Dodaj do ulubionych

Colorand/groupon problem

18.01.13, 12:28
Kupiłam groupon na 3 fotokalendarze w colorand.pl. Nie mogę ich zrobić, bo mam problem z edycją zdjęć, pisałam w tej sprawie do colorand, radzą w takiej sytuacji wyłaczyć programy antywirusowe i zapory windows, zreszta taka sama rada jest ogólnie zamieszczona na ich stronie. Ja mam prywatny komputer zabezpieczony porządnie, służbowe też pozbezpieczane, pewnie jeszcze lepiej, na żadnym nie mogę zrobić tego kalendarza. Groupon też się oczywiście wypina. Radzą podarować komuś kupon lub zrobić na cudzym kompie... Dodam, że do tej pory robiłam kalendarze z rossmanna, dwa razy i wszystko było ok, nawet do głowy mi nie przyszło, że mogą z tym być jakieś problemy. Z tego powodu nie sprawdziłam jak jest z tym colorandem. Na pewno nie będę wytłączać antywirusów, może ktoś z Was wie jak to obejść inaczej, może ja coś robię źle, już sama nie wiem. Robił ktoś te kalendarze z colorand? Na mój rozum Groupon powinien mi oddać w takiej sytuacji za kupon, nie mam czasu się w to wgłębić, ale jak nie będę mieć wyjścia to będę musiała. Może już ktoś przeszedł tę drogę ze zwrotem kuponu z powodu niemożności skorzystania z zakupionej usługi?
Obserwuj wątek
    • jusstinna Re: Colorand/groupon problem 18.01.13, 12:59
      Robiłam we środę, wczoraj już zrobili.
      Nie miałam żadnego problemu, też mam zabezpieczony komputer, korzystam z Kaspersky'ego.
      Nie robiłam przez groupon, ale to raczej nie ma znaczenia.
      Latem przez groupon robiłam u nich zdjęcia i też wszystko było ok.
    • kkatarynka Re: Colorand/groupon problem 18.01.13, 13:11
      ja robiłam... zajeła mi to 3 tygodnie....
      albo mi sie zdjęcia nie edytowaly, ablo strona nie działala zupełnie!!!!!!!
      długo mi zeszło!!!!!!!!
      i to wszystko na jednym komuterze- raz edycja zdjec zupelnie nie działa - innym razem dzialal- bez zmiany programow anywirusowych,niezaleznie od przegladarki.

finalnie mi sie udalo ,ale tylko dzieki samozaprarciu....

przylali towar szybko i łądnie wykonamy, ale przez te przygody ze strna nie bede wiecej u nich nic robic.
      • isia.s Re: Colorand/groupon problem 18.01.13, 13:42
        Czyli cierpliwość i szczęście... Ja próbowałam naprawdę kilkanaście razy już. Na pewno nie będę już u nich nic kupowała, nawet jak mi się cudem uda zrobić te kalendarze. W rossmanie było drożej, ale bez problemu i jakość ok. A najbardziej w tym wszystkim to mnie groupon wkurzył swoją drogą.
    • monika_irl Re: Colorand/groupon problem 18.01.13, 14:04
      w tym tygodniu robiłam u nich fotoksiążki, kody z groupon'u
      jedyny problem miałam tylko z zapłatą za zamówienie bo po zamówieniu ksiązek nie wyświetlała mi się w ogóle strona gdzie trzeba wpisać kod plus przesyłka ale wyjaśniłam wszystko telefonicznie i mailowo, zajęło to trzy dni dłużej ale już jest wszystko w realizacji.

• aniulekq Re: Colorand/groupon problem 18.01.13, 17:22
        Mi nie otwierała się edycja zdjęc IE. W Mozilli działo wszystko bez problemu.
        • gr78 Re: Colorand/groupon problem 18.01.13, 19:21
          ja tez kupiłam na gruponie fotoksiążkę i o ile ze zrobieniem książki nie było problemów a tyle gorzej z realizacją. 17 grudnia wysłałam książkę do realizacji i zrobiłam wplate za wysyłkę i do dzisiaj jej nie mam. W poniedziałek napisałam maila do colorlandu na którego nie dostałam odpowiedzi.Wczoraj dzwoniłam i nie mogli namierzyć mojego zlecenia ani po nazwisku ani po adresie@. Po chwili jednak przyszedł @ że chcą skan przelewu. Wysłałam. Dzisiaj dzwonię ponownie i miła pani poinformowała mnie, ze załącznik w pdf nieodczytuje jej się poprawnie tzn jest biała strona z logo banku i poleciała abym zrobiła zdjęcie???? (czym?? i co?? ubawiła mnie) ale na drugiem komputerze w końcu załącznik otworzył się poprawnie wink po czym poinformowała mnie, ze moja wpłatę księguje??? kur..... wpłata jest zaksięgowana na koncie od 18 grudnia tylko jej niezuważyli...masakra...ale do 5 dni roboczych bedzię książka. Moje pierwsze i ostatnie zakupy w colorlandzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka