slonko1335 20.11.12, 20:11 Chodzi mi po głowie, że kilka osób toto kupowało. Warto? Szukam czegoś dla ośmiolatki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder0610 Re: Konsola My Life 20.11.12, 20:37 Moja córka ma, lubi ją. Mimo, że nie ma języka polskiego - - kupowaliśmy we Włoszech, myślę, że to fajna zabawka. Co prawda jak zobaczyłam cenę w Empiku - chyba poszaleli. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Konsola My Life 20.11.12, 21:28 Potwierdza się jedynie fakt, że każde dziecko jest inne i lubi coś innego. Moje dziewczyny 6- i 9 latka dostały je w zeszłym roku na gwiazdkę i jakoś bez szału. Początkowo trochę się bawiły, ale wolą zwykłe konsole przenośne z grami niż My life. Może dlatego, że nie mamy dodatkowych kart, które zwiększają możliwości samej konsoli. A karty raczej trudno dostępne, przynajmniej w sklepach stacjonarnych nie widziałam - raz w empiku, ale też powiedziano mi, że to tylko okazjonalnie przed gwiazdką, nie mają ich w stałej sprzedaży. A konsole kupiłam w netto za 50 zł jedną (pisałam o tym w zeszłym roku), kiedy ceny w innych sklepach były raczej bardzo wysokie, więc nie żal mi tak bardzo tych wydanych pieniędzy. Acha... no i jeszcze baterie. Szybko się wyczerpują. Mam wrażenie, że w tej konsoli szczególnie szybko. W końcu zaczęliśmy używać akumulatorków, chociaż w instrukcji doczytałam, żeby ich nie używać, no ale inaczej to bankructwo z powodu samych baterii... Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek Re: Konsola My Life 20.11.12, 22:37 fajne ale to nawet nie kwestia baterii tylko gry i co chwila sie psula, wymienilismy 2, na 3 zabraklo cierpliwosci, kupilismy inna w lidlu i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Konsola My Life 20.11.12, 23:03 gdzies widzialam te karty... glowy nie dam, ale na 95% to bylo w rossmannie Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Konsola My Life 20.11.12, 22:43 Daruję sobie w takim razie. Są w promocji w Rossmannie za 69zeta, karty dodatkowe są za jakieś śmieszne pieniądze 6,80 bodajże... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Konsola My Life 20.11.12, 23:46 Właśnie córka ostatnio wypatrzyła w jakimś czasopiśmie dziewczęcym, że w Rossmannie będą karty my life, ale ich tam w poniedziałek nie widziałam. Zajrzę jeszcze i jeśli będą kupię kilka, skoro takie tanie. Może konsola wróci na jakiś czas do łask Odpowiedz Link Zgłoś
angulina Re: Konsola My Life 04.12.12, 10:35 A jak jest z tymi kluczami, one są jednorazowe? Córka przez pomyłkę włożyła jeden do konsoli koleżanki, czy to oznacza że jego zawartość przepadła? Tzn ofiarowała go koleżance Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Konsola My Life 21.11.12, 09:15 A moja 6 latka dostała w zeszłym roku(płaciłam 150zł)na początku był szał,później cisza,a w tym roku nie rozstaje się z nią.Młoda jeszcze nie czyta ,więc prosi mnie o pomoc(tylko czasami,bo sama do wszystkiego doszła).* latka super sobie poradzi i może ją zając na długo taka konsola.U nas ma jeszcze sąsiadka,więc ponazywały się swoimi imionami i wymieniają ciuchami,przesyłają sobie wiadomości. Ja polecam.Nam się ne psuje i wcale nie musimy czesto ładować. Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Konsola My Life 21.11.12, 09:56 Nasza wloska tez działa bez zarzutu. Baterie wymieniliśmy po ok 2 miesiącach - intensywnego używania. Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: Konsola My Life 04.12.12, 10:50 Mamy, bez zachwytów. Mimo porad/instrukcji utknęliśmy u lekarza i wyjść stamtąd nie możemy.. droga zabawka rzucona w kąt. Ja żałuje ze wydałam an to kasę Odpowiedz Link Zgłoś