nana2005 28.02.13, 12:23 Czy jest teraz do Reserved jakaś zniżka? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_19 Re: Zniżka do Reserved 28.02.13, 15:13 Wczoraj dostałam maila z informacją: 'Wiosenne rabaty na kolekcję damską i męską" Rabaty od ceny na metce, dotyczą wybranych modeli z nowej kolekcji damskiej i męskiej i nie łączą się z innymi promocjami. Rabaty nie dotyczą kolekcji dziecięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: Zniżka do Reserved 28.02.13, 18:51 ja dostałam dzisiaj kupon na e-maila z kodem kreskowym i numerem na -20% na nową kolekcję damską od 1-8. 03 Odpowiedz Link Zgłoś
ula_19 Re: Zniżka do Reserved 28.02.13, 19:11 Potwierdzam, również dzisiaj dostałam kupon -20% z okazji dnia kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Zniżka do Reserved 28.02.13, 19:19 moze ktoras przesłać taki kupon na meila gazetowego czy to jest indywidualny z nazwiskiem i nr karty? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zniżka do Reserved 28.02.13, 19:27 z indywidualnym numerem dla kazdego adresu mailowego. raz wykorzystany jest widoczny w systemie jako juz uzyty wiec nic z tego.ale mozna sie zapoisac na ich stronie na niusletera Odpowiedz Link Zgłoś
ublau do syka7 28.02.13, 19:37 kod do zniżki jest chyba różny i indywidualny - przyszły 2 na dwa rózne konta mailowe i oba inne, ale można przesłać dowolną ilość do "znajomych" i reserved rozsyła z informacją i kodem. jeśli masz konto mailowe na gazeta.pl, to wysłałam Tobie w ten sposób kupon Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Zniżka do Reserved 28.02.13, 20:32 Kupon można każdemu wysłać, potrzebne jest imię i adres e-mail znajomego. Jak kliknie się wydrukuj to pokazuje się podaruj rabat znajomemu Jak ktoś chce mogę wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikbc Re: Zniżka do Reserved 28.02.13, 23:01 Juz nie trzeba,juz sie zapisalam szkoda tylko ze nie jest to na dzial dzieciecy, na bielizne, ani na akcesoria... to co ja kupie?! Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Zniżka do Reserved 28.02.13, 23:34 dzieki za kupon buty obejmuje dzwoniłam i pytalam tylko nie bielizny akcesoriów i jeansowych rzeczy. 1 forumowiczka prosiła mnie o zakup z nowej kolekcji kurtki chciałam jej się odwdzięczyć za zakup kaxy i skombinować kupon. niestety kurtka jeansowa z nowej kolekcji nie podlega -20 % szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Zniżka do Reserved 01.03.13, 10:53 nie szkodzi , i tak jestem wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: Zniżka do Reserved 01.03.13, 16:29 na FB twierdzą, że butów nie obejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Zniżka do Reserved 01.03.13, 11:24 Na stronie Reserved jest ten kupon do pobrania Odpowiedz Link Zgłoś