isia.s
18.01.13, 12:28
Kupiłam groupon na 3 fotokalendarze w colorand.pl. Nie mogę ich zrobić, bo mam problem z edycją zdjęć, pisałam w tej sprawie do colorand, radzą w takiej sytuacji wyłaczyć programy antywirusowe i zapory windows, zreszta taka sama rada jest ogólnie zamieszczona na ich stronie. Ja mam prywatny komputer zabezpieczony porządnie, służbowe też pozbezpieczane, pewnie jeszcze lepiej, na żadnym nie mogę zrobić tego kalendarza. Groupon też się oczywiście wypina. Radzą podarować komuś kupon lub zrobić na cudzym kompie... Dodam, że do tej pory robiłam kalendarze z rossmanna, dwa razy i wszystko było ok, nawet do głowy mi nie przyszło, że mogą z tym być jakieś problemy. Z tego powodu nie sprawdziłam jak jest z tym colorandem. Na pewno nie będę wytłączać antywirusów, może ktoś z Was wie jak to obejść inaczej, może ja coś robię źle, już sama nie wiem. Robił ktoś te kalendarze z colorand? Na mój rozum Groupon powinien mi oddać w takiej sytuacji za kupon, nie mam czasu się w to wgłębić, ale jak nie będę mieć wyjścia to będę musiała. Może już ktoś przeszedł tę drogę ze zwrotem kuponu z powodu niemożności skorzystania z zakupionej usługi?