsze można dobrać jakąś tanią parasolkę ale brak pałączka przy ruchliwym
        maluszku i pasach tylko zapinanych w pasie może być problemem
        • pinik Re: Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpo 02.07.04, 22:13
          Ja kupilam w Niemczech nowe allegro plus za 85 euro (plus przesylka)
    • coronella Re: Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpo 02.07.04, 22:15
      te wózki sa dosyć drogie, teraz kosztuja ok 600 zł. Ja kupilam jeszcze przed
      podwyzka, za 500.
      • flowers_22 Re: Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpo 02.07.04, 22:47
        Bardzo dziękuję. Jesteście kochane. W takim razie nie kupie tej parasolki, ale
        strasznie podoba mi się allegro plus. Tylko ta cena buuu. Ale chyba uzbieram na
        niego, 2 miesiące może jeszcze pojeździć starym wózeczkiem.
        Dzięki , dzięki, dzięki.
    • flowers_22 A mam jeszcze jedno pytanie-gdzie za 300 zł można 03.07.04, 08:41
      Gdzie można za 300zł kupić allegro-nie plus? Czy to naprawdę jest taka cena?
      W Warszawie lub okolicy. (albo internecie)
      • coronella Re: A mam jeszcze jedno pytanie-gdzie za 300 zł m 03.07.04, 09:37
        W Łodzi sa za 285 zł (ja mam jeszcze 5% znizki), do nich mozna dokupic za 50 zl
        budke z folia p-deszcz. I bedziesz miec prawie allegro plus smile Ta cała raczka
        wcale nie jest taka super, tylko pałaka nie ma, ale to tez da sie przezyc
        • flowers_22 Re: A mam jeszcze jedno pytanie-gdzie za 300 zł m 03.07.04, 09:56
          Bardzo Ci dziekuję coronella. Jesteście niezawodne dziewczynki. Dzięki Wam
          zaoszczedzę trochę kaski i synkowi będzie wygodnie.
          • hipopotam3 Re: A mam jeszcze jedno pytanie-gdzie za 300 zł m 03.07.04, 15:25
            W Konstancinie za 270
    • flowers_22 Re: Czy to dobra cena za parasolkę?-proszę o odpo 03.07.04, 17:06
      Bardzo dziękuję.
    • flowers_22 allegro plus-czy składa się jak parasolka? 03.07.04, 22:15
      Czy allegro plus składa się jak parasolka i czy jest zwrotny? Czy 1 ręką
      poradzę sobie z otwieraniem ciężkich drzwi klatkowych a drugą manewrowanie
      wózkiem? Może to dziwne pytanie, ale ostatnio miałam taki kiepski wózek, że
      zawsze ktoś mi musiał pomagać. Pewnie tak, ale chciałabym się upewnić.
      Mam nadzieje, że jeszcze ktoś mi odpowie. Dziękuję.
      • pinik Re: allegro plus-czy składa się jak parasolka? 03.07.04, 22:36
        Hej,

tak, allegro plus sklada sie jak parasolka i jest zwrotny! Jako, ze wozek ma
        jedna raczke, powinnas poradzic sobie sama z drzwiami.

Ostatnio jakas dziewczyna sprzedawala na forum sprzedam nowe niebieskie allegro
        plus. MOze zajrzyj tam.
      • coronella Re: allegro plus-czy składa się jak parasolka? 03.07.04, 22:53
        hej, potwierdzam opinie pinik smile
        Allegro jest bardzo zwrotnym wózeczkiem, nie za wielkim (ale siedzisko ma
        wystarczająco duże ) i bardzo łatwo nim manewrowac. Ta cała rączka jest miękka
        po środku, ale dasz sobie rade z pchaniem wózka jedną ręka.
        Wózek skałada się jak parasolka, jest mały, zgrabny.
        Ogólnie uwazam, że jest on bardzo udanym wózkiem.
        I jak na taką parasolke ma bardzo pojemny kosz na zakupy!
        I śliczne koła smile)
        • flowers_22 Re: allegro plus-czy składa się jak parasolka? 04.07.04, 07:31
          Dzieki dziewczynki. Napisałam do tej dziewczyny. Ona chce za niego 450zł, więc
          chyba jest warto. Strasznie się cieszę.
          • katse Re: allegro plus-czy składa się jak parasolka? 04.07.04, 09:53
            a ja czekam na moje allegro. pieniazki wplacone. mam nadzieje ze juz doszly i
            niebawem dostane wozek.

Pozdrawiam

K
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka