Dodaj do ulubionych

DDD - co kupujecie i gdzie?

14.11.12, 14:49
Na stronie Dnia Darmowej Dostawy jest mnóstwo sklepów niby ułożonych tematycznie, ale czasami coś ciężko znaleźć. Zamierzam porobić zakupy świąteczne. Może będziemy pisać jak coś jest fajnego i w dobrej cenie lub czegoś konkretnego szukamy, może ktoś coś podpowie.
Kilka dni temu oglądałam takie mydła glicerynowe, naturalne i teraz już nie potrafię tego znaleźć, może ktoś się natknął i mi podpowie?
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 14.11.12, 14:57
      a jakby to mialo wygladac? Mamy tu wklejac linki do sklepow bioracych udzial w tej akcji? Moge wkleic swoj i to nie bedzie skasowane i potraktowane jak autoreklama? Tez mam fajne rzeczy w ofercie wink Po to sa wlasnie kategorie, zeby mozna bylo swoje wyszukiwanie zawezic. Skoro szukasz np. mydel glicerynowych, to ustaw kategorie np. uroda, czy prezenty, bo raczej w AGD tego nie znajdziesz.
      • afroddytta Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 14.11.12, 15:06
        Raczej myślałam o konkretnej rzeczy tak jak sobie tu na forum często podpowiadamy. ponieważ dostawa darmowa to można zamówić nawet drobiazg np. pisząc krem xxx w świetnej cenie w sklepie yyy itp.
        Sklepów jest coraz więcej i jak się nic konkretnego nie szuka to ciężko się przekopać.
        • eesti_2005 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 14.11.12, 18:20
          Świetny pomysł. W zeszłym roku szukałam tak getrów, przejrzałam kilkadziesiąt sklepów i nigdzie nie znalazłam... sad
          Wczoraj przejrzałam sklepy w poszukiwaniu warzyw do krojenia i też nie znalazłam nic ciekawego, a straciłam ze 2h. Taki temat to dobry pomysł.
          Ja np szukam jeszcze stempelków, a nigdzie nie widziałam.
          • sagaa Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 14.11.12, 19:33
            Stempelki są w Bubukids.pl.
            Ja jestem z Krakowa, więc mnie darmowa dostawa i tak nie urządza sad - ale czekam i zaglądam, może zrobią jakąś promocję na mozaiki The Orb Factory.
            • eesti_2005 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 14.11.12, 22:52
              Dzięki, ale szukam tańszych stempelków, które można by było powkładać do kalendarza adwentowego smile
          • xxxtabxxx Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 00:26
            Warzywa do krojenia widziałam w Tchibo:
            Tekst linka
            • eesti_2005 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 00:48
              Dzięki, już widziałam w Tchibo, ale zdążyłam kupić zestaw w TkMaxxie smile
    • agni71 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 14.11.12, 20:43
      Na Dzien Darmowej Dostawy mam taki sposób, że robię sobie folder w ulubionych, do którego wklejam linki sklepów,w których cos ciekawego znalazłam. Żeby ułatwić sobie zakupy w DDD wczesniej się rejestruję w tych sklepach, czasem nawet dodaję juz produkty do koszyka, żeby w tym dniu tylko sfinalizowac transakcję.
      W tym roku jeszcze nie przeglądałam oferty, ale jak cos ciekawego wypatrzę, to dam znać smile
    • agni71 Re: O, znalazłam coś nietypowego ;-) 14.11.12, 22:52
      W księgarni przyrodniczej maja też pluszaki, jednak oprócz zwykłych zwierzątek są tam też
      pluszak-mucha:
      www.przyrodnicze.pl/mucha-domowa-(musca-domestica)-cat-533-id-10824.aspxpluskwa
      www.przyrodnicze.pl/pluskwa-domowa-(cimex-lectularius)-cat-533-id-10827.aspx
      czy ... czerw:
      www.przyrodnicze.pl/czerw-cat-533-id-10819.aspx
      Sa tez różne bakterie i wirusy, np:

biegunka:
      www.przyrodnicze.pl/biegunka-(campylobacter-jejuni)-cat-534-id-10831.aspx
      czy grzybica stóp:
      www.przyrodnicze.pl/grzybica-stop-(trichophyton-mentagrophytes)-cat-534-id-10983.aspx
      są tez różne komórki ludzkiego ciała, plemnik, neurony itp.

Prawda, że urocze? wink
      • gaga-sie Re: O, znalazłam coś nietypowego ;-) 14.11.12, 22:58
        Podoba mi się biegunka. Pod choinkę świetna. I jak to brzmi...
    • salma75 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 15.11.12, 07:21
      O, ja wczoraj też łaziłam tam w poszukiwaniu mydełek naturalnych smile.
      I znalazłam co chciałam smile. Nawet napisałam do sklepu zapytanie o to i owo wink. Już mam zaplanowane prezenty tongue_out. Lada chwila mają wypuścić kosze prezentowe z mydełkami eko - dla mamy i teściowej jak znalazł smile.
      Sklepu nie zareklamuję, napiszę tylko, że w dziale uroda jest w tej chwili na pierwszym miejscu - logo z zielonym listkiem, Farma wink.
    • agni71 Re: A tak na serio... 15.11.12, 08:54
      W DDD moze kupię kosmetyk TiGi, znalazłam je w tym sklepie:
      www.hairstore.pl/tigi-catwalk-your-highness-thickening-gel-creme-zel-krem-do-stylizacji-pogrubiajacy-wlosy-215ml-p1743.html
      soczewki kontaktowe - jest kilka sklepów, sprawdzę póżniej w którym z nich wypadają najtaniej
      krem/kremy jakichs niedrogich polskich firm typu Bielenda, Soraya itp., może Eris outlet np tu:
      kuzniazdrowia.pl/kremy-przeciwzmarszczkowe-c-6112_6115.html
      cosme.pl/katalog/pielegnacja/pielegnacja-twarz/krem-na-noc/
      www.outlet.drirenaeris.pl/product/31/regenerujacy-krem-przeciwzmarszczkowy-na-noc.html
      A tu bazę art deco pod cienie do oczu:
      www.kremowa.pl/pol_m_Kosmetyki-do-makijazu_Oczy_Bazy-164.html
      w sklepie z art. plastycznymi może kupię podobrazia:
      www.swiatartysty.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=180
      w księgarni Godi lub selkar poszukam taniej książek:

godi.pl/szukaj/wszedzie/magiczne%20drzewo,,,/pd/
      selkar.pl/s?q=Magiczne+drzewo
      A na stronie wyd. WSiP moze dokupię córce drugi egzemplarz podr. do zajęc komputerowych, bo uszkodziła jej się płyta z zestawu (a samej płyty chyba nie kupię):
      sklep.wsip.pl/produkty/klasa-1-kl003/szkola-podstawowa-po003/#
      może jeszcze kupię w tej ksiegarni te ksiązkę:
      www.przyrodnicze.pl/motyle-dzienne-polski-cat-333-id-2886.aspx
      a w electro world blender (ale tu jeszcze musze posprawdzac ceny w innych sklepach):
      www.electroworld.pl/szukaj/multiquick-5-mr-550-buffet/?searchtoken=bXVsdGlxdWljayA1IG1yIDU1MCBidWZmZXQ=
      a, i jeszcze moze końcówki do szczoteczek elektrycznych mojej i dzieci, ale jeszcze nie szukałam, czy są w dobrych cenach...
    • eesti_2005 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 27.11.12, 16:11
      Dziewczyny, dajcie proszę znać, ja znajdziecie w którymś ze sklepów dziecięce śniegowce Demara. Już jest ponad 100 sklepów z butami, a ja właśnie przejrzałam wszystkie dziecięce, księgarnie i ze sprzętem AGD w poszukiwaniu prezentów, i mam dość...
    • ktosco Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 28.11.12, 15:18
      Ja szukalam kolorowych i smiesznych talerzykow dla maluchow znalazlam w fajnej cenie i jeszcze do 9.12 maja rabat na -10% na dowolna kwote zakupow

www.byshop.pl/Dla-malych-smakoszy
      jeszcze widzialam w sklepie stacionarnym takie plaskie zwierzaki z metkami firmy Label Label swinka i slon sa superowskie

www.byshop.pl/pl/c/Przytulanki%2Clalki%2Cpluszaki/101
      Chce jeszcze w Befado zamowic dziecom lapcie

sklep.befado.pl/index.php?c=produkty&id_pgr=1350
    • ktosco stempelki :) 02.12.12, 23:53
      polecane na forum stempelki do tworzenia wlasnych opowiesci smile -10%

www.byshop.pl/pl/searchquery/stampo/1/phot/5?url=stampo
    • eesti_2005 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 01:40
      Dziewczyny, dajcie proszę znać, gdyby któraś z Was trafiła na taką wyrzutnię Hot Wheels www.ceneo.pl/13111722 . Znalazłam ją tylko w jednym sklepie, ale kosztuje tam drożej, niż w innych z przesyłką. Będę bardzo wdzięczna smile
    • magdalenka79k Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 09:49
      Może ktoś wie w którym sklepie znajdę duży wybór fajnych kreatywnych zestawów dla dzieci typu orb factory, crayola, ses, alex?
    • jagodasoft2 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 09:49
      Do bani taki DDD. Szukałam 2 konkretnych książek, znalezienie ich w podanych księgarniach zajęło mi już ok godziny i co znalazłam w dwóch. Jedna ma darmowa dostawę powyżej 200zł, a druga powyżej 100. Co to za łaska skoro prawie każdy sklep internetowy pow.200zł da mi darmową wysyłke.
      • salma75 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 09:55
        Nie może tak być. Zgłoś ich (o ile księgarnia bierze udział w DDD). Max limit przewidziany w regulaminie DDD - 20zł za zamówienie.
        • jagodasoft2 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:33
          Zgłosiłam do księgarni i w ciągu 10 min dostałam odpowiedz, że był błąd i już poprawili na limit 20zł, a że na książkę mieli dobrą cenę (Martynka 24zł za zbiór) to juz kupiłam smile
          • salma75 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:36
            O widzisz, czyli przydało się, że zgłębiłam szczegóły akcji smile.
            Fajnie smile.
    • salma75 Mydełka naturalne 03.12.12, 09:49
      W listopadzie wypróbowałam, dzisiaj zamawiam większą ilość - są fantastyczne smile.
      O takie o, dla córki - skóra atopowa: farma-eko.pl/nature-baby-egzema-100-g.html
      To dla mnie, skóra wrażliwa. Niesamowicie nawilża, balsam niepotrzebny: farma-eko.pl/nature-mocznikowe-nawilzanie-100-g.html
      i to - cudnie pachnie: farma-eko.pl/her-soap-kawowy-peeling-100-g.html

No i mydło bardzo męskie, dla moja meńczyzna wink - farma-eko.pl/nature-janek-bond-meskie-pizmo-100-g.html

Wszystkie sprawdzone, cieszę się, że pójdą do mnie za darmo smile.

Zamówiłam też dwa koszyki prezentowe - dla mamy i teściowej (nie jestem pewna czy zasłużyła wink.
      farma-eko.pl/luksusowy-koszyczek-4-mydla-1-gratis.html
      • swiete.jeze Re: Mydełka naturalne 04.12.12, 14:22
        salma75 napisała:

> No i mydło bardzo męskie, dla moja meńczyzna wink - rel="nofollow">farma-eko.pl/nature-janek-bond-meskie-pizmo-100-g.html

Właśnie przeczytałam skąd pochodzi piżmo i teraz inaczej będę patrzyła na wszystkich pachnących facetów.
      • salma75 Re: Mydełka naturalne 10.12.12, 22:47
        Już w piątek dostałam moją przesyłkę z Farmy-eko smile.
        Kosze prezentowe - bomba! Najchętniej zostawiłabym je sobie zamiast dawać w prezencie wink. Wyglądają przepięknie!
        Domówiłam jeszcze jeden - dla siostry big_grin.
        I dla siebie kilka "niezbędnych drobiazgów" wink.
        Polecam, ja będę stałą klientką tego sklepu, nawet bez DDD - farma-eko.pl/

Mam pytanie - czy ktoś zamawiał coś tutaj?
        www.abcposcieli.pl/
        Bo przesyłka póki co nie dotarła do mnie sad.
        • agni71 Re: Mydełka naturalne 11.12.12, 14:58
          A do mnie z farmy Eko zamówienie dotarlo dopiero wczoraj (opłaciłam od razu), tak, ze troche długo, jak na mój gust. wzięłam mydło marsylskie w płynie z myslą o dzieciach, ale podejrzewam, ze odmówią mycia "śmierdziuszkiem" wink
          • salma75 Re: Mydełka naturalne 11.12.12, 16:17
            Moja przyjaciółka również zamawiała 3go, wysłane podobno tego samego dnia co moje - 5go, a doszło wczoraj. Chyba poczta przed świętami zaczyna nawalać uncertain.

Powiem Ci, że to moje mydełko dla dzieci - baby egzema, też nie pachnie jakoś cudownie, ale za to jak działa smile. Po kilku użyciach młodą skóra na ramionach przestała swędzieć, więc myje się bez narzekania smile.
    • mamafi18 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 09:55
      Witam,
      proszę o podpowiedzi gdzie w dobrej cenie kupię ODKRYWCZY DOMEK lub ODKRYWCZE PUDEŁKO Kieddielandu z opcją DDD.

Pozdrawiam
      • dr.aga77 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:21
        a ja właśnie weszłam na stronkę sklepu creative hobby, żeby kupić jakieś drobiazgi i jak wrzuciłam do koszyka parę rzeczy pojawił sie komunikat-zbyt mała wartość-darmowa dostawa powyżej 20 zł.
        zdębiałam powiem szczerze, bo w zeszłym roku obkupiłam się w różne pierdółki w kilku sklepach i nie było żadnej wartości minimalnej zamówienia-chyba na tym powinna polegać darmowa dostawa!? uncertain
        • salma75 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:22
          Wydaje mi się, że 20zł to nie jest jakiś koszmarnie wysoki limit...?
          • matizka Szukam koca do 100 złotych 03.12.12, 10:31
          • dr.aga77 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:40
            ale to nie o to chodzi-chodzi o zasadę DDD!
            w zeszłym roku pozamawiałam sobie w kilku sklepach drobiazgi za kilkanśscie zł w każdym i to było fajne...
            • salma75 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:45
              Ale wtedy to się przestaje w jakikolwiek sposób kalkulować właścicielom sklepów. Mają dokładać do interesu? Ja się nie dziwię, że ustalili ten limit 20zł. I nie zaskoczyło mnie to, przeczytałam przed zakupami regulamin wink.
              dziendarmowejdostawy.pl/regulamin-akcji/
            • aleksandra1977 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:47
              regulamin akcji dopuszcza minimalne zamowienie na poziomie 20zl.
            • aleksandra1977 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:48
              zasada akcji nie jest rozdawanie drobiazgow z wysylka kurierem za darmo...
              • estragonka Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:53
                aleksandra1977 napisała:

> zasada akcji nie jest rozdawanie drobiazgow z wysylka kurierem za darmo...

to odgorna zasada dla wszystkich sklepow? jakim cudem zrobilam wlasnie przelew na 12,99zl za zabawke dla kota (nic mi nie doliczyli po wrzuceniu do koszyka i klepnieciu zzakonczenia trans) ?
                • salma75 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:57
                  Nie jest odgórna. Limit max jaki można ustalić to 20zł.
                • aleksandra1977 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 11:04
                  Prawa i obowiązki Sklepu Internetowego zakwalifikowanego do Akcji DDD

11. Zakwalifikowany do Akcji DDD Sklep Internetowy ma:
                  a) obowiązek nie podnosić cen sprzedawanych towarów o wartość przesyłki od dnia zakwalifikowania do Akcji DDD do 3 grudnia 2012 roku;
                  b) obowiązek wprowadzić od 3 grudnia 2012 godziny 00:01 dla wszystkich rodzajów dostawy, niezależnie od metody płatności, koszt równy 0 (zero) pln;
                  c) prawo ustalić minimalną wartość zamówień na 20 pln brutto;
                  d) prawo uzależnić realizację zamówienia w ramach Akcji DDD od założenia przez swojego klienta konta, w ramach którego podane zostaną dane niezbędne do realizacji takiego zamówienia;
                  e) obowiązek wysłania w dniach 1-3 grudnia 2012 roku mailingu o Akcji DDD zgodnie z wzorem przesłanym przez Organizatora do wszystkich swoich klientów, którzy wyrazili zgodę na otrzymywanie informacji handlowych;
                  f) obowiązek oznaczenia w dowolnym momencie, w dniach 30 listopada – 2 grudnia 2012 roku głównej strony www Sklepu Internetowego otrzymanym od Organizatora banerem Akcji DDD wraz z informacją o niej;
                  g) prawo posługiwania się nazwą i logiem Akcji DDD, udostępnionym mu przez Organizatora do własnych celów promocyjnych i reklamowych;
                  h) obowiązek wyrażenia zgody na zapisywanie w bazie danych Organizatora i wykorzystanie przez niego, w szczególności nazw i cen wybranych produktów z oferty Sklepu Internetowego, a także linków (odnośników) do tych produktów oraz daty ich zapisania, do celów porównawczych;
                  • estragonka Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 11:15
                    juz wszystko wiem, dzieki smile
                    • estragonka taaa dostalam wlasnie inf o anulowaniu 04.12.12, 21:42
                      mojego zamowienia bo nie przekroczylo 20 zeta. ekstra, mogli sobie to w formularzu zaznaczyc bo normalnie naliczyla mi sie wysylka darmowa jako DDD i tak dalej, wiec formularz modyfikowali pod DDD.
                      moja wina ze nie doczytalam regulaminu ale do glowy mi nie przyszlo domyslac sie czy oni maja limit czy nie maja.
                      moze i moja wina ale zakupow w tym sklepie to robic z pewnoscia nie bede, a moze bym sie przerzucila z mojego zoosklepu netowego...
                      jakas pechowa ta zabwka, drugi raz ją probouje kupic i mi sie nie udaje ... o_O
      • gwen_s Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 10:30
        patiimaks, ale nie wiem czy to dobre ceny:
        www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=zabawki-edukacyjne&ProductID=11471&producer=kiddieland
        www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=zabawki-edukacyjne&ProductID=2751&producer=kiddieland
    • ciekawostka81 zestaw lekarski Kiddieland 64zł 03.12.12, 10:29
      w sklepie Pat i Maks
    • tuszeani Uwaga na niełączenie promocji! 03.12.12, 10:55
      Patrzeć dobrze na ceny sprzed i z DDD! Ja się dziś trochę zirytowałam, bo chcę zamówić dla rodziny fotokalendarze i fotozeszyty w superfoto (jak co roku, polecam!). Biorą udział w DDD więc zarwałam nockę żeby wszystko przygotować i tylko dziś zamówić.

A tu niespodzianka: korzystne promocje grudniowe z kiermaszu świątecznego dziś nie działają i z darmową wysyłką zapłaciłabym więcej niż jeszcze wczoraj bez niej...
      Dobrze że się zorientowałam, poczekam do jutra i zamówię z płatną dostawą ale za to taniej wink
    • natalek79 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 14:38
      Na znak.com.pl zamówiłam wreszcie Mikołakja z kodem rabatowym -50% z mlekołaków, co fajne nie ma na darmową przesyłkę wymagania że 20 zł.
      Został mi jeszcze jeden kod, którego nie wykorzystam - może ktoś się skusi: WXYNWFEA
      • malgosiann Selkar 03.12.12, 15:14
        Na stronie głównej księgarni Selkar pojawia się baner z logiem akcji Dzień Darmowej Dostawy- jednak dostawa gratis jest tylko w przypadku przedpłaty na konto i wyborze przesyłki pocztą a nie kurierem. Czy więc powinni się posługiwać logiem tej akcji, skoro nie przestrzegają jej zasad?
        • aleksandra1977 Re: Selkar 03.12.12, 15:28
          moim zdaniem to nie fair. Zgodnie z regulaminem mozna okreslic minimalna wartosc zamowienia, ale nie mozna narzucic sposobu dostawy.
          Zawsze mozesz zglosic taki sklep do organizatorow akcji.
          • agni71 Re: Selkar 03.12.12, 15:58
            A ja z kolei żałuję, że w niektórych sklepach nie ma w ogóle opcji przesyłki Poczta Polską. Z kurierami sie póżniej człowiek nieżle buja czasami sad

No i idealnie byłoby, gdyby była mozliwośc przeszukiwania sklepów pod kątem konkretnego produktu (żeby wyświetlały się te, które to mają). Ale pewnie zbyt skomplikowane na jednorazową akcję....
            • malgosiann Re: Selkar 03.12.12, 16:15
              zgadzam się z tobą, tylko w tym przypadku bardziej niż o sposób dostawy chodzi o formę płatności- w regulaminie DDD jest wyraźnie napisane, że nie wolno tak robić. Napisałam do Selkara, naiwnie myśląc, że może odejmą mi od zamówienia ten koszt przesyłki- jestem w stanie zrozumieć, że może być trudno zmienić system tylko na ten jeden dzień itp. Ale nie- to celowe działanie, posługiwanie się logiem akcji mimo że nie spełnia się jej warunków- tak ja to odbieram więc anulowałam zamówienie.
              • aleksandra1977 Re: Selkar 03.12.12, 16:47
                z tego, co widze, to nie ma tej ksiegarni w spisie sklepow bioracych udzial w tej akcji.
            • aleksandra1977 Re: Selkar 03.12.12, 16:50
              agni71 napisała:

> A ja z kolei żałuję, że w niektórych sklepach nie ma w ogóle opcji przesyłki Po
              > czta Polską. Z kurierami sie póżniej człowiek nieżle buja czasami sad

w moim jest, ale dzisiaj nie ma zadnego zamowienia z opcja poczty - wszyscy wybieraja kuriera wink dzis listonosz sie nie nanosi, za to kurierzy na nude narzekac nie moga.
              No i ruch w sklepie zdecydowanie wiekszy.
    • agni71 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 16:13
      Nie wiem, czy moje zakupy kogos zainspirują, bo są takie raczej zwyczajne. Na razie zamówiłam:
      1. skarpety narciarskie dla męża w Presto
      2. kilka kosmetyków w aptece kuzniazdrowia
      3. mydło marsylskie w płynie w Farma Eko
      4. soczewki + płyn w szkla.com

Może jeszcze cos wyszukam wink
      • mamaaoli Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 16:35
        Zamówiłam książki o Albercie z Zakamarków na ententino oraz herbatki w czas na herbatę!
    • sagaa Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 16:58
      Robiłam zakupy rano, żeby przypadkiem czegoś dla mnie nie zabrakło wink. Kupowałam w:
      mniamniam.pl - kilkanaście drobiazgów do ozdabiania pierników, ciast, komplet barwników i suszone ananasy i banany do domowego musli,
      shop-dent.pl - nici dentystyczne, m.in. Oral B Ultra Floss (w zwykłych sklepach jej nie widziałam), genialne, miękkie szczoteczki Curaprox (dla nas i dla córki) i pastę Elmex Kids bo mieli w niezłej cenie.
      Miałam w planach zrobić zakupy w AA Oceanic, ale akurat kremy które mnie interesują będą w promocji w Rossmanie, więc kupię stacjonarnie.
      • agni71 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 19:13
        Ja sie jeszcze skusiłam na blender w Mixelectronics (BTW, jak sie wyszukuje produktów przez ceneo, to wyświetla sie informacja, które ze sklepow biora udział w DDD) i na herbaty w jednym z herbacianych sklepów.

• assicka Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 19:23
          Tez korzystałam z ceneo smile i kupiłam żelazko philpis gc 4410 - a sklep współpracuje też z paybackiem, więc kilka punktów wpadło smile
          • natalek79 Re: DDD - co kupujecie i gdzie? 03.12.12, 22:49
            a mnie padł w sobotę mikser (po 10 latach intensywnego służenia), więc nabyłam dziś, bo cena i bez przesyłki wyszły rewelacyjnie smile Ogólnie zakupy uważam za udane (zwłaszcza, że odwiedziłam wreszcie tesco z kodami), chociaż trochę mi żal, że urodziny spędziłam na zakupowaniu, ale cóż zrobić skoro taki dzień...
            • agni71 Re: Kto przedłużył DDD? 04.12.12, 08:55
              chociaż trochę mi żal
              > , że urodziny spędziłam na zakupowaniu, ale cóż zrobić skoro taki dzień...
              Serwis eDziecko - Zakupy

Ja sobie troche ułatwiam, dzień lub dwa wcześniej rejestrując sie do wybranych sklepów, wrzucając rzeczy do koszyka, wtedy w DDD wystarczy tylko kilka kliknięć, żeby sfinalizować transakcje. Ale i tak zajęło mi to trochę czasu.

Przy okazji, Volfarm przysłał mi maila, że przedłuzyli DDD. Czy wiecie o innych sklepach, które również dzisiaj mają darmową dostawę, zostało mi jeszcze parę rzeczy do kupienia (apteka i drogeria)....
              • assicka Re: Kto przedłużył DDD? 04.12.12, 13:47

estyl.pl ma DDD do jutra smile
    • beakarp mixmedia 04.12.12, 09:42
      Zamówiłam słuchawki dla syna w polecanym przez payback sklepie Mixmedia. Doliczyli mi wstępnie opłatę za przesyłkę - a miała być darmowa....
      • agni71 Re: mixmedia 04.12.12, 09:49
        niektóre sklepy miały darmową tylko wysyłkę przedpłaconą, a pobranie już było płatne, może u nich też?
        • beakarp Re: mixmedia 04.12.12, 10:27
          ale ja bedę płacić przelewem....
          poza tym sprawdziłam wszystkie opcje płatności, i w kazdym przypadku było to samo: +przesyłka 17,90.
          Póki co nie płaciłam, i będę wyjaśniać sprawe
          • beakarp Re: mixmedia 04.12.12, 11:01
            no własnie mi odpisali ze słuchawki nie wchodziły do oferty DDD, tylko wybrany asortyment...
            A w Paybacku wyraznie reklamowali się "kup DOWOLNY produkt".....
      • aleksandra1977 Re: mixmedia 04.12.12, 11:28
        trzeba bylo zglosic ten sklep do organizatorow, bo takie zagranie lamie regulamin akcji DDD.
        • enilka Re: mixmedia- tak samo agito 04.12.12, 13:30
          kupilam w agito odkurzacz, doliczyli koszt przesyłki. Dzwonię na infolinię, pan zapewnia że będzie uwzględniona darmowa przesylka ale proszę jeszcze napisać @ w tej sprawie. Napisałam. Odpowiedź brzmi: agd i kilka innych wyłączone z promocji. jawne oszustwo, chyba że byłam ślepa i informacji nie widziałam. mam ochotę anulować zamówienie.
          • salma75 Anuluj 04.12.12, 13:36
            Nie bądź naiwna, za rok tak samo będę robili klientów w bambuko.
            I zgłoś do organizatora akcji: dziendarmowejdostawy.pl/kontakt/
            • enilka Re: Anuluj 04.12.12, 13:44
              na stronie organizatora w dziale agd nie ma agito. Więc pewnie nic nie wskóram. Informacja taka była na Payback, należało wpisać kod aby dostawa była darmowa.
              • salma75 Re: Anuluj 04.12.12, 13:45
                A to nie wiem... Ja zaglądałam tylko do sklepów ze strony organizatora akcji.
              • assicka Re: Anuluj 04.12.12, 13:50
                Ja też się na to nacięłam - chciałam kupić żelazko - kwota powyżej zł (bo tak sobie zastrzegali), ale przesyłka po wpisaniu kodu dalej była płatna. I doczytałam, że AGD nie wchodzi do tej promocji. Więc odpuściłam i kupiłam na stronie mall.pl. Mieli wczoraj DDD i też współpracują z paybackiem, więc punkty zarobiłam smile
                • assicka Re: Anuluj 04.12.12, 13:51
                  * miało być : kwota powyżej 100 zł
                  • enilka Re: Anuluj 04.12.12, 14:02
                    a więc była informacja że agd nie wchodzi, a ja okazałam się ślepa. No trudno, za gapowe się płaci.
                    • assicka Re: Anuluj 04.12.12, 17:09
                      Ja wchodziłam na ich stronę ze strony payback - i tam był link 'Szczegóły promocji' i zawierał on tą informację.
    • eesti_2005 epinokio.pl 04.12.12, 18:10
      Czy któraś z Was zamawiała coś w sklepie epinokio.pl w DDD? Bo moje zamówienie zostało anulowane. Powód: "Zamówienie nie będzie realizowane, ponieważ brakuje nam jednego lub kilku towarów, które zostały przez Ciebie zamówione i nie możemy go skompletować...". Tylko że wszystkie produkty, które zamawiałam, cały czas są dostępne na stronie sklepu. Czy Wam epinokio.pl zrealizował zamówienie?
    • ktopytanie polecam/nie polecam, czyli zakupy po przejsciach ; 04.12.12, 22:23
      Czytając kolejne wpisy pomyślałąm,z ę moze warto wymienić się spostrzeżeniami na temat przebiegu akcji i naszych wrażeń.
      Już 3 raz robię zakupy w ramch DDD ale dopiero w tym roku mam mieszane uczucia.

mniammniam - zrobiłm tam zakupy na blisko 200 zł i po przejsciu do koszyka okazło sie, że owszem mają darmową wysykłę kurierem ale przy płatności z góry. Mimo to złożyłam zamówienie, zaznaczyłm płatność (inaczej nie mogłam zaakceptować zamówienia) ale w uwagach poprosiłam o wysyłkę za pobraniem. Do chwili obecniej nie mam, ani potwierdzenia przyjęcia zamówienia, ani żadnej innej informacji. Daję im czas do jutra, potem będe pisać @ nich wyjaśnią sprawę. Jeżeli będą obstawać przy płatności z góry zgłoszę tę sprawę do organizatorów bo zgodnie z regulaminem akcji.

11. Zakwalifikowany do Akcji DDD Sklep Internetowy ma:
      b) obowiązek wprowadzić od 3 grudnia 2012 godziny 00:01 dla wszystkich rodzajów dostawy, niezależnie od metody płatności, koszt równy 0 (zero) pln;

Żeby nie było, że wszystko źle to bardzo polecam Shop-dent.pl. Zamówieni złożyłm o 22 a już rano miałam informację o wysyłce i w ciagu godziny potwierdzenie od firmy kurierskiej, że mam się jutro spodziewać przesyłki. Ceny produktów, które zamawiałm nie uległy zmianie mimo DDD.

• afroddytta Re: polecam/nie polecam, czyli zakupy po przejsci 04.12.12, 23:07
        Ja właśnie w mniammniam zrobiłam zakupy, zrobiłam od razu przelew ręcznie, info żadnego nie dostałam (wybrałam przesyłkę pocztową, zamiast kuriera) - na stronie sklepu mam 'wpłata oczekuje na zaksięgowanie' -martwić się czy tak jest ok?
        • malgosiann organizator akcji 05.12.12, 08:33
          napisałam email do organizatora, czy zgadzają się na używanie loga ich akcji przez sklepy, które nie spełniają jej warunków. niestety, do teraz nie dostałam odpowiedzi. Dla mnie jest to dziwne, sklepy używają ich loga i przez to wprowadzają klientów w błąd a ich to nie interesuje?
          każdy sklep ma prawo wprowadzać swoje promocje, ale tu mamy sytuację posługiwania się logiem cudzej akcji. Mało tego, księgarnia Selkar była w spisie DDD cały czas, zniknęła chyba z dzień przed rozpoczęciem akcji- ja pamiętałam, że tam była i w dzień DDD już nie sprawdzałam na tej stronie czy jest tam nadal- tym bardziej, że na ich stronie było logo DDD. Tak, mój błąd, że nie doczytałam i sprawdziłam- ale dla mnie takie zagranie jest ewidentnym wprowadzaniem klienta w błąd.
          • estragonka Re: organizator akcji 05.12.12, 09:08
            befado tez bylo i sie zmylo... a chcialam tam wydac troche kasy.

no i jak napisalam wyzej - sklep zoo mi przyjal zamowienie, a dobrą dobę pozniej dostalam inf ze zamowienie jest anulowane bo nie przekroczylo 20zl... fajnie, ok, tylko mogli o tym poinformowac przy skladaniu zamowienia... a nie dzien pozniej ...
            • eesti_2005 Re: organizator akcji 05.12.12, 10:50
              A który to był sklep zoologiczny? Bo moje zamówienie w Amido wciąż jest kompletowane i tak się zastanawiam...
              • estragonka Re: organizator akcji 05.12.12, 11:08
                eesti_2005 napisała:

> A który to był sklep zoologiczny?

zootygrys czy cos takiego - kliknelam pierwszy ktory znalazlam. kruszyc kopii nie ma o co, ale jakby przy zamowieniu mi wyskoczylo ze kwota jest za niska to bym wtedy cos pewnie dorzucila i mialabym w koncu zabawke ktora staram sie kupic od jakiegos czasu, a tam gdzie zawsze zamawiam kocie zarcie jej nie ma...
                przyznaje wkurzyl mnie troche mail od nich - taki w stylu ''za malo zamowilas, anulowalismy i sie odwal'' - bo jakby napisali ze kwota byla za mala to chetnie bym nawet dzis odpisala zeby dorzucili cos tam (przy 3 zwierzakach zawsze sie cos znajdzie...) i jednak wyslali. no ale nie to nie, sklepow bo wyboru duzo, nie musze w tym zamawiac ... wink
                • eesti_2005 Re: organizator akcji 05.12.12, 11:30
                  A to byłam w tym sklepie i widziałam na stronie głównej informację (nadal jest www.tygryszoo.pl/ ). Ja zamówiłam w Amido, bo tam nie było info o minimalnej wartości zamówienia i naliczyło mi przesyłkę 0zł przy zamówieniu za 12zł. Tylko nadal nie wysłali...
                  Tak samo jak w outlecie Dr Irena Eris i KrainaHerbaty.pl.
                  • djulliet Re: znak.com.pl błyskawiczna dostawa 05.12.12, 21:23
                    Dzisiaj dostałam zamówione książki. Także bardzo polecam.
                    Z Biomanii i Apteki Volfarm mam informację że przesyłki wyszły dzisiaj
                    • agni71 Re: ja też chwale za szybka dostawę 05.12.12, 21:38
                      Z Presto skarpety narciarskie dla męża dostałam na drugi dzień, czyli wczoraj.

szkla.com - dzisiaj przyszla paczka, Pocztą Polską, raniutko smile Jeden gratis był nie taki, jak powinien (soczewka o złej wartości dioptrii) - szybko odpisali mi na maila, ze wysyłają drugą)

kuzniazdrowia - dzisiaj ok. południa, tez PP. Miła niespodzianka, bo zamawialam krem, a dostałam opakowanie promocyjne z dołączonym mini płynem micelarnym (akurat potrzebuje kupić, więc próbka bardzo się przyda smile

megamarket - drobne agd kurierem dzisiaj dostarczone po południu.

czekam jeszcze na zamówienia z tea&tea oraz z Farmy Eko
    • ktopytanie Mniam mniam 06.12.12, 12:19
      Czy ktoś dostał przesyłkę z tego sklepu?? Robiłam zamówienie 3 grudnia, nie dostałam potwierdzenia przyjęcia zamówienia. Napisałam @ cisza, nikt nie odpisuje, próbowałm się dodzwonić, cały czas zgłasza się poczta głosowa.
      Całe szczęście zamówiłam za pobraniem, ale wolałabym wiedzieć czy dostanę zamówienie czy mam szuakć innego sklepu. Czas nagli bo zamówione rzeczy miały być prezentem gwiazdkowym.
      • nyami.nyami Re: Mniam mniam 06.12.12, 12:43
        Od razu 3.12 dostałam potwierdzenie nadania przesyłki. Płaciłam on-line, opcja wysyłki: poczta.
        • afroddytta Re: Mniam mniam 06.12.12, 12:47
          Ja identycznie, od razu przelew DotPay, wysyłka pocztą polską i nie dostałam żadnego info. Na moim koncie nadal jest Status zamówienia: wpłata oczekuje na zaksięgowanie.
          Też mam rzeczy na prezenty i ogólnie chciałabym wiedzieć czy to się realizuje czy nie?
        • ktopytanie Re: Mniam mniam 06.12.12, 12:48
          a paczkę już masz w domu???
      • aleksandra1977 Re: Mniam mniam 11.12.12, 00:06
        ktopytanie napisała:

> Czy ktoś dostał przesyłkę z tego sklepu?? Robiłam zamówienie 3 grudnia, nie dos
        > tałam potwierdzenia przyjęcia zamówienia. Napisałam @ cisza, nikt nie odpisuje,
        > próbowałm się dodzwonić, cały czas zgłasza się poczta głosowa.

Sklep Mniammniam.pl i Aledobre.pl to jedna i ta sama firma z Radzymina.
        Z tym pierwszym nie mam doswiadczen, za to drugi realizuje zamowienia bez problemu i zawsze bardzo szybko. Moze sprobuj sie skontaktowac poprzez mail do aledobre.pl, czyli sklep@aledobre.pl, moze tam szybciej ktos zareaguje?
    • afroddytta Mniammniam-ale się wkurzyłam! 10.12.12, 22:34
      Właśnie dostałam maila z Mniammniam.pl (pierwszego w sprawie złożonego zamówienia) i w treści, że zamówienie anulowane, bo w ciągu 7 dni nie odnotowano płatności za zamówienie. Tylko że 3 grudnia zaraz po zamówieniu przez internet dokonałam płatności z mBanku na podane dane wraz z tytułem zamówienia. Już im odpisałam, wysłałam skan i co teraz, jeśli chcą przyoszczędzić i anulować zamówienia z DDD to przecież i tak kasę już wpłaconą muszą mi oddać. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, co robić, czekać?
      • 19rosa Re: Mniammniam-ale się wkurzyłam! 11.12.12, 11:47
        u mnie to samo, anulowali zamówienie bo brak płatności w ciągu 7 dni. Porażka na całej linii. Poza jednym sklepem wszystkie inne zakupy w ramach tej akcji to same problemy. Kilka sklepów dzięki takiej polityce właśnie straciło potencjalnego kupującego.
        • afroddytta Re: Mniammniam-ale się wkurzyłam! 11.12.12, 14:51
          Ja dziś dostałam maila, ze wpłata się znalazła i wysyłają towar, ogólnie ok, ale jednak przed następnymi zakupami zastanowię się dwa razy. Dlatego już wolę zakupy przez allegro, są maile z allegro, przynajmniej wszystko wiadomo, a nie przez tydzień człowiek się zastanawia.
    • agni71 Re: Tea&tea 11.12.12, 15:03
      niestety, mam mały problem z tym sklepem. Zamawialam 3 paczki herbaty, w tym dwie takie same i sklep sie pogubił, bo wysłali mi tylko dwie paczki herbat i nie mogę sie doczekac na dosłanie brakującej sad Ktos jeszcze zamawiał w tym sklepie? Solidni są, czy raczej sie już nie doczekam?
      • sussana Re: Tea&tea 23.04.13, 12:19
        A zgłosiłaś im pomyłkę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka