Dodaj do ulubionych

Spodnie dresowe Lindex

18.11.12, 11:46
W lindexie mają teraz przesyłkę za darmo. Pomyślałam sobie, ze skoro Kappahlowe spodnie nam się ostatnio "zepsuły" to moze bym spróbowała z Lindexem. Ale modeli na stronie masa, a ja na szczuaka potrzebuję (chłopca 4 lata). Możecie polecić któryś sprawdzony model?
Obserwuj wątek
    • mieeke Re: Spodnie dresowe Lindex 18.11.12, 11:53
      Moj synek, szczuplak ma spodnie dresowe Lindex (z 2 ręki) są rewelacyjne.
      • krasulas Re: Spodnie dresowe Lindex 18.11.12, 14:30
        My mamy kilka par i każda różna:
        - model z gwiazdkami/łatami na kolanach - genialny, bo trwały! ale na www nie widzę...i w sklepach również brak
        - fason joggersów jak Muminkowa kolekcja www.lindex.com/pl/kids/boy-1-7-years/jeans-trousers/6860193/Joggers/?styleId=32533218 kapitalny...tylko my mamy czerwone, popielate w kilku wersjach...typowe dla szczuplaka...

Nie używamy joggersów za 39zł w ofercie 3za2 w różnych kolorach, bo każdą parę spodni z Lindexu jaką mój 4latek posiada ma z wyprzedaży (a jeszcze nie trafiłam na wspomniane joggersy wystawione z niższą ceną).
        Genialne są ich golfy bawełniane!
        Tylko akt. kolekcja chyba turkusowo-popielata...
        Ja 2 tyg. temu kupiłam na % ubiegłoroczną ofertę, gdzie jedna sztuka kosztowała w promocji 9,90zł (no i ładniejsze kolory!)
        Generalnie polecamsmile
        • eedytkaa Re: Spodnie dresowe Lindex 18.11.12, 21:59
          ja polecam welurowe dresy chyba coś takiego:
          www.lindex.com/pl/6822623/?styleId=28376945
          • i_love_strawberry Re: Spodnie dresowe Lindex 19.11.12, 17:03
            Welurowych dla chłopaków nie lubimy wink ale zamówiłam 3 rodzaje bawełnianych. Bedziemy testowac smile
            • i_love_strawberry Re: Spodnie dresowe Lindex 26.11.12, 16:31
              Przyszło zamówienie. Ubranka są świetne. Będziemy polować na następne promocje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka