zajacowna 30.09.12, 17:44 Czy tym razem fajne? Modela bardzo podobne do tych z tamtego roku, kolorystyka tylko nieco zmieniona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanatalki87 Re: Kozaki w Lidlu beda.. 30.09.12, 18:29 A jaka rozmiarówka ?? Na stronie jeszcze ni8e widzę .. Odpowiedz Link Zgłoś
zajacowna Re: Kozaki w Lidlu beda.. 30.09.12, 19:28 www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-5799C351-EED33467/lidl_pl/hs.xsl/index_30401.htm Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: Kozaki w Lidlu beda.. 01.10.12, 12:31 Mam pytanie do osób, które kupiły je w zeszłym roku. Czy rzeczywiście nie przemakały? Nadają się na chlapę? Spełnią rolę śniegowców? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Kozaki w Lidlu beda.. 01.10.12, 12:49 Też czekam na opinie, bo w zeszłym roku kupowałam inne. Teraz muszę kupić rozm. 24 i jakieś strasznie wysokie mi się te buty wydają. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Kozaki w Lidlu beda.. 01.10.12, 13:08 u nas się bardzo sprawdziły!!! Nie przemakały. (no może przy extra szaleństwie na sankach w miejscu zapięcia rzepa gdy dostał się śnieg). Stopa ciepła, wygodne, atrakcyjna cena no i były kupione z zapasem, jeszcze w tym sezonie posłużą. Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Kozaki w Lidlu beda.. 01.10.12, 14:49 Myśmy mieli ale inne w zeszłym roku, takie bez gumy, nie śniegowce. Te z gumą wydawały mi się za twarde -podeszwa i więcej o nich nic nie wiem i chętnie się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: Kozaki w Lidlu beda.. 01.10.12, 21:07 Ja mam nówki nie smigane dla syna,czekają z zeszłorocznej promocji, ale są inne. Te z gazetki to chyba śniegowce... Ja mam zupełnie inną firmę na metce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr12348 Re: Kozaki w Lidlu beda.. 03.10.12, 11:31 W zeszłym roku ogtądałam je w sklepie wydawały mi się dość sztywne, proszę o opinie jak się sprawowały Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Kozaki w Lidlu beda.. 02.10.12, 09:02 Ja kupiłam w zeszłym roku dla córki, niestety nie jestem zadowolona, przemakały a na tyle łączenie materiału z tworzywem materiał się rozszedł, niestety nie mogę reklamować bo paragon się zagubił Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Kozaki w Lidlu beda.. 02.10.12, 16:33 przemakały na szyciach, miałaś te gumowce podobne do tych z linka? Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Kozaki w Lidlu beda.. 02.10.12, 09:36 Ja kupiłam w zeszłym roku synowi i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo je lubił (bardziej niż ecco). Część gumowa chroniła przed chlapą, wygodnie sie zakładają i można dobrze dopasować do nogi. Wczoraj wzięłam gazetkę i porównałam. Ma takie brązowe (z tych mniejszych, na 2 rzepy) i są niemalże identyczne. Różnią sie tylko rysunkiem. W poniedziałek kupię następną parę. Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: Kozaki w Lidlu beda.. 02.10.12, 10:03 Czy ma ktoś te buty w rozm.28 i mógłby zmierzyć długość wkładki? Odpowiedz Link Zgłoś
pln10 Pytanie do wzosia 02.10.12, 15:52 Czy na całej długości buta wewnątrz jest taki "kożuszek"? czy tylko polarek? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Pytanie do wzosia 02.10.12, 15:55 sprawdzę jak będę w domu i napiszę. wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Pytanie do wzosia 03.10.12, 09:41 Sprawdziłam i kożuszek jest w całym bucie, aż do palców. My nie mieliśmy problemów z mokrymi stopami. Ani but nie przemakał ani stopy sie synowi nie pociły. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: Kozaki w Lidlu beda.. 02.10.12, 20:32 kupiłam synkowi rok temu, ale inny model, bez nalanej gumy, takie z polarkowym , pistacjowym wyściełaniem nie przemakały, ale niestety były wilgotne w środku, nawet po chwilowym użyciu więc użytkowane naprzemiennie z drugimi rezerwowymi (syn dostał w spadku i w tych było suchutko) w tym roku sobie je odpuszczę, bo widać mojemu synowi nie służą ale wiele ludzi je chwali Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Kozaki w Lidlu beda.. 02.10.12, 21:43 Miałam zwykłe bez gumy, impregnowałam je nawet ecco spray i deichman spray i nic to nie dawało, po 20min noga mokra. Na ten rok mam ecco, śniegowce z decathlonu, rohde,- dla córki i elefanten oraz Temar dla syna syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś