elka136 07.02.13, 11:40 Proszę o wypowiedzenie się na temat bazgroszytów. Czy róznią się one od zykłych książeczek z zadaniami dla dzieci dostępnych w księgarniach lub marketach? Czy faktycznie są tam jakieś super zadania, które dzieci tak bardzo pokochają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: Bazgroszyty 07.02.13, 11:46 Mamy dwa bazgroszyty. Moduły grafomotoryczne i Uczę sie pisac cały alfabet. Teraz planuję logiczne myślenie dokupić. MOja córka i jej przyjaciółka je uwielbiają. Jakbyś miała kupować to co jakis czas jest spora promocja i ceny na przykład na jeden dzień o 50-75 procent niższe, więc warto polować, no i kody rabatowe dostęne w sieci działają, my kupiliśmy na minus 75 procent i z 25 procentowym kodem rabatowym, wiec śmieszna cena wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ka6 Re: Bazgroszyty 07.02.13, 14:38 Gdzie najlepiej kupić na stronie bazgroszyty pl.? A kody rabatowe to które? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Bazgroszyty 07.02.13, 20:06 Kupowałam na stronie bazgorszyt.pl Do wydrukowania. Kupon z netu, w wyszukiwarkę wpisałam "kupon rabatowy bazgoszyt" i zadziałał pierwszy z brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Uczę się pisać cały alfabet. 07.02.13, 16:26 Samobój Ucząc dziecko kształtu liter pisanych PRZED rozpoczęciem szkoły skazuje się je na nudę w pierwszej klasie. Nie ma lepszego sposobu na zniechęcenie do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Uczę się pisać cały alfabet. 07.02.13, 16:44 Czy ja wiem, niekoniecznie. W ramach pisania alfabetu są także szlaczki przygotowujące do pisania literek, nie zawsze są to dokładnie zadania z pisaniem już, ale bardziej nakierowane na zachęcenie do ćwiczeń ręki, przykładania się do pisania itp. Ja miałam wersję bazgroszytu w pdfie i drukowałam niektóre tylko karty. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Uczę się pisać cały alfabet. 07.02.13, 20:08 Ucząc dziecko kształtu liter pisanych PRZED rozpoczęciem szkoły skazuje się je > na nudę w pierwszej klasie. w przedszkolu nauczycielki i pedagog bardzo zwracały uwagę, żeby dzieci nie pisały drukowanymi literami i jak już chcą bardzo pisać, to mają to robić właśnie pisanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Uczę się pisać cały alfabet. 08.02.13, 12:38 Umiałam pisać przed rozpoczęciem nauki w szkole, nudy i zniechęcenia nie pamiętam. Nie dramatyzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Bazgroszyty 08.02.13, 10:34 czyli generalnie warto?to beda do wydruku strony?tam sa teraz jakies promocje ze 20,50zlmam 4,5 latka... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Bazgroszyty 08.02.13, 11:03 Ja kupowałam starszemu dziecku bo 6,5 latce wtedy. Dla mojego niespełna 4,5 latka takie rzeczy kompletnie się nie nadają ale to dziecko które nie znosi rysować, kolorować, nie lubi prac plastycznych i wzorków też rysować nie będzie, córka w tym wieku spokojnie by robiła a wiec zalezy od dziecka...no i darowałabym sobie alfabet dla takiego dziecka raczej moduły grafomotoryczne. Z innych rzeczy póki co nie korzystaliśmy choć widzę, że jakieś kolorowanki są, kalendarze, itp. Można sobie wydrukować ze strony przykładowe karty i zobaczyć czy dziecku się podobają. Po wykupieniu danego tematu i zalogowaniu będziesz miała dostęp i możliwość drukowania kart. Ja za moduły i alfabet w promocji i ze zniżką jakos 25 zeta zapłaciłam. Korzystałam z tego kuponu, nie wiem czy dalej działa: www.talony.com/tag/kupon/bazgroszyt Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ka6 Re: Bazgroszyty 08.02.13, 12:13 Ja właśnie myślę nad zakupem dla 6 latki Odpowiedz Link Zgłoś
aneskw Re: Bazgroszyty 08.02.13, 12:56 Niestety, nie działa. Ani żaden inny, który znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: Bazgroszyty 08.02.13, 13:02 To może warto poczekać, te kody i zniżki się często pojawiają. Zapisz się na newsletter, wtedy wszystko będzie jasne Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Bazgroszyty 08.02.13, 13:29 Kupowałam ładnych kilka tygodni temu, więc bardzo możliwe, że już nie działa. Przejrzę pocztę bo jakieś kody rabatowe mi przychodzą jakby był na bazgroszyt to wkleję później. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Bazgroszyty 19.02.13, 20:07 Dostałam taka informację na maila. Nie wiedziałam że to taka drożyzna ale z kodem całkiem, całkiem www.bazgroszyt.pl/sklep/nauka-pisania/ucze-sie-pisac-caly-alfabet-24?utm_source=mailing&utm_medium=LeadR_naucz_dziecko_pisac_z_bazgroszyt_20130218&utm_campaign=LeadR_naucz_dziecko_pisac_z_bazgroszyt_20130218 Odpowiedz Link Zgłoś