Dodaj do ulubionych

Biurko Micke IKEA

16.06.13, 14:12
Proszę o opinię o tym biurku www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80213074/#/50180046
Obserwuj wątek
    • mag2004 Re: Biurko Micke IKEA 16.06.13, 19:45
      mam, jak na Ikeę to w miarę ok - ale od razu polecam zakup jakiejś maty na blat - nie daj Boże jakiś mazak zbłądzi - nie do odmycia...
      pozdrawiam,
      • clakier Re: Biurko Micke IKEA 17.06.13, 10:35
        używa od pół roku sześciolatek - bez uwag smile
        blatu nie oszczędza ale domywa się wszystko, przy czym nie używamy mazaków smile
        • fantomka44 Re: Biurko Micke IKEA 17.06.13, 11:14
          a jak z wielkością tego biurka? Sama się nad nim zastanawiam, tylko wydaje mi się trochę małe do pracy / szkoły
          • gostki2ija Re: Biurko Micke IKEA 17.06.13, 12:13
            my też takie mamy od paru miesięcy, ale jeszcze dość rzadko używane, od września się to zmieni, więc trudno mi określić, jak z wymiarami, ale widziałam i znacznie mniejsze biurka. Jw zalecam od razu zakupienie podkładki na biurko, ciężko zmyć ślady mazaków z blatu.
            • beautywomen Re: Biurko Micke IKEA 17.06.13, 13:48
              Moja dwójka używa od dwóch lat, na blacie mieliśmy maty najpierw z ikei - nie byłam z nich zadowolona, teraz kupiłam w lidu i są o niebo lepsze. Te ikea są przezroczyste i to jest ich problem, bo mimo mycia szybko zszarzały i były brzydkie. Z lidla są kolorowe i to jest ich plusem. Do biurek dokupiłam jeszcze komodę www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90213078/.
              • laleczkamajeczka Re: Biurko Micke IKEA 17.06.13, 15:38
                Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ,biureczko już kupione w kolorze biały +brzoza w Ikea Targówek w cenie 170 (tylko ten kolor był w promocji, w Jankach w normalnej cenie)
                • asiaiwona_1 Re: Biurko Micke IKEA 18.06.13, 08:33
                  nie wiesz do kiedy ta promocja w Targówku? Bo też czatuję a to biurko i cena bardzo fajna...
                  • laleczkamajeczka Re: Biurko Micke IKEA 18.06.13, 08:53
                    Promocja na to biurko jest do 30 czerwca.
                    • laleczkamajeczka Re: Biurko Micke IKEA 18.06.13, 08:58
                      Promocja jest ważna z kartą Ikea family.
                      • asiaiwona_1 Re: Biurko Micke IKEA 18.06.13, 09:00
                        dzięki smile
      • delthga Re: Biurko Micke IKEA 18.06.13, 09:36
        Ślady po mazakach usuwałam zmywaczem do paznokci. Blat nie jest specjalnie wytrzymały, ma trochę odprysków na przodzie, ale generalnie jestem zadowolona z biurka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka