Dodaj do ulubionych

Kappahl - sale

12.10.12, 12:55
byłam dzisiaj w Rudzie - duży napis na witrynie, coś tam dorzucili, dużo bielizny damskiej
dodatkowo rabat 80zł na kurtki woxo (tylko kolekcja dziecięca), ale o szczegóły nie pytajcie, bo nie sprawdzałam
Obserwuj wątek
    • aniam123 Re: Kappahl - sale 12.10.12, 13:06
      dziewczyny interesują mnie te czapki, jest na nie jakiś rabat?
      https://www.kappahl.se/media/0239353592966_F_02.png
    • agni71 Re: Kappahl - sale 12.10.12, 13:20
      Ja byłam wczoraj w Wola Parku i tez rzuciło mi sie w oczy, ze jest duzo towaru przecenionego. Na damskie nie patrzyłam specjalnie, ale kilka wieszaków przecenionych wisiało. Na dziecięcym sa okrągłe wieszaki na środku przejścia, ale tez i wśród nowej kolekcji.
      Kilka przykładów przeceninych ubranek:
      www.kappahl.se/article/blus_324939
      www.kappahl.se/article/tunika_331066
      www.kappahl.se/article/blus_362889
      też była ta promocja na kurtki woxo -80zł, wychodzą po 170, bo regularna cena to 249 zł.

Od jakiegos czasu mam wrazenie, że w Wola Parku jest większy wybór niz w Arkadii.
      • krasulas Re: Kappahl - sale 12.10.12, 13:55
        no pięknie...
        a ja w weekend WOXO kupiłam córce
        www.kappahl.pl/article/kurtka_324244
        niby miałam 25% rabatu (do tego rękawice itp)
        ech... raz się zyska, raz straci...już kombinować z oddawaniem i ponownym zakupem mi się nie chce (za paliwo też płacić muszę)...

co do czapki - mierzyłyśmy ją (nota bene mam taką z ub.r. bodajże w innej wersji kolorystycznej)
        one są wielkie/wysokie... posiadają od wewnątrz na wysokości uszu dodatkowe ocieplenie, ale dalej już nie... czyli dosyć mocny ażur spokojnie przepuszcza wiatr/deszcz/śnieg

co do kurtek... tak czułam, że zrobię przeceny, ale jakoś...
        • agni71 Re: Kappahl - sale 12.10.12, 14:11
          Co do czapek, to chyba nie są przecenione te z linka. Natomiast musze ich bronić, jesli chodzi o ciepło. Mamy taką, sprzed 2 lat:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ag/ab/lkp0/QiOuqEbUJb32QzSaRB.jpg

W niej polar tez nie wypełnia całej czapki, ale jest to naprawdę szeroki pas i muszę powiedzieć, ze jest to moja (bo i sobie taka kupiłam) najcieplejsza czapka. To czapa na naprawdę bardzo duże mrozy, typu -20 stopni i zimniej. W ogóle nie odczuwa się jakos negatywnie tego, ze na czubku czapki nie ma polaru od wewnątrz. Oczywiście, nie wykluczam, że tegoroczny model jest inny (ma cieńszy polar, czy pas polaru jest węższy, może zewnętrzna warstwa czapki jest luzniej tkana?), ale jeśli jest analogiczny do tego sprzed 2 lat, to czapka jest naprawdę bardzo ciepła.
          • krasulas Re: Kappahl - sale 12.10.12, 14:21
            tak... pamiętam te czapki...
            chyba splot jest w nich grubszy
            no nie wiem... ja mierzyłam na córce tą akt. kolekcji i nie dość, że cieńsza od mojej ... to jakoś nie przekonała mnie do siebie...
            ale... zaraz odszukam tą moją i zobaczę...
    • pia_ Re: Kappahl - sale 12.10.12, 19:58
      Wyprzedaż jest, ale ceny mocno takie sobie. Najlepsze ceny mają niektóre ubrania chłopięce, cóż kiedy są z dodatkami pięknego różu, więc raczej wielu chętnych na nie nie będzie wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka