Dodaj do ulubionych

Kappahl sms na 20% na obnizke.

27.12.12, 11:14
Rozpoczynamy obniżkę w KappAhl! Tylko dla czlonkow klubu 20% dodatkowej znizki na obnizke do 31.12.2012. Pokaż karte&sms. Zapraszamy!
Nadawca KappAhl
moze komus sie przyda
Obserwuj wątek
    • babsee Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 11:29
      No wlasnie sie zastanawiam czy warto jechac czy czekac na 30% lub wiecej.Moze ktos sie wybiera we Wroclawiu?
      • nauta_ Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 11:33
        mogę ja się wybrać, ale co Ci to da?smile
        • leneczkaz Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 11:51
          Ciekawe co jest na obniżce, bo ostatnio maaaaaaaarnie, oj maaaaarnie.
        • babsee Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 12:20
          smilewiesz, z dwojką dzieci musialabym jechac bo nie mam z kim zostawic.Wiec wiedzialabym czy warto chociaz jechac .
          • nauta_ Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 12:34
            babsee, ja mogę zajść, pracuje obok galerii arkady, nie ma problemu, ale nic o Tobie nie wiem, co Ci się podoba, czego szukasz, za jakie pieniądze. Troche niewykonalne mi się to wydaje, bo co jednemu się podoba, drugi wyśmieje.
            • babsee Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 13:31
              smileDzieki za chęci.
              Moze jakos jutro podjade,namiętnie tam kupuję koszulki z krotkim i z dlugim dla dzieciakow.Corka wlasnie juz mi wyrosła...bo 134 cm ale synus chociaz.uwielbiam te koszulki-to chyba ostatnie na rynku, ktore sie nie spierają, nie tracą fasonu,szyte sa prosto i mają superowe kolory.
              Po ostatnich zakupach w C&A, kiedy z 6 koszulek ani jedna (!!!)nie pozostala prosta, powiedzialam sobie, ze koszulki tylko w Cubusie i Kappahlu.
              • nauta_ Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 13:34
                popatrzę na koszulki dla dzieci. 134 i jaki jeszcze rozmiar?
                • babsee Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 14:13
                  98-104-chlopak.
                  • nauta_ Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 28.12.12, 07:49
                    Hej, byłam wczoraj. Tak jak piszą inni. Bryndza, wielka bryndza.
                    Nic ciekawego nie widziałam, mało jest rzeczy na wyprzedaży. Jedynie zwróciłam uwagę na piżamki, ale nie patrzyłam po ile bo nie chciałaśsmile
                    • babsee Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 28.12.12, 08:48
                      Dzieki Nauta smileto nie jade.
    • mama_amelii Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 12:29
      hehe ja jadę jutro z 3 dzieci i w zaawansowanej ciąży i nie widze problemusmile
      W każdym razie do Kapphala się nie wybieram,bo nic ciekawego nie widziałam(wcześniej jak był jakiś wybór to kupiłam 3 bluzeczki na lato po 10-15zł,kombinezony letnie).Interesują mnie inne sklepy w Galerii.
      • leneczkaz Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 14:52
        > hehe ja jadę jutro z 3 dzieci i w zaawansowanej ciąży

;> ..

To czekam na Twoją relację, bo ja z 2-ką i bez ciąży i jakoś tego nie widzę..
        Zarę kupię on-line, hm już był.. co jeszcze u nas zostaje? Wójcik? tongue_out Re? Nie mój klimat. Więc wstaw proszę swą spuchniętą stopę i looknij na Kappahl (wiesz jakie dzieci mam tongue_out). Z góry dziękuję smile
      • mama_amelii leneczkaz 27.12.12, 19:40
        Ja jadę do Alfy i wszystkie interesujące mnie sklepy są obok siebie.Chcę zajrzeć głównie do Zary,H&M i C&A(ostatnio skorzystałam z 50% zniżki,plus 15 % karty visa,więc obkupiłam męża i siebie ciążowo za śmieszne pieniądze w necie).Moje córki sa obkupione,ale teraz czyham na coś dla syna,bo to pierwszy chłopak w rodzinie i nie mam nic w spadkusmileNo i moja 11 letnia siostrzenica chce wydać pieniądze,które otrzymała od Mikołaja.Także 11 latka z jednego boku,6 latka z drugiego, w środku moja 2 latka w spacerówce,którą zawsze mam w bagażniku,no i ja tocząca się za wózkiembig_grin.Damy RADĘ,NIE PIERWSZY RAZsmile
        Zajrze do Kapphala i dam Ci znać(,może jakas piżamka się trafi,a lubię ich piżamkismile)
        A wójcik od dzisiaj ma 50%,dostałam w mailu.
        • leneczkaz Re: leneczkaz 28.12.12, 07:42
          1. Gratuluję synka!! smile
          2. Pomnik Ci za te wyprawy. Ja jak już jestem w galerii to i z 2-ką mogę chodzić.
          Ale ich ubrać, spakować, potem włożyć i wyjąć wózek, rozbierać .. już mi się odechciewa tongue_out

Więc czekam na info.
          • mama_amelii Re: leneczkaz 28.12.12, 13:58
            TaK JAK MYŚLAŁAM NIC CIEKAWEGO,A CENY NADAL WYSOKIE.Leginsy jakieś pstrokate po 30zł,bluzeczki tez pstrokate,spódniczki,spodnie,wszystko po 30zł.Nie sądzę,żeby coś ci przypadło do gustu z marnej wyprzedaży.Fajne są spodnie rurki kolorowe.Niestety moja siostrzenica utonęła w nich,ale cóż się dziwić jak waży 25 kg w wieku 11 lat(moja 6 latka waży więcej).
            Wyszłyśmy z pustymi torbami.Jedynie co kupiłyśmy to po 2 bluzeczki w Zarze.
            • leneczkaz Re: leneczkaz 28.12.12, 15:35
              No i tak właśnie myślałam.. Te neonowe widziałam już wcześniej.. ze zniżką wychodzą naprawdę tanio. Makowi sieknę pomarańczowe tongue_out

A powiedz jeszcze.. Czy w Zarze naszej jest kolekcja 'studio' (2-14 chłopiec)?
              Nosz kurde wczoraj on- line tony towaru a dziś ... $#%$%^$^%&.
              A kredytową ma mąż i wczoraj nie mógł mi kupić a dziś pooopa indifferent

Anyway .. dziękuję za zwiad smile
              • mama_amelii Re: leneczkaz 29.12.12, 09:03
                Neonowe widziałam takie seledynowesmile

Nie jestem na 100% pewna,ale kolekcja studio jest w Zarze,ale chyba widziałam bo ceny rzucają się w oczy,czy raczej po oczachsmile
    • czarnulkaaa2 Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 20:03
      Ja dostałam smsa własnie w drodze do Manufaktury-mizerne 2 wieszaki z dziećmi, ciuchy, które wiszą już od dawna-totalna bryndza. Pytałam Pani, czy będą coś jeszcze metkować-nie będą...Gdyby ktoś wiedział jak w pozostałych sklepach w Łodzi, dajcie cynka smile
      • eweliska18 Re: Szczecin Kaskada 27.12.12, 20:29
        niestety przeceny marne - kurtki, bluzy, spodnie zimowe nie są przecenione, w sklepie nie wiedzą czy będą przecenione i kiedy sad
      • jotka_aa Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 27.12.12, 20:29
        W W-wie ( promenada i reduta) wisi parę koszulek na krótki rękaw: białe z samochodem z przodu, czarne z czaszką i w kolorowe szerokie pasy w rozmiarze od 128 w górę - dla chłopca. po rabacie 20% wychodzą po 16 zł. Dla dziewczynki sporo jegginsów czy jak to się tam pisze przecenione z 60 zł na 40 zł, po obniżce 20% wychodzą po 32 zł ..w wielu kolorach. - ja akurat te rzeczy wziełam, ale rzeczywiście sporo rzeczy jeszcze z poprzedniej obniżki.
    • monika78kr Kraków Bonarka i Kazimierz 28.12.12, 09:46
      Wisza te same smetne resztki co zawsze, plus spodnie rurki roz i zielone dla dziewczynek do 128cm (40 zl). Dla dzieci nic ciekawego.
    • majarzeszow Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 28.12.12, 09:52
      Nie ma po co. Bylam w home&you, wiec przy okazji zajarzalam do kappahl. ciuszki wyprzedazowe upchniete na 1 wieszaku, reszta dumnie prezentuje np. cene 49.90 za rajstopkowate legginsy smile
      kupilam bluzeczke z minnie (w pelnej cenie 49.90 nei byla warta) - przeceniona na 30 i jeszcze dostalam 20% za smsa. no i treginsy rozowe, ale slabo przecenione.
    • bluestarfish Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 28.12.12, 12:44
      Kupiłam wczoraj na dużych dziewczynkach bluzkę koszulową z paskiem w kratę turkusowo-czarno-białą za 32 (z 69.90) - Młoda mówi, że jak Frankie Stein smile), legginsy długie po 16 (z 34.90), różne kolory były, i 3-paki skarpetek po 11,20 (z 19.90), ale potwierdzam, że szału nie ma.
      Tak szczerze, to dla mnie KappAhl "skończył się" jakieś 2 lata temu - kiedyś to super wyprzedaże mieli (50/50), towaru masę było, a i te rzeczy jakieś fajniejsze mieli... Ale może to moja subiektywna opinia.
    • aniam123 Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 28.12.12, 14:35
      Dziewczyny a macie kodyy 20% lub 25% na regularne ceny?
      Własnie się zorientowałam, jadąc do sklepu, że ostatnie mam ważne do 24.12.
      Teraz się waham, kupić w regularnej cenie, czy poczekać.
    • onlylilly Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 28.12.12, 14:57
      U mnie tez mizernie tym razem, poczekam do prawdziwej wyprzedazy. Ja w tym roku 2 x super sie obkupilam na 50/50, pamietam ze towaru bylo mnostwo wtedy. A rzeczy sa super jakosciowe i sie super nosza, wiec warto.
    • beatazet Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 28.12.12, 22:46
      A jak dostać na telefon tego smsa ?? Dziś Pani zeskanowała mi kartę przy kasie ale zaplaciłam normalnie bo smsa nie miałam.
      • beatazet Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 28.12.12, 23:27
        Mam kartę ale nijak nie mogę się zalogować do Clubu. Co mam zrobić ?/ Może ona jest nieaktywna, ale napisane , że wystarczy odebrać w sklepie.
        • mama_amelii Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 29.12.12, 09:00
          Ja nie jestem zalogowana do Klubu.Ale smsa dostaję zazwyczaj zaraz po wyjściu ze sklepu i wydaniu jakiejś gotówkibig_grin
          W Smyku jest tak,żę dyktujesz pani kod i to wystarcza.Nie trzeba pokazywać skąd masz smsa.
          Nstp razem poproś kogoś o kod,niech ktoś ci wyśle(tutaj na forum dziewczyny nie raz sobie wysyłałay).Tylko nie wiem jak to działa w Kapphalu,bo tam zawsze pokazuję smsa.
          • syka7 Re: Kappahl sms na 20% na obnizke. 29.12.12, 14:09
            Ja najczęściej jak nie mam esa bezposrednio od nich to proszę kogoś o wysyłkę i wtedy ten nr zapisuje jako kappahl i wyswietla się im ze od nich dostałam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka