Dodaj do ulubionych

wyprzedaż w C&A

12.12.12, 08:55
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/481542_532700593414707_92063782_n.jpg
kto jeszcze nie ma dosyć? wink
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 09:02
      hahah zapytaj lepiej kto jeszcze chce zostać pod własnym dachem z tym samym mężembig_grin
      A tak poważnie to ja nie szalałam strasznie na poprzedniej wyprzedaży,a teraz mamkilka upatrzonych rzeczy,więc może zdążę się na coś załapaćsmile
      • emily.1 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 09:20
        Ja bym jeszcze chłopięce spodnie kupiła bo mi się spodobaływink Mam nadzieję ze jednak nie będa w fantastycznych cenach i uniknę tym sposobem rozwoduwink
        • malinkowa81 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 09:34
          Ja właściwie wczoraj znowu zamawiałam, ale chętnie bym jeszcze kilka upatrzonych rzeczy kupiła w obniżonych cenach. smile Trzeba będzie wziąć coś dla męża, żeby go obłaskawić. wink hehehe
          Ciekawe co de facto będzie, bo w ogłoszeniu jest mowa o "wybranych" produktach. Hmmm
          • kara_gitara Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 10:08
            ja też wczoraj złożyłam kolejne zamówienie... to nałóg, obawiam się
    • natalek79 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 10:08
      czekam na kolejna przesyłkę z C&A, ale zapewne jak się wybiorę w okolice centrum handlowego, to nie odmówię sobie zajrzenia wink W sumie szał wyprzedaży dopiero się zaczyna, a ja już jakbym trochę z torbami poszła wink Liczę, że mąż ogarnie i na zimę mnie pod most nie wyprawi, bo kto mu będzie gotował, hihi...Procentuje siedzenie w domu, bo jak człowiek chodzi do pracy, to nie ma tak czasu na tyle zakupów...
      • aniuta65 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 10:27
        Oj , już i siedzenie w domu tak nie procentuje odkąd są sklepy internetowe. Znam to z własnego doświadczenia . Promocje w C@A strasznie wciągają niestety ...
    • salma75 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 11:20
      Mam kilka rzeczy absolutnie niezbędnych do kupienia, czekam na przecenę suspicious.
      • anda01 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 12:00
        Dobre nowiny wink Mąż średnio zadowolony ale jak kupilam mu dwie pary jeansów za zawrotną sume 28 zł to zmiękł troszkę .Kilka rzeczy chciałabym nabyć,będę polować od rana smile
        • salma75 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 12:23
          U mnie też chłopina zmiękł jak przyszły 2 pary spodni dla niego, softshell i sweter wink.
        • lindx Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 12:54
          Ja tam nigdy nie widzę żadnych przecen na C&A. Jak wchodze to wszystko w normalnych cenach.
          • topcia27 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 13:29
            Kobitki, a wiecie już kiedy startuje -70%??? Na stronce nic nie piszesad
            • topcia27 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 13:31
              ha ha.....dopiero jak napisałam to mi sie otworzył baner z pierwszego postasmile)))))) cofam pytsmile
          • s_mag_s Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 14:10
            Oj słabo się staraszwink o czym może świadczyć choćby zawrotna ilość wpisów w poprzednim wątku wyprzedażowym c&a , tu nawet jak nie ma wyprzedaży, to kupujemy w cenach wyprzedażowych.
            • anda01 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 14:12
              s_mag_s napisała:

> Oj słabo się staraszwink o czym może świadczyć choćby zawrotna ilość wpisów w pop
              > rzednim wątku wyprzedażowym c&a , tu nawet jak nie ma wyprzedaży, to kupujemy w
              > cenach wyprzedażowych.

Hehe dokłądnie tak jest!! Gdybym z taką częstotliwością zamawiała ciuchy w cenach regularnych to bym już dawno z torbami poszłą wink)
              • stokrootka1 Czy przesyłka przy płatności kartą zawsze gratis? 12.12.12, 15:06
                Czy tak było tylko czasowo? Jakoś nie mogę znaleźć info na ten temat na ich stronie.
                • s_mag_s Re: Czy przesyłka przy płatności kartą zawsze 12.12.12, 18:29
                  Jak na razie 'zawsze', bo nadal funkcjonuje, a nigdzie nie ma informacji, że to ograniczone w czasie.
              • lindx Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 18:45
                No właśnie nie wiem jak Wy to robicie, ze kupujecie i szukacie rzeczy w tych niskich cenach smile. Byla dzisiaj w stacjonarnym C&A kupiłam spodnie dla córki, dla syna z autami i dla siebie 2 bluzki.
    • kasiakos Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 17:50
      w Galerii Dominikańskiej -Wrocław, wyprzedaż ruszyła wczoraj wieczorem,
      rzeczywiście na niektóre pozycje -50%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka