Dodaj do ulubionych

pytanie do pracownika Kapphal

31.01.13, 15:16
Ok 5 miesiecy temu kupilam spodnie w Kapphalu.dziś zobaczylam ze przetarly sie w kroku.Niestety nie mam juz paragonu ale napewno transakcja byla nabita na karte stalego klienta Kapphal moje pytanie brzmi czy na tej karcie widac jakich zakupow dokonalam za jaka cenę i w jakim czasie?
Dziękuję za odpowiedz smile
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: pytanie do pracownika Kapphal 31.01.13, 15:44
      zadzwon na infolinie
    • corrina_f1 Re: pytanie do pracownika Kapphal 31.01.13, 15:56
      Nie wpadłabym na to żeby o coś takiego pytać pracownika sklepu na forum o zakupach...
      Tu masz kontakty do wszystkich sklepów, znajdź swój i zadzwoń
      www.kappahl.pl/findStore.do
      Bardzo wątpię aby uwzględniono reklamację. Podstawą zawsze jest paragon. Karta klienta nic nie znaczy.
      • patatajowa Re: pytanie do pracownika Kapphal 31.01.13, 16:26
        to forum jest pewniejsze niz niejedna infolinia tongue_out
      • amalota Re: pytanie do pracownika Kapphal 31.01.13, 16:42
        Podstawą nie jest paragon, a dowód zakupu. Ja byłam z wyciagiem z konta, z którego mi ściągnęli pieniądze i panie w sklepie same odszukiwały paragon. Widziałam również w Tesco, że pani przyniosła do reklamacji matę dziecinną i mówiła, że była zakupiona w okolicach tego i tego dnia (mniej więcej pół roku wcześniej), a nie miała żadnego dokumentu i też jej odszukiwano paragon.
      • zona.102 Re: pytanie do pracownika Kapphal 31.01.13, 17:09
        Nie masz racji, w H&M np można reklamować bez paragonu, w C&A rowniez.
      • bell82 Re: pytanie do pracownika Kapphal 01.02.13, 00:06
        corrina_f1 napisała:
        Podstawą zawsze jest paragon. Karta
        > klienta nic nie znaczy.

bezedura ;]
    • zaba133 Re: pytanie do pracownika Kapphal 31.01.13, 23:03
      dowodem zakupu nie musi być paragon- może być np. wydruk z konta jak płaciłaś kartą
      zaloguj się na stronie kapphal- zobaczysz czy ta transakcja wisi, ale powinna, ja kiedyś sprawdzałam i były transakcje chyba z około roku wstecz, z tego co pamiętam to wyświetla się suma zakupów z danej daty, ale mogę się mylić
      • blondynkapoznan Re: pytanie do pracownika Kapphal 31.01.13, 23:22
        nie wiem co do paragonu.
        Ale mi kappahl nie uznało dwóch reklamacji odwoływałam się ale to nic nie dało.Już nic nie kupię tam w regularnej cenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka