Dodaj do ulubionych

Electrolux Ultra Silencer ZUS3970P

16.04.13, 19:29
Jak w tytule. Zamierzam kupić. Może ktoś ma i powie mi czy rzeczywiście jest cichy. Czytałam opienie i jestem w rozterce. Niektórzy piszą, że ten model nie ma automatycznego zwijacza kabla - a na zdjęciu jest guzik, i że nie ma scowka na akcesoria (szczotki, ssawki). To gdzie to się chowa?
Jeśli nie ten, to jaki polecacie?
Oczywiście zakup przez internet, bo taniej, a wielu modeli nie ma u mnie w sklepie stacjonarnym, a jeśli już to ceny kosmiczne.
Z góry dziekuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • szafa_zebry Re: Electrolux Ultra Silencer ZUS3970P 16.04.13, 20:20
      Mam ten odkurzacz i szczerze polecam. Odkurzacz ten mam od grudnia i w końcu odkurzanie jest przyjemnością. Szczerze polecam.

Ma zwijacz kabla (kabel rzeczywiście jest długi, podłączam na dole w jednym miejscu i cały dół + schody odkurzam - a mam ok. 100 m2 na dole). Nie ma schowka na dodatkowe rzeczy (dodatkowa jest jedna).

Na 3 (ma regulację od 1 do 3) wszystko ładnie wciąga i jest NAPRAWDĘ CICHY. Wcześniej miałam bezworkowego Hoovera - prawie nie używałam, bo dźwięk był dla mnie nie do zniesienia. Wcześniej dzieciaki uciekały z pokoju, teraz same chcą odkurzać. Na 5 jest głośniej ale i tak cicho. Czasem włączam do dywaniku przy wejściu (dużo piachu).

Kupowałam w agito.
      • szafa_zebry Re: Electrolux Ultra Silencer ZUS3970P 16.04.13, 20:21
        Ma regulację mocy od 1 do 5 (a nie do 3 jak napisałam wyżej).
        • szafa_zebry Re: Electrolux Ultra Silencer ZUS3970P 16.04.13, 20:22
          Generalnie jestem wściekła, że tak długo się zastanawiałam nad kupnem dobrego cichego odkurzacza. Teraz jestem bardzo bardzo zadowolona i wszystkim się nim chwalę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka