Gość: TYTUS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 20:39 ALE JA NA PRAWDĘ BŁAGAM dajcie mi jakąś stronę z ustnym anglikeim przykładowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: ALE JA NA PRAWDĘ BŁAGAM 19.05.04, 22:33 uo matko bosko, to jak was uczyli? przykladowo to jest banalny tkest , do niego 4 proste pytania plus dluzsza wypowiedz na zadany temat- np sweita w polsce czy kara smierci, czy medycyna alternatywna plus gramatyka plus krotkie rekacje w stylu prosze otowrzyc okno albo nie przechodz tu przez ulice plus dialog z sytuacji codzinnej. nie wiem po co strona, w kazdej szkole zestawy sa ukladane przez nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: ALE JA NA PRAWDĘ BŁAGAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 12:53 Bo ja nie wiem ajk to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: ALE JA NA PRAWDĘ BŁAGAM 20.05.04, 13:02 no przeciez Ci napisalaaaaaaaaaaaaam czlooooowiekuuu. przygotuj sie z gramatyki i przemysl jakies zagadnienia typu jak spedzasz wakacje i co wolisz miasto czy wies, cobys jakies argumenty mial. dobrze bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: ALE JA NA PRAWDĘ BŁAGAM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 13:10 Ale ja chcę przykład Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: ALE JA NA PRAWDĘ BŁAGAM 20.05.04, 17:12 aaa jestes upoerdliwy !!!!!!!!!! www.google.com se poszukaj natrecie Odpowiedz Link Zgłoś