robin81 03.10.12, 13:09 Kurcze,cos przeczuwalam ze ta cudowna okazja za 237zl jest nierealna Komus jeszcze anulowali zamowienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczynska78 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:38 Mi anulowali- zamówiłam Domek dla pieska i na drzewie. Anulowano-Domek na drzewie, mam dostac tylko ten dla pieska... Szkoda wielka, miałabym prezent urodzinowy z głowy... Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:43 mi tez anulowali tez tak samo przeczuwałam, trudno Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:48 Wole juz nie ryzykowac (na 100% przed grudniem ceny wzrosna) i zamowilam na allegro-309zl z odbiorem osobistym. I tak tanio-zwazywszy ze jeszcze miesiac temu taniej niz za 340-350zl nie dalo sie kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
emisia123 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 20:35 Jakiś czas temu udało mi się kupić uspokajacz fisher price warty 119zł za kwotę 29,90zł. Właśnie w Smyku. Byłam więcej niż pewną, że to pomyłka i moje zamówienie zostanie anulowane. Jednak zostało zrealizowane i wysłane. Byłam zadowolona i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
olga78 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:50 Hej, dziewczyny jakie macie opinie dot. realizacji zamówień przez smyka online? Pierwszy raz zamówiłam kilka rzeczy z promocji dot. kolekcji szkolnej (-40%) i zastanawiam się teraz - po tym co piszecie o domku olivii - czy zamówienie w ogóle, a jeśli tak to kiedy dojdzie. Może ktoś otrzymał już zamówienie z tej promocji? dzięki za odp., olga Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 13:55 Dzisiaj odebrałam w Empiku 2 zam. ze Smyka z promocji Happy Hour, domek Olivii tez mi anulowali jeśli znajdziecie gdzieś promocję na ten domek to proszę o informację, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 14:11 też mnie właśnie " szlag trafił" , anulowalii domek; Uważam, że jest to mega nieuczciwa praktyka. Kupując domek, żeby mieć darmową dostawę dokupywałam coś , może nie na siłę, ale.. A tamto podobno wysłali . W ten sposób pewnie zrobiło więcej osób - takie nakręcanie sprzedaży. Odpisałam im bardzo ostro, bo wydaje mi się, że zgodnie z ich regulaminem , jeśli potwierdzili przyjęcie zamówienia to powinni zrealizować . Tłumaczenie o braku możliwości pozyskania od dostawców są nieprawdziwe, bo domki są, ale nie w takiej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 15:35 ja duzo ciuchow od nich kupiwalamz odbiorem w Empiku i nigdy problemow nie bylo.. Z tym domkiem to moze ktos sie ciachnol z cena ... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 16:34 magdalenkaad napisała: > też mnie właśnie " szlag trafił" , anulowalii domek; Uważam, że jest to mega ni > euczciwa praktyka. Mnie tez anulowali i tez do nich napisałam. Bardzo mi się w tym momencie popsuła opinia o Smyku, bo do tej pory wszystkie zamówienia mi realizowali, m.in. w niedawnej promocji zabawek -70% dostałam wszystkie zamówione produkty (chyba z 9 sztuk). Wtedy bałam sie, ze nie wszystko będzie i wzięłam za pobraniem, a przy domku intuicja mnie zawiodła i zapłaciłam z góry. Tym sposobem Smyk sobie obracał moim pieniędzmi przez kilka dni. Gdyby zalezało im na opinii, to powinni nam te zamówienia zrealizować w takiej cenie, opóznienie jestem w stanie zrozumieć, anulowanie zamówienia (jak widac wielu osobom) wygląda na zwykłe naciągactwo. Cena nie była aż tak atrakcyjna, żeby wziąc ją za pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 20:15 Mi też właśnie ciśnienie podniosło, bo kupiłam w tej promocji "weterynarza" lego friends i dostałam maila, że anulowali zamówienie. Zamierzam napisać do nich @ i na FB na ich profilu, też podzielę się wiedzą, jak to smyk traktuje klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 21:06 o to dobry pomysł z tym facebookiem.., No to piszemy !!! Najbardziej mnie wkurzyło to, że zamówienie potwierdzili. dala wysyłki 02.10 i w dniu wysyłki mail o anulowaniu ... No z taką ignorancją się nie spotkałam, co innego gdyby od razu, ale po prawie tygodniu nagle wszystkim odwołują. Po prostu " porażka" i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 domek Olivi - amazon.de 03.10.12, 21:20 www.amazon.de/dp/B005KIQEGG?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=preissuchmasc-21 moze komus sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 21:34 Udalo się wam dodac komentarz na FB? Bo mnie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: Smyk-domek Olivi-anulowanie zamowienia :( 03.10.12, 21:57 nie znam sięna facebooku i nie wiem czy to komentarz . Dodałam w dziale posty i jest. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad jest ? 03.10.12, 22:04 komantarz Agnieszki M jest do mojego postu , to Ty Agni71 ? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z naszego 03.10.12, 22:08 forum. Wtedy być może będzie większa szansa na zrealizowanie anulowanego zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:12 Myślisz, że skoro Merlin nauczył się tego i owego po kontaktach z forum, to i Smyk się poprawi? Nie jestem przekonana.... Dziwi mnie zachowanie smyka, bo przecież oni to samo co i Empik, a jak mi Empik anulował kiedyś zamówienie, to od razu w mailu przysłali kod rabatowy na następne zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:15 Spróbować zawsze można. A może będą porządniejsi jednak? Choć mam nikłą nadzieję. Ja tak od pewnej awantury na fb i tutaj na forum bojkotuje ecco Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:31 Przez kilka minut był link do wątku. Ciekawe kto go usunął: autorka wypowiedzi, czy moderator smyka? Mam podejrzenie, że ta druga opcja jest prawdziwa? I jak tu liczyć, że coś się poprawili??? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:34 Właśnie chciałam to napisać. Oczywista oczywistość, że pracownik smyka czyli niejaki moderator. No nie mozna liczyć jednak na żadną uczciwość Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na- 03.10.12, 22:34 ja nie usunęłam linka : no coś Ty Może spróbuj dodać jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:38 Jest link Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 03.10.12, 22:38 To będą usuwać do skutku. Ciekawa jestem kto będzie wytrwalszy A czy zwrócili pieniądze za anulowane zamówienia? Bo tak powinno być, przeca nie dotrzymali umowy. W takich wypadkach zwraca się koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: Proponuję im zaserwować linka z dyskusją z na 04.10.12, 07:53 Po raz pierwszy zamowilam za pobraniem i teraz sie ciesze Swoja opinie rowniez zamiescilam na FB. Nie sadze jednak by to cokolwiek dalo Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Linka do dyskusji nie ma, bo potraktowano to jako 03.10.12, 23:00 spam. Dlaczego mnie to nie zdziwiło? Na gazecie tak łatwo jakoś spamu się nie wykrywa. Choć nie powiem kilka razy próbowałam wkleić linka i nie mogłam, bo wyskakiwało mi jako spam. Ale nigdy nie były to linki do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
joacz1980 bransoletki ORB Factory 04.10.12, 07:26 Też mi anulowano 02.10.2012.Kupiłam z odbiorem w Empiku 27.09.2012. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 08:05 Mnie akurat z zamówienia Orb przysłali wszystko, równiez bransoletki (choc nie wiem, czy te które ty zamawiałaś, bo było kilka rodzajów). Tez zamawiałam 27.09. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 08:11 Ja też dostałam bez problemu kilka zamówionych u nich zestawów orb factory, w tym bransoletki. Mimo wszystko, choć domku nie zamawiałam, czuję do nich olbrzymią niechęć w związku z anulowaniem zamówień. Odpowiedz Link Zgłoś
nenka1 Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 11:37 Dziewczyny, a dostałyście od Smyka odpowiedź na maila? Ja wczoraj napisałam do nich bo anulowali mi zamówienie na domek i dziś dostałam odpowiedź że jeszcze raz przepraszają i blablabla... i że dziś zwrócą pieniądze na moje konto. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 11:50 Ja sobie darowałam. Z wiadomości na FB wynika, że kontakt z BOK jest daremny, bo oni w odpowiedzi przysyłają te same dyrdymały, co w pierwszym mailu, więc po co mam się bardziej denerwować? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: bransoletki ORB Factory 04.10.12, 12:24 po 1 mailu dostałam odp od BOK- takie " typowe" bzdurne bla bla o braku możliwości pozyskania towaru od dostawców ( co jest nieprawda, bo towar jest na rynku ) . Odpisałam tylko o stacie klientki i że żądam pilnego zrotu kasy. Na to już nie odp. Kasy na razie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Uwaga! Smyk znowu dał ciała 07.10.12, 23:51 Wklejam z Fb. Emilia Wasilewicz Dlaczego na kuponach zachecajacych do skorzystania z 20% promocji nie ma informacji, ze znizka dotyczy tylko wybranych artykulow? Dowiadujesz sie o fakcie przy kasie i nawet ekspedientka nie wie o co chodzi? Nie ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś