szwab2 24.04.03, 12:24 Jak do tej pory to slyszalem raczej niepochlebne informacje o jego prowadzeniu.Czy to wszystko to prawda,ze niechce jezdzic w zakretach?Prosze o pomoc bo czaje sie na tego sprzeta. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiszpan25 Re: GPZ 1000 RX 24.04.03, 13:18 na GPZ 1000 nie jeździłem ale za to mogłem pojeździć po torze mniejszym bratem czyli GPZ 750 TURBO... Fakt sprzęt początkowo nie ma ochoty wpasowac się w zakręt a później "walił się" do środka zakrętu... nie prowadził się rewelacyjnie... ale jest to juz bardzo wiekowa konstrukcja (lata 80) i trzeba sie do tego przyzwyczaić... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
michalvet Re: GPZ 1000 RX 24.04.03, 22:56 jezdzilem takim modelem przez kilka lat, jezeli zawieszenie jest dobrze zestrojone nie mailem raczej problemow z zakretami, fakt jest tro dosc ciezki motocykl, ale po przejechaniu tak do 100 km przyzwyczaisz sie do wszystkiego i nie bedziesz mial klopotow z zakretami, u mnie tak bylo i pisze to z pelna odpowiedzialnoscia. Musisz jeszcze pilnowac rownego cisnienia w lagach oraz szczelnosci ich, wtedy nie bedzie klopotow Odpowiedz Link Zgłoś