Dodaj do ulubionych

jakie sandalki dla maluszka do 150pln?

15.05.13, 13:40
Dziewczyny, muszę kupić dla córeczki pierwsze sandalki, rozm.21. Do tej pory buciki kupowałam w ecco- udawało mi się na różnych promocjach, wyprzedażach znaleźć ładne, niedrogie buciki. Sandalki ecco niestety wszędzie są dość drogie. W fashion House najtańsze 159, ale w bardzo słabej kolorystyce. Co w rozsądnej cenie i dobrej jakości możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 13:49
      Lasockiego. W tej cenie kupisz dwie pary.
    • anetus1981 Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 13:55
      kornecki kupiłam dla córki juz trzecia pare bucików z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. za sandalki skórzane zapłaciłam 126 zł,
    • annajustyna Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 14:02
      W Lidlu maja byc w najblizszym czasie. Mam w rozm. 21 richtery skorzane (nowe kosztuja ok. 30-40 €wink, moglabym oddac za darmo, ale musialabys pokryc przesylke z Niemiec do Polski.
    • ju_mi Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 14:18
      Polecam Elefanten. Mój syn ma 14 mcy i śmiga w Elefantenach. Właśnie kupiłam mu sandałki z odkrytymi palcami całe skórzane za 119zł, a w sklepie on-line Deichmanna jest jeszcze rabat -20zł i wysyłka za free smile
      www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/elefanten.cat?filter-brand_r=6&filter-brand_c=6
      • aga.tekila Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 14:25
        popieram, do 150 zł to ze spokojem kupiszsmile Elefanten bardzo dobre buty szczególnie, że mają wybór uzależniony od podbicia nogi
      • dziuni-a1979 Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 14:26
        Ja tez polecam elefanten. Sa całe ze skóry, miękkie, podeszwa elastyczna. Naprawdę super. Dla dziewczynki takie polecam, akurat z polkiej strony zniknęły ale w sklepach są pewnie. W zaszym roku synek miał prawie takie same same. Były super.
      • marta.p-s do ju_mi - rabat 15.05.13, 16:52
        A co zrobić, żeby dostać rabat, bo na stronie nie mogę znaleźć takiej informacji?
        • ju_mi Re: do ju_mi - rabat 15.05.13, 17:05
          Trzeba wpisać kod rabatowy: KP3_deichmann
          Minimalna wartość zamówienia po rabacie 80zł.
          Kod ważny do 19.05. Ilość rabatów ograniczona, ale jeszcze działa wink
          • marta.p-s Re: do ju_mi - rabat 15.05.13, 17:09
            Dzięki.wink
          • beakarp Re: do ju_mi - rabat 16.05.13, 22:00
            juz tego kodu nie przyjmujesad((
            • ju_mi Re: do ju_mi - rabat 16.05.13, 22:14
              Dziwne, bo właśnie próbowałam i kod nadal działa. A zostało Ci po rabacie minimum 80zl? Wrzuciłam do koszyka pierwsze lepsze buty za 119zl i odjęło 20zł bez probemu.
    • ef_ka81 Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 14:39
      tez polecam deichmanna, mój synek od urodznia nosi tylko te butki a teraz sandałki.
    • big-smoczyca Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 17:06
      moja córka drugi rok śmiga w elefantenach
      do tego w tym roku udało nam się kupić identyczne jak w poprzednim
      jej sandały po długim zeszłorocznym sezonie (prawie do końca września, bo wyjeżdżaliśmy) wyglądały o niebo lepiej niż ecco córki mojej przyjaciółki, zmieniane w połowie lata z uwagi na zakopanie jednego w niewiadomym miejscu
    • sole78 Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 18:41
      też polecam elephanteny, ja zawsze kupowałam ecco, w tym roku kupiłam jako drugie elephanteny i uważam, że niczym nie ustępują ecco. Skóra w środku i na zewnątrz, fajnie wyprofilowane, cena 99, mamy takie jak zalinkowane wyżej. Z resztą wybór sandałków naprawdę duży, w ecco w tym roku nic ciekawego z małych rozmiarów, a cena w kosmosie.
    • ktosco Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 21:58
      outlet-online.pl/pl/obuwie-ecco/dzieci/sandaly-dzieciece.html?p=2
      • escapezone Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 15.05.13, 22:19
        Nike sunray zdecydowanie
    • kara_gitara Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 16.05.13, 07:46
      Dzięki dziewczyny! Bardzo mi pomoglyscie! Wczoraj poszłam prosto do deichmanna, akurat trafiłam na linkowane tu czerwone sandalki i od razu je kupiłam smile
      Weszłam jeszcze szybko do ccc-skórzane można kupić tam nawet za 49pln! Ale wzornictwo mi nie podpasowalo. W Bartku też są niektóre przecenione na 129, ale również nie do końca mi się podobały. Najładniejsze były geoxy, ale przekraczały mój budzet.
    • klarci Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 16.05.13, 22:57
      my w tamtym roku Naturino, w tym Ecco, poniżej 150, chociaż wolałabym osobiście koło 100.
      szukam po prostu okazji, po wyprzedażach, outletach, czasami ktoś coś sprzedaje, bo z numerem nie trafił. rozm. 21 dość łatwo upolować w dobrej cenie. z większymi jest znacznie trudniej. jak coś zauważę, to wkleję smile
      • kara_gitara Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 16.05.13, 23:08
        Niby tak, ale z tego co zauważyłam to sandalkow w dobrej cenie - zwlaszcza w takim okresie jak teraz - prawie nie ma. Szukałam bardzo długo. W TK Maxx raz nawet trafiłam na ecco 21, ale były typowo chłopięce i nie do końca ładne, w mivo teraz brązowe są na wyprzedaży za 99pln, ale to też bardziej chłopięcy kolor.
        No nic z sandałkow na teraz mam elefanteny i crocsy kupione w ubieglym roku na wyprzedażach w schaffaschoes za ok 50pln smile Póki co starczy.
        • car.in Re: jakie sandalki dla maluszka do 150pln? 16.05.13, 23:26
          Ja sprzedałam właśnie nowe ecco r. 27 na allegro za 130 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka