malinkowa81 12.12.12, 08:55 kto jeszcze nie ma dosyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_amelii Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 09:02 hahah zapytaj lepiej kto jeszcze chce zostać pod własnym dachem z tym samym mężem A tak poważnie to ja nie szalałam strasznie na poprzedniej wyprzedaży,a teraz mamkilka upatrzonych rzeczy,więc może zdążę się na coś załapać Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 09:20 Ja bym jeszcze chłopięce spodnie kupiła bo mi się spodobały Mam nadzieję ze jednak nie będa w fantastycznych cenach i uniknę tym sposobem rozwodu Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 09:34 Ja właściwie wczoraj znowu zamawiałam, ale chętnie bym jeszcze kilka upatrzonych rzeczy kupiła w obniżonych cenach. Trzeba będzie wziąć coś dla męża, żeby go obłaskawić. hehehe Ciekawe co de facto będzie, bo w ogłoszeniu jest mowa o "wybranych" produktach. Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 10:08 ja też wczoraj złożyłam kolejne zamówienie... to nałóg, obawiam się Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 10:08 czekam na kolejna przesyłkę z C&A, ale zapewne jak się wybiorę w okolice centrum handlowego, to nie odmówię sobie zajrzenia W sumie szał wyprzedaży dopiero się zaczyna, a ja już jakbym trochę z torbami poszła Liczę, że mąż ogarnie i na zimę mnie pod most nie wyprawi, bo kto mu będzie gotował, hihi...Procentuje siedzenie w domu, bo jak człowiek chodzi do pracy, to nie ma tak czasu na tyle zakupów... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta65 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 10:27 Oj , już i siedzenie w domu tak nie procentuje odkąd są sklepy internetowe. Znam to z własnego doświadczenia . Promocje w C@A strasznie wciągają niestety ... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 11:20 Mam kilka rzeczy absolutnie niezbędnych do kupienia, czekam na przecenę . Odpowiedz Link Zgłoś
anda01 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 12:00 Dobre nowiny Mąż średnio zadowolony ale jak kupilam mu dwie pary jeansów za zawrotną sume 28 zł to zmiękł troszkę .Kilka rzeczy chciałabym nabyć,będę polować od rana Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 12:23 U mnie też chłopina zmiękł jak przyszły 2 pary spodni dla niego, softshell i sweter . Odpowiedz Link Zgłoś
lindx Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 12:54 Ja tam nigdy nie widzę żadnych przecen na C&A. Jak wchodze to wszystko w normalnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
topcia27 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 13:29 Kobitki, a wiecie już kiedy startuje -70%??? Na stronce nic nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
topcia27 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 13:31 ha ha.....dopiero jak napisałam to mi sie otworzył baner z pierwszego posta)))))) cofam pyt Odpowiedz Link Zgłoś
s_mag_s Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 14:10 Oj słabo się starasz o czym może świadczyć choćby zawrotna ilość wpisów w poprzednim wątku wyprzedażowym c&a , tu nawet jak nie ma wyprzedaży, to kupujemy w cenach wyprzedażowych. Odpowiedz Link Zgłoś
anda01 Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 14:12 s_mag_s napisała: > Oj słabo się starasz o czym może świadczyć choćby zawrotna ilość wpisów w pop > rzednim wątku wyprzedażowym c&a , tu nawet jak nie ma wyprzedaży, to kupujemy w > cenach wyprzedażowych. Hehe dokłądnie tak jest!! Gdybym z taką częstotliwością zamawiała ciuchy w cenach regularnych to bym już dawno z torbami poszłą ) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Czy przesyłka przy płatności kartą zawsze gratis? 12.12.12, 15:06 Czy tak było tylko czasowo? Jakoś nie mogę znaleźć info na ten temat na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
s_mag_s Re: Czy przesyłka przy płatności kartą zawsze 12.12.12, 18:29 Jak na razie 'zawsze', bo nadal funkcjonuje, a nigdzie nie ma informacji, że to ograniczone w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
lindx Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 18:45 No właśnie nie wiem jak Wy to robicie, ze kupujecie i szukacie rzeczy w tych niskich cenach . Byla dzisiaj w stacjonarnym C&A kupiłam spodnie dla córki, dla syna z autami i dla siebie 2 bluzki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakos Re: wyprzedaż w C&A 12.12.12, 17:50 w Galerii Dominikańskiej -Wrocław, wyprzedaż ruszyła wczoraj wieczorem, rzeczywiście na niektóre pozycje -50% Odpowiedz Link Zgłoś