Dodaj do ulubionych

strona 66 procent??..ktos kupował???

17.10.12, 18:05
witajcie...czy robiliście zakupy na tej stronie..wiem ,ze nie są to orgynalne rzeczy ale chodzi mi o to czy dostaliście zamawiany towar.Czeka sie az 30 dni ale czy towar dochodzi do klienta czy moze to kolejne oszustwo....??dziekuje za odpowiedzi
66procent.pl/
Obserwuj wątek
    • zdzisnadzis Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 17.10.12, 18:24
      No juz to ze sprzedaja podróbki jako oryginały stawia ich w złym swietle, tak wiec po co ryzykowac jakikolwiek zakup?? Dla mnei trzeba byc niespełnym rozumu, zeby kupowac w takim sklepie, po takich opiniach, jakie o nich krąza..
      • alizee44 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 17.10.12, 18:50
        chciałam kupic dla córki buty UGG i właśnie cena mnie skusiła bo powiem ze oryginalne są troche za drogie zeby tak na jeden sezon kupic bo noga cały czas jej rosnie....
        • zdzisnadzis Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 17.10.12, 19:02
          alizee44 napisała:

> chciałam kupic dla córki buty UGG i właśnie cena mnie skusiła bo powiem ze ory
          > ginalne są troche za drogie zeby tak na jeden sezon kupic bo noga cały czas jej
          > rosnie...

poważnie chcesz wywalic prawie 200 zł na podróbę uggsów, ktore kompletnie nie przypominaja oryginałów pod zadnym wzgledem?? Mam oryginalne uggi sa nie do zdarcia ale widziałam tez podroby - niczym sie nie roznia od tych za 30 zł z biedronki - moze tylko tym, ze maja lekko usztywniana piete . O skórze i porzadnym ociepleniu jak w wypadku oryginałów zapomnij - w srodku zwykły wycieruchowaty misiek, z zewnatrz cos ala skóra zamszowa, ktora po kilku użyciach sie wygina - oryginały nie traca fasonu..Szkoda pieniedzy, lepiej takie pieniadze zainwestowac w porzadne zimowe obuwie.. A kupowanie podrób jest fe i łe i wspierasz w ten sposób oszustów..
          • gosiak281 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 21.10.12, 13:28
            Ja kupiłam ugg'y nieoryginalne i mam też oryginalne i niczym się nie różnią. Polecam
            Nie twierdzę aby kupowac z tego sklepu(66procent) ale podróby są ok
            • patatajowa Re: do gosiak281 21.10.12, 18:46
              gosiak281 napisał(a):

> Ja kupiłam ugg'y nieoryginalne i mam też oryginalne i niczym się nie różnią. Polecam
              > Nie twierdzę aby kupowac z tego sklepu(66procent) ale podróby są ok>

czy mogłabyc wrzucic tutaj fotke tych swoich podróbek?/chciałabym zabaczyc ten "brak różnicy" wink
            • patatajowa Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 21.10.12, 19:04
              przykładowa aukcja podróbek uggów-to co maja w środku nawet nie leżało koło wełny.pięty nie wygladaja tak nawet w moich 3-letnich uggach jak tu na foto:
              allegro.pl/show_item.php?item=2731267639
              kolejny przykład,"siadnięte" pięty, akrylowy mis w srodku, nie jestem pewna czy wierzch nie jest sztuczny:
              allegro.pl/ugg-australia-roz-38-classic-tall-5815-i2715096925.html
              kolejny przykład fejków ze sztucznym futrem i zagiętymi piętami
              allegro.pl/ugg-kozaki-39-i2718129556.html
              kolejne "skórzane" oblazące podróbki:
              allegro.pl/kozaki-ugg-classic-short-5825-rozm-41-w10-skora-i2730275560.html
              nie warto kupowac podrobek uggów.lepiej kupic sobie inne tansze buty tego typu ale z futrem,wełną,skóra wierzchem, bo na pewno zamszopodobny/skajowy wierzch ze sztucznym miskiem wewnątrz nie daje takiego komfortu..
              • patatajowa Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 21.10.12, 19:07
                o matko, kolejna osoba ktora ma oryginały i podróbki i twierdzi ze oprócz znaczka nie ma róznicy wink
                allegro.pl/zimowe-buty-a-la-ugg-emu-i2731485726.html
            • bell82 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 22.10.12, 22:19
              gosiak281 napisał(a):

> Ja kupiłam ugg'y nieoryginalne i mam też oryginalne i niczym się nie różnią. Po
              > lecam
              > Nie twierdzę aby kupowac z tego sklepu(66procent) ale podróby są ok

Podróby nie były, nie są i nigdy nie bedą ok. to jest przede wszystkim oszustwo i w pewien sposób okradanie firm, które tworzą oryginały. Poza tym noszenie podrób to straszny obciach - nie stac mnie mnie na cos - szukam satysfakcjonującego towaru o dobrej jakosci ale w niższej cenie, niekoniecznie znanej marki.
    • dixi Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 17.10.12, 18:52
      wczoraj założyłam podobny wątek forum.gazeta.pl/forum/w,583,139674491,139674491,66_procent_czy_tam_sprzedaja_oryginaly_.html
    • beakarp Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 17.10.12, 19:27
      30dni oczewkiwania bo przesyłka z Chin...
    • beakarp Buty z barana w dobrej cenie 17.10.12, 19:43
      były ostatnio na grouponie chyba...takie z zamkiem i możliwością przedłużenia cholewki, o takie:
      www.amazon.co.uk/Redfoot-Womens-Zippyboot-Pull-Boot/dp/B004GTN5JE
    • beakarp TkMaxx 17.10.12, 19:55
      tam podobno do dostania Bearpaw za 200pln, Emu i oryginalne Ugg poniżej 500pln
    • jarekd58 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 29.10.12, 14:00
      ZAPŁACIŁEM ZA KURTKĘ 22-09-2012 DO TEJ PORY NIE DOSTAŁEM DZWONIŁEM NA INFO MAM ZŁE PRZECZUCIA JAK DOSTANĘ TO NAPISZĘ
      • patatajowa Re: podróbki jak podrobki ale... 29.10.12, 14:09
        ...zobaczcie kto jest ich "twarzą" -na pudelku wisi reklama wink
      • jarekd58 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 15.11.12, 11:00
        DZISIAJ DOSTAŁEM ZWROT PIENIĘDZY ZA KURTKĘ,TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ MAILA ŻE ZAMÓWIONEJ KURTKI NIE MA W MAGAZYNACH i.t.d .PIENIĄDZE NADANO W HONG KONGU.MYŚLĘ ŻE FIRMA JEST OK,TYLKO WSZYSTKO JEST CZASOCHŁONNE I NIE MA GWARANCJI OTRZYMANIA ZAMÓWIENIA,LUB PIRAMIDA JESZCZE DOBRZE SIĘ NIE NAKRĘCIŁA
        POZDRAWIAM
    • daredevil83 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 29.10.12, 14:29
      Jako ciekawostkę podam, że firma ma siedzibę na Malediwachsmile.
      W przypadku zwinięcia interesu - szukaj wiatru w polu. W Polsce mają "adres korespondencyjny".
      • maggi9 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 29.10.12, 15:07
        Jako drugą ciekawostkę dodam: Natalia Siwiec w reklamie sklepu 66procent.pl.
        Swoją drogą nie wiem co nią kierowało, że wystąpiła w reklamie TAKIEGO sklepu?
        • gucci77 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 29.10.12, 16:09
          jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ... kaska kierowała
          • sti-ll Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 04.11.12, 10:28
            Ja również czekam na przesyłkę, po wszystkich komentarzach myślę, że jej nie otrzymam. Ale mam pomysł, żeby zbojkotować ten sklep: "ZRÓBMY ZAKUPY NA SETKI MILIONÓW, A MOŻE NAWET MILIARDÓW I NIE PŁAĆMY PO PROSTU" kupujmy tak cały listopad! Co o tym sądzicie? Pozdrawiam

Więcej
            www.se.pl/66-procent-opinie,219667/
    • daredevil83 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 04.11.12, 14:53
      Hm...

pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,12788616,Serwis_zakupowy_66procent_pl___swietne_okazje_czy.html
      • kalina886 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 04.11.12, 17:25
        Ubrania podróba to i modelka podrobiona. Pasuje wszystko smile
    • dixi Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 04.11.12, 21:49
      no i mamy finał
      pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,12793903,66procent_pl___sa_problemy_z_wejsciem_na_strone_sklepu.html
      • szumowitan Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 07.11.12, 13:50
        W mediach taka nagonka na nich, że złodzieje itp. A tu proszę otrzymałem przesyłkę z hong kongu big_grin Towar wątpliwej oryginalności ale cóż... Za te pieniądze nie ma co wymagać. Także uspokajam i radzę uzbroić się w cierpliwość smile
      • aleksandra1977 Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 07.11.12, 14:00
        zastanawia mnie ilosc kupujacych na tej stronie. Czy nikogo, kto zlozyl tam zamowienie i zaplacil z gory, nie zastanowilo, skad mozliwe sa az takie roznice w cenach, skad te rabaty? Przeciez, jesli chodzi o produkty firmowe, to musza one odpowiednio duzo kosztowac i nie da sie ich kupic za 20% faktycznej wartosci. Przeciez zaden sklep, gdyby sie zwrocic z taka prosba, nie udzieli rabatu rzedu 60-80%. Naprawde jest tak duzo naiwnych osob?
        • szumowitan Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 07.11.12, 14:18
          Masz rację... Naiwny ten kto zapłaci z góry, nie wiedząc co to w ogóle za firma.
          Ja nie liczyłem nawet, że otrzymam oryginalny wyrób za taką kwotę. Wybrałem, bo mi się spodobała szmata za te pieniądze i to wszystko. Ale nadmienię, że będąc w hong kongu także zaopatrywałem się w takowe szmaty i powiem, że były tak dobre gatunkowo, że w niejednym "oryginalnym" sklepie w PL tak dobrego towaru nie znajdziemy...
        • szumowitan Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 07.11.12, 14:20
          aleksandra1977 napisała:

> Przeciez zaden sklep, gdyby sie zwrocic z taka prosba, nie udzieli rabatu rzedu
          > 60-80%.

Przecież wszystkie sklepy odzieżowe mają marżę 100% smile
    • sandraleszz Re: strona 66 procent??..ktos kupował??? 09.11.12, 04:41
      gdziekupowacubraniawinternecie.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka