isia79 11.09.13, 19:15 Pewnie to jeszcze za świeży temat, ale gdyby wpadła Wam w oko parka ciepła na zimę da chłopca 8 lat /jakieś 134/140 rozm, będę wdzięczna za jakies info.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamama56 Re: zimowa parka dla chłopca 12.09.13, 08:38 Widziałam takie w Mothercare ale to raczej byla wyprzedaz poprzednich kolekcji. A w H&M nie maja? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: zimowa parka dla chłopca 12.09.13, 09:13 Next ma fajne parki Benetton też ma w tym roku bardzo fajną, ale to na polarze od środka więc raczej nie na moroźną zimę, ale ta Benettona jest rewelacyjna A tak to zawsze kupowaliśmy parki w NEXT i w tym roku też pewnie kupimy..... Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: zimowa parka dla chłopca 12.09.13, 09:37 pokazesz zdjecie tej z benettona? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: zimowa parka dla chłopca 12.09.13, 09:41 Jest w zalando, ale w kolorze oliwkowym, www.zalando.pl/benetton-parka-oliwka-4be24g01n-702.html w sklepie stacjonarnym są jeszcze w wersji granatowej - moim zdaniem ciekawsze, ładniejsze - widziłam na żywo obydwie. Generalnie w zalando to zdjęcie nie jest atrakcyjne, ja mierzyłam synowi tą kurtkę i kupiliśmy od razu, świetna jest, ładnie leży, materiał super, widać,że to kurka z "wyższej" pólki Odpowiedz Link Zgłoś