Dodaj do ulubionych

Tchibo_koniec rabatów

18.12.12, 15:04
w ssystemie wprowadzono zmiany i nie ma możliwości łączenia rabatów, pojawia się komunikat, że rabaty dostępne zostaną uznane i właśnie nie ma już możliwości łączenia wszystkich kodów .
Zatem koniec , komu się udało a komu nie ten już tanio nie kupi
Obserwuj wątek
    • nauta_ Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:16
      Spróbowałam, wchodzi payback12, visa12, visa15. Inne nie wchodzą, za to pokazuje się komunikat "Nie wszystkie rabaty/bony można z sobą łączyć. Rabaty/bony przysługujące dla produktów znajdujących się aktualnie w koszyku zostaną w nim wyświetlone".
      Konfiguracji PAYBACK12, VISA12, VISA15 nie sprawdzałam. Wiadomo jednak, że wszystkie na raz już nie wchodzą.
    • lucyjkama Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:18
      Ufff mi się udało zrobić super zakupy za śmieszną kasę. Czekam na 4 paczki, dwie mają być dziś bo mam komunikat "w doręczeniu" wink
      • olinkaokraglinkamama Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:25
        Ciekawe kto tam za to beknie. To ewidentnie czyjaś wina....
        KOcham To forum
        W sumie ostatniego zamówienia nie zrealizowałam ale sie obkupiłamsmile
        • iberka Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:28
          no niestety też odnoszę wrażenie, że komuś nie spodobała się nasza radość.
          Obym dostała co zamówiłam, ehhhh uncertain
          • anick5791 Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:34
            No właśnie... Dajcie znać, kiedy fizycznie coś do Was dotrze, dobrze? Bo faktycznie, jak zauważono w wątku o kombinezonach, to śledzenie jest dziwne: "Dane przetransmitowane, przesylka jeszcze nie przekazana" co to właściwie znaczy?
            • mamanatalki87 Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:40
              anick5791 napisała:

> No właśnie... Dajcie znać, kiedy fizycznie coś do Was dotrze, dobrze? Bo faktyc
              > znie, jak zauważono w wątku o kombinezonach, to śledzenie jest dziwne: "Dane pr
              > zetransmitowane, przesylka jeszcze nie przekazana" co to właściwie znaczy?

U mnie tak pisało przy 3 zamówieniach od 13 .12 a dziś wszytskie 3 doręczył kurier ( za pobraniem )
              • anick5791 Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:42
                mamanatalki87 napisała:

> anick5791 napisała:
                >
                > > No właśnie... Dajcie znać, kiedy fizycznie coś do Was dotrze, dobrze? Bo
                > faktyc
                > > znie, jak zauważono w wątku o kombinezonach, to śledzenie jest dziwne: "D
                > ane pr
                > > zetransmitowane, przesylka jeszcze nie przekazana" co to właściwie znaczy
                > ?
                >
                > U mnie tak pisało przy 3 zamówieniach od 13 .12 a dziś wszytskie 3 doręczył k
                > urier ( za pobraniem )

Dziękuję smile
              • marta2202 Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 17:05
                Pisze o przetransmitowaniu bo jakby dane o przesyłkach idą szybciej niż paczki i oni jakoś je zbierają z kilku dni. Tak było u mnie wczoraj przyszły paczki z 12 i 13 i 14 grudnia.
            • lucyjkama Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 18:14
              Przyszły 2 paczki smile Jeszcze czekam na 2.
    • ju_mi Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:34
      I dobrze, bo poszłabym z torbami big_grin

Moim zdaniem to było celowe działanie wink Przecież niemożliwe żeby się dopiero teraz połapali. Kurier, który dziś przywiózł piątkowe zamówienie, mówił, że jeszcze nigdy tylu paczek z Tchibo nie miał wink Obrót zrobili piękny smile
      • anick5791 Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:43
        To fajnie - w takim razie tylko czekam na "mojego" kuriera. Może też dziś dojedzie... wink
        • antyka Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 15:48
          Mi tez sie udalo smile
          W zyciu tyle nie kupilam.
          Dzieki dziewczyny!
    • cyprysiowa Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 16:23
      No i juz sie nie da.. a było tak piekniesmilesmile
      wielkie dzieki za inform ze zmianami poczty , kody, itp kazda ma swoj mały udział......

Wiecie tak sobie mysle ze skoro juz tak sie nie da.... to jednak trzeba miedzy soba sie "radzic sobie dalej" i niech kazda napisze co brala i jaki rozmiar (zwłąszcza kurtki meskie/damskie) , to w razie złego trafienie nie bedziemy odsyłac do tchibo, ani oddawac w sklepach bo juz za taka "dobra cene" innego rozmiaru nie dostaniemy bedziemy po prosty sie wymieniac, moze akurat ktoras skorzysta

to juz pisze w razie "W "
      ..........
      kurtka puchowa kobieta roz. 38 i 40
    • makoc Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 16:35
      uff, udało mi sie zamówic kombinezony z nowej kolekcji chlopiece (te po 179), wyszły po 76 zł. Chwile pozniej chcialam domówić kalosze i inne, ale juz kody nie wchodzily. Dosłownie w ostatniej chwili złożyłam zamowienie na kombinezony, syn nie bedzie musial chodzic w różowym wink
      no chyba że nie zrealizują...
    • dixi Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 17:06
      a ja za poźno tu weszłam i nie zdążyłam zrobić zamówienia, w koszyku z trzystu paru zł zrobiło się nagle ponad 700 sad
      jakby komuś nie pasowały rzeczy chłopięce na 122/128 to ja chętnie odkupię, szczególnie spodnie dzinsowe ciepłochronne które już zreszta wyprzedali;
      i kurtka męska snowbord za 399 rozm. L;
      • cyprysiowa Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 17:13
        kurtke meska snowboard xl to ja chetnie przyjme... bo jak poprzedniczka juz nie zdazyłam zamowic a jeszcze w południe była za 131 u mnie w koszuku
        • sylki Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 17:49
          Też się ociągałam i nie zamówiłam paru rzeczy wink
          trudno będzie więcej kasy w portfelu big_grin
          • tosieuda Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 19:48
            "Kurier, który dziś przywiózł piątkowe zamówienie, mówił, że jeszcze nigdy tylu paczek z Tchibo nie miał Obrót zrobili piękny."

To ta moc oddziaływania kampanii reklamowej w TV big_grin
            • sylki Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 21:09
              hahahahaha, dobre big_grin
    • pumeczka Re: Tchibo_koniec rabatów 18.12.12, 20:10
      dziś po 14-stej złożyłam kolejne zamówienie,
      myślę sobie, już nie będę czekała dłużej na większe upusty na tym sławnym kombinezonie, bo może jutro już kodów nie będzie system przyjmował, no i masz wykrakałam ...
      wink
      a człowiek, może jeszcze by coś jutro sobie upatrzył ...

a tak serio , to dziękuję Wam za łamanie kodów smile i dzielenie się tymi informacjami
      po nowym roku, zakasuję rękawy i biorę się w końcu za zorganizowanie wielgachnej szafy garderobianej na przechowywanie zapasów z promocji wink

• marta2202 błąd w nazwie ulicy kurier zadzwoni? 18.12.12, 20:14
        Kurcze właśnie zauważyłam ze zamiast ulicy Kościuszki napisałam Koeśiuszki numer sie zgadza telefon też i teraz nie wiem czy wogóle przyjdzie moje zamówienie, czy moze kurier zadzwoni po numerze telefonu?
        Poradźćcie co zrobić???
        • 19rosa Re: błąd w nazwie ulicy kurier zadzwoni? 18.12.12, 20:57
          obserwuj status zamówienia i zadzwoń do swojego oddziału ja będzie dzień dostawy, zmienią naklejkę i paczka bez problemu dotrze
          a może trafi się jakiś rozgarnięty kurier to i na tak zmieniony adres dostarczy wink
          • sylki Re: błąd w nazwie ulicy kurier zadzwoni? 18.12.12, 21:10
            Gls ma świetną infolinie, dają numer do kuriera smile
        • ju_mi Re: błąd w nazwie ulicy kurier zadzwoni? 18.12.12, 21:16
          Spokojnie, na pewno się kapnie, że jest błąd w ulicy. Pza tym oni teraz dzwonią rano, bo mają taki nawał przesyłek, że im się nie chce jeździć i tracić czasu tylko po to żeby nie zastać nikogo w domu. Ja dzisiaj miałam błąd w numerze mieszkania (zamiast 28 było 8), a pan też miał paczkę do męża (z innej firmy niż Tchibo wink ) i zajarzył, że na mojej paczce jest błąd smile
          • sylki Re: błąd w nazwie ulicy kurier zadzwoni? 18.12.12, 21:37
            do mnie nie dzwonił wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka