kasiamasna 04.09.13, 10:00 Witam, potrzebuje 2 łóżka dla dzieci 3 i 5 lat, chce aby byly tanie i niezbyt wielkie, jakies propozycje? przegladalam na allegro i nic ciekawego nie znalazlam, a moze tapczaniki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamoholiczka Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 10:25 To może coś z IKEA ? www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18723/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 10:49 co do ikei mam mieszane uczucia, ceny srednie, długosc 165 cm nie wiem czy praktyczna? czy nie lepiej co najmniej 185cm, zeby na dluzej starczylo, a te rozsuwane sa drogie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 10:56 jesli masz 3 i 5 latka to te z ikea starcza ci na co najmniej 5-8 lat wiec pewnie szybciej ci sie znudzą niz dzieci z nich wyrosną. jesli co najmniej 185 to dlaczego nie standardowe 200 cm? i łatwiej kupic takie bez zamawiania i materac tez kupisz pożadny bez robienia na zamówienie... broń nas panie od tapczaników !! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 10:59 o matko !porządny,porządny !prosze o wykasowanie poprzedniego postu Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 10:57 jesli sie określisz co do max. kwoty jaka chcesz wydać i max. wymiarów to łatwiej będzie coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 11:49 odrzucalam łóżka 160 cm dlatego ze jaki wymiar poscieli do takiego? teraz dzieci maja posciel 140 x70,- jest juz zniszczona dlatego chcialam kupic nowa, a jak nowa to wieksza, bo po co znowu taka mala. Wieksza to jest 140x200 wiec łozko tez chcialam dluzsze. Co do ceny to jakies 400 za szt Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 12:19 Moje ( 5 i 2) śpią na takim. Na dół dokupiłam tylko dno. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 13:27 ogladalam to lozko, tylko myslalam o dwoch, tak aby za rok powstawiac pod nie biurka, nie wpadlam na to aby dokupic materac i traktowac je jako pietrowe, niezly pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 13:28 U mnie obecnie 4 i prawie 7 latek śpią własnie na ikeowskich 160 cm i jak dla mnie są bardzo ok, bo dzieciom spokojnie wystarczają a przy okazji nie zajmują całego pokoju, więc póki co jest więcej przestrzeni. Kołdry mają 100x140 i też jest ok. Tylko ja mam jeszcze dwójkę mniejszych dzieci więc to inwestycja przejściowa, niedługo łóżka przejdą dla kolejnych dzieci, a ci dostaną większe, choć moim zdaniem w przypadku małych pokoi taki zakup przejściowego łóżka się mimo wszystko opłaca, bo miejsce na podłodze do zabawy w tym wieku jeszcze cenne, a może i takie łóżko za parę zł da się nawet po kilku latach sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
an-der Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 13:33 a co myślicie o takim? allegro.pl/lozko-lozka-pietrowe-bartek-b-nowosc-i3494936239.html ja właśnie powaznie myślę nad jego zakupem - moze ktoś ma jakieś doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 13:39 cena swietna za lozko z materacami, tylko mnie martwi bliska odleglosc dzieci kolo siebie, tzn przy usypianiu beda sie wzajemnie zabawiac, po drugie jak jedno wstaje na siku w nocy moze budzic to drugie gdyz niechcacy je nadepnie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 13:45 U mnie po rozłożeniu zawaliłoby cały pokój No i ja już raz kupiłam łóżko z allegro i podziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 13:51 a kiedys byly mebloscianki do malych pokoi, czy cos takiego nadal funkcjonuje? poniewaz Syn za rok idzie do szkoly to bedzie mu potrzebne biurko? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: Łózka dla dzieci 04.09.13, 14:33 Chodzi ci o półkotapczan? Miałam takie cudo, nie było najgorsze, ale całe biurko trzeba było posprzątać przed pójściem spać (zawartość leciała na półki nad łóżkiem) Coś bardzo podobnego do tego : (jedyny znaleziony na alle.) tylko kolorystyka bardziej PRLowska Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Łózka dla dzieci 05.09.13, 11:42 czy ktos wie gdzie po za allegro mozna kupic tego typu luzka? jakis producent? Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Łózka dla dzieci 05.09.13, 18:16 A może łóżko w szafie ? www.lozkowszafie.pl/album/Lozka%20w%20szafie/index.html (nie mam z nimi nic wspólnego) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Łózka dla dzieci 06.09.13, 08:53 fajny patent, nie widzialam czegos takiego na zywo, ale mi by sie nie chcialo codziennie tego chowac, po za tym mam 2 dzieci. Chyba zdecyduje sie na tzw duo -wysuwane, tylko szukam teraz konkretnego niedrogiego modelu Odpowiedz Link Zgłoś