szmytka1 04.01.13, 17:19 Potrzebuję bardzo, a moze wiecie czy dają coś za zapisanie się do newslettera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magam21 Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 04.01.13, 18:37 Podaj mi adres mailowy to Ci prześlę Odpowiedz Link Zgłoś
nomika1000 Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 06.01.13, 16:16 Magam21 czy mogę prosić na: nomika23@wp.pl Potrzebuje kupić sobie buty, zawsze było by coś taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 04.01.13, 19:08 Wystarczy wejsc na ich strone, by sie dowiedziec, ze za samo zapisanie sie do newslettera jest 50zl Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 04.01.13, 19:17 magma, proszę an gazetowy dwellajna - ale co znaczy, że pewne marki są wyłączone, które? Poza tym 'nie dotyczy innych promocji" tzn., wyprzedaży, że przecen podczas ich innych akcji, np. obniżek weekendowych? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 04.01.13, 19:17 Magam21 a nie magma, przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 09.01.13, 15:39 dziewczyny... dysonuje któraś z Was zbędnym kodem....? ja mam owszem na 50zł za zapisanie się do n-a, ale nie dotyczy to produktów przecenionych Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 09.01.13, 20:48 To coś nowego, bo z miesiąc temu korzystałam z kodu i kupiłam 2 pary przecenionych właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 09.01.13, 21:44 ja próbowałam kodem od magam z newslettera i przecenione nie przeszły. Wyświetlił się komunikat, że nie mam produktów, których dotyczy kod, czy jakoś tak, w każdym razie spełniających warunki promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 10.01.13, 20:46 spryciarze Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Kod do Riccardo - LPC1334 11.01.13, 08:14 nie obejmuje rzeczy przecenionych też go posiadam! a buty na których mi zależy (TH) na wyprzedaży ponad 300zł kosztują ... buuuu no nic... będę musiała być "grzeczna" w Walentynki Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 16:44 Bomba! Nie dość, że w ciągu tygodnia moje wymarzone butki przecenili o kolejne 50zł to na dodatek wszedł bon!!!! 100zł w kieszeni JUPI Buty w cenie katalogowej 499zł (T.Hilfiger, model Lindsay, kolor Midnight). ps. Nie muszę czekać do 14lutego Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 18:55 LPC1334 - syka7 wcześniej pisała wynika z tego, że jest ten sam dla wszystkich nowych newsletterowców Ecco Siberia z różową nitką dziewczęce są po ok. 269zł, minus 50zł i gratis wysyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 19:14 Krasulas, pochwalisz się swoimi? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 19:43 www.riccardo.pl/ona/buty-damskie/czolenka/tommy-hilfiger-lindsay-1a-midnight widziałam "na żywo" - cudne! ponoć bardzo wygodne! ale nie mierzyłam idealnej rozmiarówki, bo w 37 ledwo weszłam (Zebra, cena ok. 335zł)... także ryzyk-fizyk z rozm.38! szukałam czegoś super w granacie a ja nieobcasowa więc.... muszą być wygodne i w nieco usportowionej wersji (bo inaczej nie wynoszę) docelowo zakupione komunijnie do posiadanych już kilku części garderoby a że ja marynistyczna nieco to będą pasowały do wielu rzeczy (dałam 219zł) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 20:01 Rzeczywiscie bardzo ładne I mam teraz zgryza przez Ciebie : granatowe zamszowe czy czarne ze skóry licowej (niestety 50 zł droższe ) Ale.. skoro widziałaś te zamszowe na żywo... czy zamsz jest ładny i się nie mechaci? Bo na tym zdjęciu jakos tak mnie do konca nie przekonuje. Ale z drugiej strony - mam czarną torebkę TH, własnie z takim czerwonym czyms z boku (jak tutaj z tyłu, na środku)... ech Powinnam miec zakaz wchodzenia na to forum, bo przez Was z torbami męża puszczę Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 20:02 krasulas napisała: > > ale nie mierzyłam idealnej rozmiarówki, bo w 37 ledwo weszłam (Zebra, cena ok. > 335zł)... także ryzyk-fizyk z rozm.38! > rozumiem, że normalnie nosisz 37? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 20:15 właśnie nie niestety... najlepsze jest 37,5 i np. Ryłkowe jest idealne... z Venezi noszę i 37 i 38... mam sporo Crocsowych modeli i najczęściej dobre jest W7 - czyli małe 38, ale też pasuje czasami W6... loteria muszę mierzyć, a... tu spore ryzyko... bardzo ładne są też stalowe! "ciemno-mysie" Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 20:21 hmmm... ja nosze 39, wiec nie wiem: brac 39 czy raczej 40? o matko! Trzeba mnie wziac na odwyk! ale ładny ten zamsz jest? 5 dyszek piechotą nie chodzi... jakby co, będzie na Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 21:46 poczekaj aż ja dostanę! powiem Ci co i jak - czy to duże 38! nie masz salonu Zebry w swoich okolicach? Oni mają ten model w ofercie! czarny matowy też fajny! ja za licowymi nie przepadam... choć planowałam zakup Venezi (ale w akt. ofercie brak niebieskiego/granatu, a w outlecie mega obcasy, kliny i otwarte palce) Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: U d a ł o s i ę :-) 17.01.13, 22:01 zebry nie mam, mam riccardo ale... mam też chore dzieci (i na dodatek męża) w domu Czekam zatem na sprawozdanie Te granatowe są mniej zobowiązujące - i to lubię.. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Krasulas, doszly? 22.01.13, 00:12 I jak Twoje buty? Masz je? Ja dzis mierzylam i... zonk! 39 za duze (sporo), 38 ciut za male ((( (mierzylam granatowe i szare zamszowe) Polowek w riccardo brak (( A sliczne sa.... I wysokosc obcasa optymalna Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Krasulas, doszly? 22.01.13, 07:23 aż drżę dzisiaj mają dojść... zobaczymy jak z rozmiarówką u mnie - bo ja mam małe 38, albo spore 37.... loteria! a z tego modelu mierzyłam tylko 37! Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Krasulas, doszly? 22.01.13, 23:04 no i jak???? pisz, bo jestem ciekawa bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
pe-likanek Re: U d a ł o s i ę :-) 22.01.13, 09:34 Dziewczyny, tez mam ten kod ale po wprowadzeniu pojawia się komunikat, ze ten kod nie obejmuje rzeczy przecenionych. A po waszych postach wnioskuje, ze udało się jednak zamówić używając kod. Wprowadzałyście kod LPC1334, czy może posiadacie jeszcze jakiś i możecie się podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: U d a ł o s i ę :-) 22.01.13, 09:51 kod mam ten sam też miałam problem z realizacją próbuj co jakiś czas ja po kilku dniach ponownie wklepałam kod i poszło + cenę obniżyli o kolejne 20%. także u mnie wyjściowa cena za buty wynosiła chyba 269zł - 50zł = 219zł dostałam kolejny niby-kupon na 50zł i też nie obniża ceny rzeczy przecenionych (wczoraj spr. i teraz również) loteria? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas dostałam:-) 23.01.13, 17:36 są przewygodne, przefajne wizualnie (niby wysoki obcas, ale fason nieco sportowy) rozmiarowo teraz są idealne, ale... gdyby były 37 i 2/3 byłby to ideał także... teraz są super, może się nieco rozbiją, ale... oby nie jeśli tak - dam specjalną mini wkładeczkę na czubek i będą ok jestem bardzo zadowolona z zakupu! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: dostałam:-) 23.01.13, 18:28 a co to za miniwkladeczka i gdzie się ją kupuje, szewc? Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: dostałam:-) 23.01.13, 19:13 Pewnie chodzi o takie wkladki, ktore mozna kupic w drogeriach Np scholl - pod palce, na piętę itp ale moze nie Krasulas, no i wybiłas mnie z mojej pewności, że jednak ich nie kupię. Skoro Ty normalnie nosisz 37.5 i 38 jest ok, to... może i na mnie to 39 będzie dobre? 39 mierzyłam tylko te szare. Moze granatowe sa mniejsze ech... zakupoholizm... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: dostałam:-) 23.01.13, 19:23 tak - wkładka z drogerii itp nigdy takiej nie używałam... ale... na dzień dzisiejszy jej nie potrzebuję butki szalenie zgrabne - moja córka zachwycona widokiem matki, hehe... a ja płaska obuwniczo jestem co do rozmiaru - ja mam sporo rozm. 38 (coraz więcej wręcz) Ryłko w rozm. 37,5 jest idealny (ale mam/miałam raptem 2 pary od nich i to botków) Venezię noszę różnie, Crocs'a również z tendencją w W7 (małe 38)... janko... jeśli mierzyłaś 39 i wyskakiwała pięta... nie kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: dostałam:-) 23.01.13, 19:45 Wyskakiwała ale 39 mierzyłam tylko szare Łudzę się, że może to tak jak ze stanikami - ten sam model w różnych kolorach wypada czasem inaczej 38.5 jest w tym modelu, ale nie w PL Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Kod do Riccardo, ma ktoś może i się podzieli? 23.01.13, 19:52 Mysle jeszcze o tych czarnych ze skory... Tych akurat w sklepie nie mieli, ale mierzylam inne modele - 38 byly zdecydowanie za male. No risk no fun - kolezanka, ktora normalnie nosi 39 ma sporo butow od TH: w zaleznosci od modelu: 38, 39 i nawet 40... Musze zdecydowac, bo mi zaraz zamowienie anulują Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Krasulas, masz mnie na sumieniu ;) 29.01.13, 12:43 Zamowilam, zaplacilam, wczoraj dostalam. Czarne, skorzane, 39. Są idealne! Te zamszowe chyba wypadają większe albo te, ktore mierzylam juz sie rozeszly... Wygodne jak baleriny Moj portfel chyba nie jest Ci wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Krasulas, masz mnie na sumieniu ;) 29.01.13, 14:14 ciesz się bardzo z udanych zakupów... Twoich! co do sumienia... ja nawet nie chcę wchodzić na wątek o okazjach na amazonie już w Crocsie popłynęłam dwukrotnie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś