Dodaj do ulubionych

Hotele - ważne. - Teneryfa

IP: *.Red-83-40-52.dynamicIP.rima-tde.net 20.02.09, 13:55
Co do biur podróży, czy to Alfa Star, czy Ecco, nie jest tak ważne
biuro co hotel do jakiego się jedzie !!!, np Gran Hotel Costa Adeje
jest obsługiwany przez 3 rózne biura, Hotel Santa Maria tez przez 3
sprawdzajcie hotele do których jedziecie, bo czasami to są "brzydkie
molochy z lat 70" zwłaszcza te najtańsze oferty
Obserwuj wątek
    • pina-vela Re: Hotele - ważne. - Teneryfa 20.02.09, 14:12
      Ameryki nie odkrylas :)
      • Gość: Rene Re: Hotele - ważne. - Teneryfa IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.09, 09:45
        To dlaczego ciagle na forum sa pytania: jakie biuro podrozy
        polecacie, a nie jaki hotel? widocznie nie dla wszystkich jest to
        takie jasne.
        • Gość: peters11 Re: Hotele - ważne. - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 14:16
          opinie opiniami ale czasem w tym samym hotelu mozesz miec 2 rozne pokoje

jeden do bani a drugi bedzie super i hotele sprzedaja je w roznych cenach biurom
          - polskie biura niestety z reguly kupuja najtansze pokoje

czesto czesc hotelu posiada wyremntowane pokoje a czesc jest nie wyremontowana,
          moze byc polozony gdzies kolo hałaśliwego miejsca itd itp.

na szczescie z tego co wyczytalem zawsze mozna probowac dac jakas "doplate" i
          zmienic pokoj na lepszy

my nigdy nie musielismy tego robic bo zawsze mielismy pokoj ok. moze to dlatego
          ze lecielismy z biura niemieckiego ...
          ale polacy spotykani w hotelach a wyslani z polskich biur czesto mieli gorsze
          pokoje i jeszcze placili za cała impreze drozej

pozdrawiam

• marrtja Re: Hotele - ważne. - Teneryfa 23.02.09, 10:45
            to nie takie proste bo biuro podrzy oferuje nie tylko hotel ale tez wyzywienia
            wyciezki itd plus rezydenta ijakludzie pytaja jakie biuro najlepszepytaja nie
            tylko o jakosc hotelu. co do hoteli to racje ma przemowca-wkazdym hotelu
            saroznepokoje, w tych 'molochach' sa piekne apartamenty na najwyzszym pietrze z
            cudnym widokiem na ocean, czego w malym hotelu sie nie zobaczy, generalnie znam
            ofertealfastar i wiem ze w innych biurach te same hotele bywaja drozej
            • Gość: Błażej.W Re: Hotele - ważne. - Teneryfa IP: *.gprs.plus.pl 25.02.09, 09:08
              Hotele są ważną sprawą i nie podlega to nawet dyskusji, ale co do biur podróży to nie wiem czy to rzeczywiście takie bez znaczenia, ja to bym się chyba nie zdecydował na pierwsze lepsze biuro które ktoś mi zaoferuje! A tak poza tym dodam - bo to jednak temat o hotelach na teneryfie - że szalenie mi się spodobał Barcelo santiago ze względu na bajeczne położenie, widok na ocen i klify Los gigantes, smaczne jedzenie, obsługa ok, świetna lokalizacja niczego tam nie brakowało można tak powiedzieć z całą pewnością a wszystko to miałem okazję zobaczyć z Itaką zadowolenie gwarantowane, Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka