Dodaj do ulubionych

A ubrania crocs ?

19.01.13, 17:15
Buty są OK. Ale co z ubraniami crocs ? Dzis byłam w Smyku i sporo ubrań tej firmy mi się podobało. Szczególnie jaśniutkie kurtki za zimę (+ spodnie na szelkach oczywiście). Wiecie jak z jakością tych ubrań ? Ciepło maluchowi będzie zimą w takim komplecie (ja chciałam zakupić na przyszły rok - mały bedzie miał 1,5 roku) ? Jak z jakością pozostałych (bluzy, koszulki) ? Będę wdzięczna za odpowiedzi bo już trzeci raz dziś tę kurtkę macałam ;p
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: A ubrania crocs ? 19.01.13, 18:22
      a w ktorym smyku sa ubrania crocs? wa-wa ?
      • maja4021 Re: A ubrania crocs ? 19.01.13, 18:39
        mnie też się podobały już kilka razy podchodziłam do nich tongue_out) u nas są w Futurze -Kraków
        • mirtillo1983 Re: A ubrania crocs ? 19.01.13, 18:57
          w galerii krakowskiej tez
          mnie sie podobaja plaszczyki przeciwdeszczowe i getry smile obłędne smile
          • peggy1 Re: A ubrania crocs ? 20.01.13, 10:08
            W Warszawie w Wola Parku - w zeszłym tygodniu widziałam tylko jasne kurtki, wczoraj był większy wybór (małe rozmiary, ale mnie ineteresuje komplet na najmłodszą pociechę wieć mnie to na rękę). Pojawiły się też bluzy, koszulki i więcej mi syn obejrzeć nie dał ;p Wybiorę się w środe to mogę napisać co dokłądnie jest. Napaliłam się na jasny komplecik i chyba kupię. Szkoda że nikt nie miał kontaktu z tymi ciuszkami sad
            • kornnella Re: A ubrania crocs ? 20.01.13, 10:52
              tez ogladałam je w sklepie. Kurtki wiosenne ładne były, ale kosmicznie wąskie. Może z dzieckiem podejde i namówie do zmierzenia
      • majarzeszow patatajowa 20.01.13, 12:45
        patatajowa, w rzeszowie tez sa - w smyku megastore w galerii rzeszów.
        ja mam dzieci chude, wiec dla mnie koszulki są ok, kupilam jedna corce. synowi nie, bo rozmiarowka konczy sie na 128.
        krokodyl oczywiscie gumowy, ale niewielki.
        bluz i kurtek nie dotykałam, wiec nie wiem, ja juz wiosne kupuje smile)))
      • a-n-i-k-a Re: A ubrania crocs ? 20.01.13, 15:40
        Widzialam na Kruczej, w Gal Mok i Złotych Tarasach. W pozostałych Smykach w Wawie tez powinny być.
    • verika Re: A ubrania crocs ? 20.01.13, 12:36
      Oglądałam dokładnie, bo bardzo podobala mi się kolorystyka (chłopiec) ale jakoś beznadziejne te rzeczy są, co nie wzięłam do ręki to porażka sad Bluzeczki (t-shirty, które powinny byc na lato) są z tak kosmicznie grubego materiału, że w ogóle się to nie nadaje, do tego dość duże "plastikowe, gumowe" aplikacje, wszystko wąskie okrutnie, płaszczyki są jak "rurki", moje szczupłe dziecko miało problem aby się w tym dopiąć, więc odpuścilam, zabralam się za spodnie dresowe a te dla odmiany mega szerokie, nogawki do zwężenia o jakieś 2-3cm, katastrofa ! Faktycznie ładne ciuszki, aleone leżą w tych Smykach już od dłuższego czasu i jakoś pomimo ogolnego pozytywnego wrażenie (kolorystyka) trudno im znaleźć nabywce.
    • big-smoczyca Re: A ubrania crocs ? 21.01.13, 18:41
      w Warszawie w Arkadii widziałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka