Dodaj do ulubionych

prezent na roczek

23.07.13, 11:36
co byście poleciły na prezent na roczek dla chłopca?
moje dziecko dostał fajną arkę noego z firmy kiddieland - ale to od mamy dziecka do którego idziemy teraz na roczek, to nie kupię tego samego.
No i tak szukam co by tu kupić by bylo fajne, używane i maluch był zadowolony. Mysle o zabawce, do max 150 zł.
Obserwuj wątek
    • marta.p-s Re: prezent na roczek 23.07.13, 13:13
      Fajny jest statek piracki też Kiddieland.
      Mój synek dostał na roczek i lubi się niem bawić.
      • endo.mondo Re: prezent na roczek 23.07.13, 14:24
        Może taka fotoksiążka dla maleństwa:fotobistro.pl/fotoksiazki Pewnie doceni dopiero po latach, ale to fajna pamiątka smile
    • k_brzydula Re: prezent na roczek 24.07.13, 08:24
      Mój Synek na roczek (w tym roku) dostał klocki lego duplo duża farma i traktor Safari Kiddieland. Ten ostatni to hit od kilku miesięcy, natomiast klockami bawi się, ale z kimś-sam
      nie chce.
      • cobrastic Re: prezent na roczek 24.07.13, 08:30
        mój młody dostał wtedy warsztat smiki dla takiego maluszka, oraz traktor kiddieland. ma teraz 3 lata ,a tymi zabawkami bawi sie nadal ( choć warsztat jest dla niego już zbyt dziecinny)
        dostał od teściow tez konia na biegunach... którego nie polecam.zajmuje kupe miejsca, mlody sie go bał (czarny,z dzwiękami) od dwoch lat jest schowany , nawet metek mu nie oderwalismy.
    • mamawaw Re: prezent na roczek 27.07.13, 08:05

ja kupiłam maluchom jezdziki dumel.com.pl/produkty/kiddieland/jezdziki.html
    • sagittarius_84 Re: prezent na roczek 27.07.13, 22:24
      rowerek biegowy

np. taki
      https://www.asport.pl/images/milly/13/malpa_1_mini.jpg

https://www.asport.pl/images/milly/13/dragon-blue_mini.jpg
    • dianaro Re: prezent na roczek 27.07.13, 22:29
      Firma Kiddieland robi naprawdę solidne zabawki. Synowi na roczek kupiłam właśnie wspomniany traktor Safari i .... bawi się nim do dziś od czasu do czasu, a ma już 6 lat. Obecnie jest w użyciu przez moją córkę i uwielbia przy nim majstrować i patrzeć na zwierzątka. Zabawka działa bez zarzutu mimo, że wiele przeszła.
    • emma6666 Re: prezent na roczek 09.08.13, 00:14
      polecam wyszukiwarkę, super sprawa
    • teresska Re: prezent na roczek 09.08.13, 08:39
      Kupiłam chrześniakowi na urodziny coś takiego
      allegro.pl/drewniany-super-wozek-autko-auto-dla-lalek-pchacz-i3457455156.html
      zabawka rewelacyjna, bo mały zabierał wózki koleżankom na podwórku. Do tej pory to jego ulubiony sprzęt w domu. Wozi w nim klocki, samochody, minie i siebie samego smile
      Dostał również fotelik allegro.pl/mini-fotelik-dla-dzieci-z-pianki-gabki-i3433856988.html i też był to bardzo trafiony prezent.
    • sainiri Re: prezent na roczek 09.08.13, 09:30
      statek piracki, odkrywczy domek Kiddieland
    • eddzik Re: prezent na roczek 09.08.13, 21:14
      Moja córka na roczek w lipcu dostała rowerek, a właściwie jeździk pukylino, i śmiga po całej chałupie aż miło. na klasyczne rowerki biegowe roczniak jest za niski, prezent dobry, ale na przyszłość.
      polecam Kiddieland, mamy odkrywczy domek, jest mega.
      tu sie pojawił jako propozycja samochód pchacz, polecam, moja córa wózek ma dla lalek i wszystkie chłopaki na podwórku jej zabierają.
      z zabawek w ciągłym użyciu jest szczeniaczkowy jeździk pchacz, on jest akurat droższy, ale z każdego roczniak bedze zadowolony, ostatnio moja paskuda na placu męczyła taki ze smyka z kubusiem puchatkiem, mnostwo przyciskow, muzyki, piała z zachwytu.
      lego duplo tez mamy, ale to dzieć sie tym sam nie zajmie, trza z nim siedzieć, ale to z kolei tez prezent na lata. tylko ze za 150 ziko, to jakis marny zestaw zakupisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka