verika 28.02.13, 12:38 Czy może ktoraś z Was kupował i zwracała coś u nich ? Jak to wygląda ? Mam zamiar zamowić 2 pary butów, bo nie wiem jaki rozmiar, oczywiście jedną później zwrócić Tylko jak to u nich wygląda ze zwrotem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dialam Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 12:46 tam na kazdej stronie z prawej strony przy butach masz info, ze przesylka i zwrot za free, zwrot w ciagu 30dni Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 12:54 To ja wiem, dzięki. Pytałam czy ktoś coć zwracał, po jakim czasie zwracają pieniądze itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dialam Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 13:06 to sorry, w jakis zawoalowany sposob o to pytalas, bo nic o tym nie wspomnialas Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 12:55 Pakujesz z powrotem w ichni kartonik, dzwonisz po kuriera Opek, kurier przyjeżdza odbiera, czekasz na maila z potwierdzeniem i kasę. W piątek kurier odebrał mój pierwszy zwrot do Zalando, we wtorek miałam potwierdzenie mailowe. Teraz jestem na etapie oczekiwania na zwrot środków - ku mojemu zaskoczeniu nie odjęli -40pln z newslettera od kwoty zwrotu. Zamawiałam dwie rzeczy: jedna - 269, druga - 69. Zwracałam droższą. Napisali, że kwota zwrotu to 269pln. Nice Odpowiedz Link Zgłoś
juvian Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 13:01 Dzięki ! O to mi chodziło )) Odpowiedz Link Zgłoś
juvian Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 13:09 Sorry, podpięłam się nie pod ten wątek co trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 13:16 Miałam tak samo jak kara_gitara 2 kupowalam drozsze zwracałam dostałam calą kwote ale czekałam z tydzien od meila. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 13:21 a to super, właśnie wczoraj odprawiłam kuriera z jedną parą z dwóch zakupionych z rabacikiem 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 13:23 Czyli spokojnie mogę zamówić Dzwoniłam do nich z pytaniem o rozmiar, ale nie są w stanie podać długości wkładki ani jej zmierzyć muszę więc zamówić 2 pary i jedną zwrócić, dziękuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 13:33 kurcze teraz mnie oświeciło jak wykorzystać rabat za newsteller na zakupy mniejsze niż 200 PLN, lecę na zalando Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 14:05 yyy.... no trzeba robić zakup tak jak Ty zamierzasz zakładając że jedna para kosztuje poniżej 200 PLN... Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: Zalando pytanie o zwroty 28.02.13, 15:39 zamawiałam 2 razy, bo nie trafiłam z rozmiarem odesłałam dwie paczki za jednym razem kod po 40 zł, zawsze mi został w kieszeni, z każdego zamówieniai cykałam się o zwrot, ale przyszedł jeszcze szybciej niż z c&a Odpowiedz Link Zgłoś